bi arkadaşımın yorumu bize saturun çarpmışşkaydirigubbakcemile3
Hoşgelsdin canım. Aslında bende öyle duydum ocak-şubat ayrılık falan diyordu astrologlar. Acaba haziranda dönecekler mi ya? Sende mi ayrıldın canım?Herkesin bahar aylarında ayrılık eşiğine gelmesi kavuşamaması acı çekmesi ilişkilerinde zoluk yaşaması astorolojiyle alakalıymış biraz. Saçma gelmesin bu bi tesadüf değil hazirandan sonra herşey daha iyi olucak bu sadece bi süreç.. Zaten hep süreçleri yaşıyor iyi veya kötü atlatıyoruz ama geriye bizden kalan tek şey karmaşık bi ruh ve bir yarım kalmışlık oluyor ... Siz bu süreç içerisinde biraz kendinize zaman ayırın ve üstelememeye çalışın.. Unutmayın kaçan her zaman kovalanır ..
Ve Sabredin herkes hakettiğini bulur ..
Bu arada ben yeni üyeyim Herkese merhaba .. ^^
Herkesin bahar aylarında ayrılık eşiğine gelmesi kavuşamaması acı çekmesi ilişkilerinde zoluk yaşaması astorolojiyle alakalıymış biraz. Saçma gelmesin bu bi tesadüf değil hazirandan sonra herşey daha iyi olucak bu sadece bi süreç.. Zaten hep süreçleri yaşıyor iyi veya kötü atlatıyoruz ama geriye bizden kalan tek şey karmaşık bi ruh ve bir yarım kalmışlık oluyor ... Siz bu süreç içerisinde biraz kendinize zaman ayırın ve üstelememeye çalışın.. Unutmayın kaçan her zaman kovalanır ..
Değil mi çok güzel haberlerle geldi cidden benim bile içime su serpti :)amanda aman yeni üyemize bak içimi açtınkaydirigubbakcemile3walla eğer bu bi süreçse döeneckse baana hazirana ne kaldı şurda:)))beklerim:sm_cool:bu arada h.g canımm bnm galetecim fibritim esinncim duydunuz dimi:dance:
nerden biliosun kuzum bn muradıma ereceğimi(( bnm umudum tükeniyor artık mucizeleri oynuyorum ben hem senn barışmayacağın ne malum üzülme tatlım allah büyük sabretmeyi öğretio bize sabrın sonu selamet biliosun bizde mutlu olcaz inş:Saruboceq:
Canım ders çalışmak çok iyi geliyormuş aslında ben onu anladım. şimdi ders yok bi kötüyüm.İngilizce çalışacağım bende. Olmazsa KPSSye gireceğim sanırım. sende öyle umutsuz olma.Stres sakın yapma canım.
Hiç mi ihtimal yok Esincim bu kadar kesin konuşuyorsun?
Değil mi çok güzel haberlerle geldi cidden benim bile içime su serpti :)
Seninkinin çabaları var ama senden çok çekiniyor galiba yüzü yok biraz da sanırım..sen onun geri dönmesini istediğin için böyle yazdım aslında..benim durumum 3 ay içindenetleşti zaten..terketti beni 2 hafta sonra geri dönmek istedi, daha önce de böyle yapmıştı kavga gürültü çoktu falan filan, ne diyeyim olmayacak işte..
evet çaba war ama ne çabası bu :))) saçma bana göre msj atsın gerçi bn onu 1 buçuk ay aramayınca oda çok şaşırdı dedi ne oluyo bni seven kız nerde dedi arayan soran o bana dön demeden asla msj atmam hiç bişey yapmam bn onun hayatında sessiz seyirciyim şuan bnm tek ilgim derslerim şuan okulumu bitircem 3. sınfa sağ salim geçim oda biraz savaşsın elalemn erkeği bnle çıkmak için 3 aydr kapımda afedersinz köpek oluyor bizimki saçma sapan işler peşinde o çocukla çıkmak istiyorum ama bişey engellio bni hadi hayrlısı
Ben saf mıyım salak mıyım bilmem ama benim kendimden yana bi umudum var sanki Milkacım ya. Yani içimde öyle bi his var hep nedense.İnşallah doğrudur ama sanki biz ayrılmadık henüz.bilemiyorum içimden bi ses bitmedi diyor hep bana. En mantıklı düşündüğüm zamanlarda bile bu ses hep var içimde.bide yeni üyemiz psikolog bu foruma bi psikolg lazmdı zaten bol bol dertlerimizi dinler artık haziran gelsede barışsak o zmn dimi fibritimmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool:
Herkesin bahar aylarında ayrılık eşiğine gelmesi kavuşamaması acı çekmesi ilişkilerinde zoluk yaşaması astorolojiyle alakalıymış biraz. Saçma gelmesin bu bi tesadüf değil hazirandan sonra herşey daha iyi olucak bu sadece bi süreç.. Zaten hep süreçleri yaşıyor iyi veya kötü atlatıyoruz ama geriye bizden kalan tek şey karmaşık bi ruh ve bir yarım kalmışlık oluyor ... Siz bu süreç içerisinde biraz kendinize zaman ayırın ve üstelememeye çalışın.. Unutmayın kaçan her zaman kovalanır ..
Hangi fırsatları onu anlamadım ben? Yeni ilişkileri mi?ben bi ara sardım bunlara, bir sitede yorum yaptırdım falan 8 mayıs-10 haziran arasında bişeler olacağını söledi bilemicem, bir dahada hayatımda böle önemli bir dönem uzun bir süre gelmeyecekmiş.yardım almalıymışım birinden değerlendirmek için fırsatları
Yaz canım Can Yücel'i oku oku bıkmam ben
Hangi fırsatları onu anlamadım ben? Yeni ilişkileri mi?
Sevgi emekmiş, emek ise vazgeçmeyecek kadar
ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş. Anladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?