Canım benim ya ne oluyor böyle gene bize. Bende iğrencim 3 gündür.Düzelmek istiyorum ama olmuyor işte.Ya böyle bi ilaç olsa alsak unutsak ne güzel olurdu. Bu şiirleri sen mi yazıyorsun ayrıca?artık bu ayrılık dayanızmaz olmaya başladı,ben yapamıyorum yine doldum bu gecee, ne zaman düzelcez düzelemicez dimi kim düzeldi ki...
Sağol Esincim. Sınavım iyi geçti bana göre ama kısmet bakalım.Sınavdan sonra hâkim olmayı çokta istemediğimi farkettim tuhaftır :) Ne istediğimden bile emin değilim sanki :) Saçlarımıda bakır kumrala karar verdim sanırım.
ya kızlar deprem mi olmuş yaa bizim burda herkes dışarı çıktı ???
Canım benim ya ne oluyor böyle gene bize. Bende iğrencim 3 gündür.Düzelmek istiyorum ama olmuyor işte.Ya böyle bi ilaç olsa alsak unutsak ne güzel olurdu. Bu şiirleri sen mi yazıyorsun ayrıca?
ne kadar zmn oldu galetecim senn bnm 74 gün oldu galiba unuttm walla zmnları ama özledim msjda atamam çnkü bn kızım ağır olcam artık esksi gibi koşamam peşinden.. ama dayanamıyorum zor bastırıyorum hislerimi inan başkası ile yapamıyorum kızlar hayatınza biri girse unutrsunz dio ama hayatıma o bnden hoşlanan çocuğu sokmaya çalışıyorum ama olmuyor hemen soğuyrum ondan off offfsenağlama
Bende bi şiir yazıyorum aklımdan ona.Böyle çok güzel bi şiir olsun istiyorum. eğer dönerse vereceğim ona.bazılarını geçen gün yazdığımda benimdi, arada gelio işte bölee
69 gün oldu cnm,17 nisanda ben sildim msnden face kapadım
Benim 29 martta yani 2 gün sonra tam 3 ay olacak.Ve 1 gram bile ne sevgim azaldı ve üzüntüm dindi.Aynı aynı aynıyım moralinizi bozmak istemem ama69 gün oldu cnm,17 nisanda ben sildim msnden face kapadım
Benim 29 martta yani 2 gün sonra tam 3 ay olacak.Ve 1 gram bile ne sevgim azaldı ve üzüntüm dindi.Aynı aynı aynıyım moralinizi bozmak istemem ama
bizde şubat 26da falan sildik ilk o bni engelledi faalan bnde enggeliy sildim oda aynı şekilde arada ekliyorum ama o bakıyorum hala o eklememiş bni listesinde değilim ya dayanamıyorum msj atim diyorum gururum ağır basıo artık eskiden msj attım bu sefer atmıycam bnde ona facebookta talep yollamştım oda bekletmiş.. ne zmn bn aramadım onu geçenlerde kabul etmiş ama önceden yolladğım için kabul etsede onaylanmıo o onaylamış ama yaa galetecim bni sil diyen adam neden bni facebookuna eklesin neden 1 ay bekletsin arkadaşlık talebibi sencede ole dğeil mi??
İnan ki aramızdan biri güzel bi haber verse kendim kavuşmuş gibi mutlu olacağım bende.offf bnmde 15 16 gün snra 3 ay olcak sevgim kat kat büyüdü ya birimz kavuşsun artık şu acı çekenlerde yaa yemn ederm kızlar birimiz mutlu olalım artık hakediyoruz bu sefer barışsam bn herşey güzel olcak eminim dön be sevgilimsenağlama
neyi neden yaptıklarını inanki bilmiyorum tatlım, 3,5 senelik ilişkimi sevgimi sildi attı işte anlayan varsa sölesin :))
İnan ki aramızdan biri güzel bi haber verse kendim kavuşmuş gibi mutlu olacağım bende.
offf bnmde 15 16 gün snra 3 ay olcak sevgim kat kat büyüdü ya birimz kavuşsun artık şu acı çekenlerde yaa yemn ederm kızlar birimiz mutlu olalım artık hakediyoruz bu sefer barışsam bn herşey güzel olcak eminim dön be sevgilimsenağlama
İnan bende anlamıyorum canım.Ya ben hiç birini anlamıyorum ki:uhm:neyi neden yaptıklarını inanki bilmiyorum tatlım, 3,5 senelik ilişkimi sevgimi sildi attı işte anlayan varsa sölesin :))
bizimkide 3.5 yıllk tı ne tedadüf ya burdaki herkes öle bahar geldi ayrıldı hepimzn zmnları aynı şuant ayı yada ocak gerçekten enteresan dönmeye meyil zmnlarıda bnmki 10 gün önce facebooka ekledi aradn 1 hafta snra gizli nodan çağrı atıı bilmiyorum ne yapıyo
bence sen muradına ericeksin ama biraz daha zaman var sankii..
kızlar, benim de 3 ay oldu ne tesadüff, ama biraraya gelme ihtimalimiz yok, sevmiyormuyum tabiki seviyorum ama biraraya gelemeyiz artık çok yıprandı
Herkese gerçekçi olmalarını tavsiye ediyorum, çook güzel günler geçirmiş olabiliriz ama ya terkedildik yada terkettik, böyle olmalıydı demekki, her şerde bir hayır vardır diyolar bilmiyorum bunun doğruluğunu, böyle bakmaya çalışıyorum artık..napayım :sm_confused:
Canım ders çalışmak çok iyi geliyormuş aslında ben onu anladım. şimdi ders yok bi kötüyüm.İngilizce çalışacağım bende. Olmazsa KPSSye gireceğim sanırım. sende öyle umutsuz olma.Stres sakın yapma canım.kpss gircem sanırım ama 70 zor alıyorum yaa bi mok olmas benden, çalışmak da lazım insanlar bir sene çalışıo yaaa daha ben bi kitap alcamda test çözcem
Hiç mi ihtimal yok Esincim bu kadar kesin konuşuyorsun?bence sen muradına ericeksin ama biraz daha zaman var sankii..
kızlar, benim de 3 ay oldu ne tesadüff, ama biraraya gelme ihtimalimiz yok, sevmiyormuyum tabiki seviyorum ama biraraya gelemeyiz artık çok yıprandı
Herkese gerçekçi olmalarını tavsiye ediyorum, çook güzel günler geçirmiş olabiliriz ama ya terkedildik yada terkettik, böyle olmalıydı demekki, her şerde bir hayır vardır diyolar bilmiyorum bunun doğruluğunu, böyle bakmaya çalışıyorum artık..napayım :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?