Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

herkese iyi geceler arkadaşlar
rahat uykular
deprem olmuş skytürkte izledim, biz hissetmedik, Allah korusun biziiii :Saruboceq:

Öncelikle Hoş buldum : ) Gerektiğinde Psikolog da olurum seçeneklerin içinde kendi alanlarımdan bi tek o vardı . neyse.

Arkadaşlar neye inanırsanız o olur önce bunu unutmayın.

Sizi terk etmiş aldatmış olabilirler veyahut umursamaz davranıp cok büyük bi ilişki yaşamanıza rağmen sizi takmıyo da olabilirler, doğaldır Erkek'den önce İnsandır çünkü.. :) Nankördür.. şaşırmayın yani.

Boşverin üzülmeyin diyemem hiçbirinize boşverilmez çünkü bilirim ... lakin başka şeylere yönelin o meseleyi biraz beklemeye alın ve merak etmeyin her giden muhakkak tekrar geri döner ...
Ama döndüğünde bıraktığı kişiyle karşılaşmayacağı için geldiği gibi yine gider Çünkü eski zamandaki Siz çoktan gitmişsinizidr. Aslında zaten o da onun için dönmüştür ..

Ama bi kaostan başka bişey yaratmaz. [ Lakin istisnalar vardır Eğer gerçekten pişmansa biraz süründürüp yeniden başlamaya çalışırsınız ama istisna diyorum. Size bağlı herşey : ) ]

Bkz: nankör insanlar ,sonradan dank eden kafalar veya artık çok geç olan durumlar , yıkımlar vs vs..

' yalan dostum Aşk diye bi şey yok ' demek istiyorum aslında -tatlicadiarzu- Hem var hem yok . Tezat yaratan bi yara .

Yani Sem gerçekten çok güzel yazmışsın. Her kelimesine katılıyorum.Fakat madem döneceklerse neden sebepsiz durduk yere gidiyorlar?Durup dururken sevgileri mi bitiyor? Kafaları mı karışıyor? Sıkılıyorlar mı?

Son düzenleme:
hayat akıp giderken avuçlarımdan
eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı
ve artık her şey için çok geç demek için
belki de çok geç

şimdi ellerim boşboş
sözlerim sarhoş
gönlüm olmuş bin parça
çoktan terkedip gitmiş içte bu sevda
gözde olsa ne fayda

Amphitrite çeşitli sebeplere yorarlar ayrılmak için ama bahaneler bulurlar ama işin aslı aynıdır.
Kaynağa indiğinde bu işin bi kandırmaca olduğuna varırsın.
Sorununuzu ben bilmiyorum ama istediğini verirsen aşırı ilgi gösterirsen sonuç böyle olabilir.
farklı sebepler de var tabi. Çıkıyorum şimdi ama bunları daha sonra ayrıntılı konuşuruz istersen :))

ıyi geceler tüm kadınlarkulubü ahalisi : )
Görüşmek üzere.

BugÜn yıne beraberdık ya ben halen ınanamıyorum yıne bu gÜnlere dÖndÜgÜme allahım hepımızın ıstedıgı olur ve Öyle gıder ınsahllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…