Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bi arkadaşımın yorumu bize saturun çarpmışşkaydirigubbakcemile3

bize saturn çarpmış oalbilirkaydirigubbakcemile3 ama o sevgilim dönmeye çalşitığında ona bnden ii bi kamyon çarpıcak felegi şaşcak ole adam etcem kızlar onu yok böle olmuyor çnkü :))

Herkesin bahar aylarında ayrılık eşiğine gelmesi kavuşamaması acı çekmesi ilişkilerinde zoluk yaşaması astorolojiyle alakalıymış biraz. Saçma gelmesin bu bi tesadüf değil hazirandan sonra herşey daha iyi olucak bu sadece bi süreç.. Zaten hep süreçleri yaşıyor iyi veya kötü atlatıyoruz ama geriye bizden kalan tek şey karmaşık bi ruh ve bir yarım kalmışlık oluyor ... Siz bu süreç içerisinde biraz kendinize zaman ayırın ve üstelememeye çalışın.. Unutmayın kaçan her zaman kovalanır ..

Ve Sabredin herkes hakettiğini bulur ..
Bu arada ben yeni üyeyim Herkese merhaba .. ^^

Hoşgelsdin canım. Aslında bende öyle duydum ocak-şubat ayrılık falan diyordu astrologlar. Acaba haziranda dönecekler mi ya? Sende mi ayrıldın canım?

amanda aman yeni üyemize bak içimi açtınkaydirigubbakcemile3walla eğer bu bi süreçse döeneckse baana hazirana ne kaldı şurda:)))beklerim:sm_cool:bu arada h.g canımm bnm galetecim fibritim esinncim duydunuz dimi:dance:

amanda aman yeni üyemize bak içimi açtınkaydirigubbakcemile3walla eğer bu bi süreçse döeneckse baana hazirana ne kaldı şurda:)))beklerim:sm_cool:bu arada h.g canımm bnm galetecim fibritim esinncim duydunuz dimi:dance:
Değil mi çok güzel haberlerle geldi cidden benim bile içime su serpti :)

Seninkinin çabaları var ama senden çok çekiniyor galiba yüzü yok biraz da sanırım..sen onun geri dönmesini istediğin için böyle yazdım aslında..benim durumum 3 ay içindenetleşti zaten..terketti beni 2 hafta sonra geri dönmek istedi, daha önce de böyle yapmıştı kavga gürültü çoktu falan filan, ne diyeyim olmayacak işte..

İhtimal yok be canım, dünya ahiret eski sevgilimdir artık..Hatta ex tir..Seviyorum hala da yetmiyor bu..kabullendim artık, onu affetmedim ama içimde kabullendim, bu iyi geliyo insana inanın..beklemekle olmuyor..Can Yücelin satırlarını yazmak geldi içimden ama ne sizi ne kendimi üzmeyeyim şimdi..

ben bi ara sardım bunlara, bir sitede yorum yaptırdım falan 8 mayıs-10 haziran arasında bişeler olacağını söledi bilemicem, bir dahada hayatımda böle önemli bir dönem uzun bir süre gelmeyecekmiş.yardım almalıymışım birinden değerlendirmek için fırsatları

bide yeni üyemiz psikolog bu foruma bi psikolg lazmdı zaten bol bol dertlerimizi dinler artık haziran gelsede barışsak o zmn dimi fibritimmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool:
Ben saf mıyım salak mıyım bilmem ama benim kendimden yana bi umudum var sanki Milkacım ya. Yani içimde öyle bi his var hep nedense.İnşallah doğrudur ama sanki biz ayrılmadık henüz.bilemiyorum içimden bi ses bitmedi diyor hep bana. En mantıklı düşündüğüm zamanlarda bile bu ses hep var içimde.

Hoşgeldin, bende peygamber sabrı varmış herkes öyle diyor, hayat garip ne olacağı bilinmez de kış aylarının bana ve burdaki arkadaşlarıma iyi gelmediği ortada..
Gezegenler mi dersin yıldızlar mı etkiledi bilemem ama kaderden öte de gidemem..
Şükrediyorum, dua ediyorum, sabrediyorum..sadece bu ayrılık durumu için değil hayatta karşılaştığm her kötü şey yada beni üzen şey için..
Psikolog musun?? öyleysen niye lise yazıyo öğr.durumunda

Hangi fırsatları onu anlamadım ben? Yeni ilişkileri mi?

Yaz canım Can Yücel'i oku oku bıkmam ben

Bir bölümünü yazıyorum, çok etkileniyorum, okumıcam

Biri sana git dediğinde, kalmak istiyorum diyebilmekmiş sevmek.
Git dediklerinde gittiğimde anladım.

Dostun seni bir kez terk edermiş, bin kez değil.
Aslında hep yanımda olduğunu anladım.

Ve bir kez terk etti mi seni, affetmek çok zormuş,
Ben de affedemediğin şeyin ne olduğunu anladım.

Sana sevgim şımarık bir çocukmuş her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan.
Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.

Özür dilemek değil, affet beni diye haykırmak istemekmiş, pişman olmak.
Gerçekten pişman olduğumda anladım.

Affedemem, çok geç demek gururdan başka bir şey değilmiş
hâlâ sevgi varsa içinde eğer.

Tutsak kalbimin kapılarını kırıp, içine baktığımda anladım.
Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş,

sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış.
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.

Ölürcesine isteyen, beklemez, sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi.
Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım.

Sevgi emekmiş, emek ise vazgeçmeyecek kadar
ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş. Anladım...

Hangi fırsatları onu anlamadım ben? Yeni ilişkileri mi?

ya kadın yeni bir iş fırsatı olacağını söledi.bide hayatımın erkeği ile eşimle karşılaşcakmışım ama onu biliyormuşum daah önce ona böle duygular beslemişim onu eş konumuna koymamışım eski sevgilin diye bahsediyor işte yorum tamamen ingilizce anladığım kadarıyla bölee

Bu sabah uyandım
Sana ait eşyaları bir kutuya doldurdum
Ve senden kalan izleri akan suyla yıkadım
Bu sabah uyandım bu sabah senden ayrıldım

Bu sabah uyandım
Bana ait hayalleri bir yüreğe hapsettim
Ve benden kalan düşleri geçen zamana bıraktım
Bu sabah uyandım bu sabah yeniden başladım

Ne ilk ne son bu sabah
Ne çok öğrendi bu gönül ne ne çok söndü ne çok yandı
Her defasında kanatlandı bu son sandı ama aldandı
Boyun eğmedi bu gönül ne alıştı ne uslandı
Bu gönül uyandı bu sabah yeniden başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…