dilettirdim böcüğüm delikafadulden
iyi etmiş miyim delikafadulden
ben özür dileyecek bişi yapmam :dilcikar:
Vecihinin kampanya beklemesine gerek yok. O gelsin ben ona özel kampanya açarım sengözlerimebaksanab Bu arada saçlarımın rengi aka aka iğrenç oldu benim ya.Bi hafta önce kuaför süper bişey yapacağım dedi sarı kızıl gibi çok iddialı ve hafif bi renk boyadı. Yakıştı ama kullanamadım. Millet sokakta bana bakıyo.Sonra üstüne küllü kumral boyadı. O da aktı bi tuhaf oldu.Ben beyaz tenliyim ya bakır kumral yakışır bana değil mi Çenebaz :))) Off saçıma başıma taktım gene bu aralar hiç iyi değil benneyaptımkifibritim :))) seni affettim :))) kampanyaya mı katılmak istedin Şeniz
oyy şu kampanyadan bi de enkazlar yararlansa bizim
Vecihinin kampanya beklemesine gerek yok. O gelsin ben ona özel kampanya açarım sengözlerimebaksanab Bu arada saçlarımın rengi aka aka iğrenç oldu benim ya.Bi hafta önce kuaför süper bişey yapacağım dedi sarı kızıl gibi çok iddialı ve hafif bi renk boyadı. Yakıştı ama kullanamadım. Millet sokakta bana bakıyo.Sonra üstüne küllü kumral boyadı. O da aktı bi tuhaf oldu.Ben beyaz tenliyim ya bakır kumral yakışır bana değil mi Çenebaz :))) Off saçıma başıma taktım gene bu aralar hiç iyi değil benneyaptımki
h.g galetecim yine şiirle geldin güzel şiir ama bugün ii olmaya çalşcam üzüntü yok eski manitayı düşünmekte yok ama çok özledimmmmmmm-tatlicadiarzu-
artık bu ayrılık dayanızmaz olmaya başladı,ben yapamıyorum yine doldum bu gecee, ne zaman düzelcez düzelemicez dimi kim düzeldi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?