Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

fibritim :))) seni affettim :))) kampanyaya mı katılmak istedin Şeniz
oyy şu kampanyadan bi de enkazlar yararlansa bizim
Vecihinin kampanya beklemesine gerek yok. O gelsin ben ona özel kampanya açarım sengözlerimebaksanab Bu arada saçlarımın rengi aka aka iğrenç oldu benim ya.Bi hafta önce kuaför süper bişey yapacağım dedi sarı kızıl gibi çok iddialı ve hafif bi renk boyadı. Yakıştı ama kullanamadım. Millet sokakta bana bakıyo.Sonra üstüne küllü kumral boyadı. O da aktı bi tuhaf oldu.Ben beyaz tenliyim ya bakır kumral yakışır bana değil mi Çenebaz :))) Off saçıma başıma taktım gene bu aralar hiç iyi değil benneyaptımki

iyi geceler herkese, dün bütün gün o parfüm forumu senin bu saç forumu benim gezdim durdum
Sana bi yardımım dokunursa sevinirim
Biliyorsun bu aralar karamel kahve tonları çok beğeniliyor, bence beyaz tenliysen yakışır sana
Ben de saçıma çok takarım, 2 hafta arayla kuaföre gidip saçmaladığımı bilirim
Ama şimdilerde geçti bunlar, saçını boya, uzunsa kat attır hoş olur kendini daha iyi hissedersin
Sınavın için tebrik ederim inş. iyi bir sonuç alırsın, benim kuzenim de savcı olmaya çalışıyor inş. yolunuz açık olur..

Sağol Esincim. Sınavım iyi geçti bana göre ama kısmet bakalım.Sınavdan sonra hâkim olmayı çokta istemediğimi farkettim tuhaftır :) Ne istediğimden bile emin değilim sanki :) Saçlarımıda bakır kumrala karar verdim sanırım.

Özledim
Kokunu özledim
Çayına şeker atışını
Bir simidi bölüşmemizi
Denize bakan gözlerini özledim
Yalnızım şimdi beni bırakıp gittiğin yerde
Yalnızım yine
Omuzlarımda taşıyamayacağım bu yükle
Kalp atışını özledim
Başımı göğsüne koyup seni dinlemeyi
Saçımı okşayan ellerini
Bana sıkıca sarılmanı özledim
Özledim bebeğim
Beni ben yapan seni,sevgimizi özledim…

h.g galetecim yine şiirle geldin güzel şiir ama bugün ii olmaya çalşcam üzüntü yok eski manitayı düşünmekte yok ama çok özledimmmmmmm-tatlicadiarzu-

artık bu ayrılık dayanızmaz olmaya başladı,ben yapamıyorum yine doldum bu gecee, ne zaman düzelcez düzelemicez dimi kim düzeldi ki...

h.g galetecim yine şiirle geldin güzel şiir ama bugün ii olmaya çalşcam üzüntü yok eski manitayı düşünmekte yok ama çok özledimmmmmmm-tatlicadiarzu-

şimdi yazdım canım kelimeler otomatik dökülüo zatenn, leyle olmuşum ben nasıl dökülmesin kii

artık bu ayrılık dayanızmaz olmaya başladı,ben yapamıyorum yine doldum bu gecee, ne zaman düzelcez düzelemicez dimi kim düzeldi ki...

ne kadar zmn oldu galetecim senn bnm 74 gün oldu galiba unuttm walla zmnları ama özledim msjda atamam çnkü bn kızım ağır olcam artık esksi gibi koşamam peşinden.. ama dayanamıyorum zor bastırıyorum hislerimi inan başkası ile yapamıyorum kızlar hayatınza biri girse unutrsunz dio ama hayatıma o bnden hoşlanan çocuğu sokmaya çalışıyorum ama olmuyor hemen soğuyrum ondan off offfsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…