Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar... bır kez daha soylemelıyım kı ıyıkı bu sıteye uye olmusum herkes ne kadr ıcten ne kadar samımı... herseyın yalan oldugu bu sanal alemde bolesı dostlukların kurulmus oldugunu gormek cok guzel...

ıyıkı boyle bı baslık acılmıs... bende en az sızın kadar dertlıyım...onumuz yaz umarım herkes hak ettıgı sevgıyı bı an once bulur

aynen öyle canım onun aramasını bekleyeceğim hep bundan sonra haftaya cumartesi doğumgünüm en azından onu hatırlayacaktır çünkü sözü vardı bu doğumgünümde yanımda olacağına dair bakalım napcak anlamıyorum zaten ben bu kadar hayatıma almak istemezken hayatıma girdi ben olcam orada sen benı sevıyorsun bende seni hep sorunlar var dıye gıttım diye inandırdı ve ona inandığım ,güvendiğim biz kelimesini kullanmaya başladığım anda tekrardan gitti .yani gidecek olduktan sonra askerden geldikten sonra biz zaten ayrıydık gelmezdi uğraşmazdı çevresindekilere biz birlikteyiz yeniden demezdi zaten bunları aklım almıyor.bunları sorucam ona eger gercekten sevmıyorsa umrumda degıl kendı hayatıma bakarım çok çaba sarfettim,olmadı kısmet değilmiş derim ama benden dhaa fazla sevdiğini bilirken ayrı olmak bana koyuyor.

canım hoşgeldin aramıza.umarım canım hak ettiğimiz sevgiyi hepimiz buluruz

hoşgeldin anlatmak istermisin

hoşgeldin anlatmak istermisin

hoşbuldum kızlar...
herguzel sey gıbı benım de yasadıgım ılıskı bıttı...
hersey bır yana ınsanı en cok uzen bır daha bırbaskasında aynı sevgıyı bulamama..
karsına cıkan herkeste onda onlanları arıosun bıle bıle eksıklerını gorerek mutsuz oluosun..
2 sene once bıttı bahsettıgım ılıskı ondan sonrada kımseyle ıstedıgım gıbı bısı olmadı...suan da duygusal anlamda yalnızım ve sıtemızın bu gıdısle evlenemıycem dıyen gurubuna ısrarla uyeyım senağlama

ana öyle bir grup mu var ben bilmiyorum canım bende cok yaşadım aynı durumu bizde çok ayrılıklar yaşadık çok mutsuz olduk,bende bırcok kez çivi çiviyi söker diyerek denemiştim ama olmadı herkeste onu arıyorsun ama şöyle düşün herkes için bu dünyada birisi var belkide o insanı senin bulabilmen için zamana ihtiyacın vardır...

haklısın cnm ama bazen ınsan bellı bır yerden sonra offfff dıyo.. olmadımı olmuyor dıyorum artık ugrasmıyor dusunmuyorum ama burda yazılanlarıda okuyunca kotu oldum...

cuma gunu dogum gunum ne kadar etrafım doluda olsa duygusal anlamda bosluk oldumu bu gunun bıle anlamı kalmıyor...

kesinlikle oyle benım arkadaşlarımda sımdıden plan yapmaya çalışıyorlar dün boş bulunup arkadaşlarıma belkide o bsyler yapar dedim.kızdılar.cevremiz ne kadar geniş olursa olsun ne kadar mutlu olursak olalaım onlarsız bır yanımız yarım kalıyor bu konuda haklısın.hatta ben bundan daha önce hersey cok tatsız geliyordu.sanki ölmüş gibiydim.ama hayat devam ediyor onlarla yada onlarsız bunu da kabul etmemiz gerekiyor.
senin hele uzun bir dönem olmuş unutmayı denemelisin.sanırım şimdiye kadar unutmamak için çabalamışsın,artık unutmak için çabalasan belkide daha mutlu olabilirsin.

yoo aslında sorsan unutmusumdur ama dedıgın gıbı bı yanım hep bos herkeste ondan bısıler aramam.. bulamayınca mutsuz olmam en buyuk hatam bu galıba... neler unutulmuyor degılmı elbet bırgun bu yazdıklarıma gulup gecıcem bılıorum ama tek ıstedıgım o gunun cabucak gelmesı...

senın yazınıda okudum evet belkı arar demıssın arıycak dıe dusunuyorum yazdıklarına bakalırsa ama gene bellı olmaz bekleyıp bırlıkte gorelım

çenebaz yeni mekanda ferahlık vardır alışırsın kuzum orayada üzme kendini.ama milleti yalvartman iyi olmuş.

doğru dedin tatlım, bakalım üzmüyorum, olursa olur olmazsa olmaz :lepi:
empati sempati yani tolerans sositososito

hoşgeldin canım a.s.
yeni bi aşk herşeyi unutturur canım, olmaz gibi geliyo ama oluyo emin ol yerimseniben

çenebaz ılgınc bır rumuz :1closedeyes:
hosbuldum cnm
tamam onerılerınızı dınleyıp hemen yenı bırını buluorumm :teytey::teytey:

ihale dosyası hazırlıyoruz o yüzden çok takılamıyorum kızlar,çenebazım naptın yeni odana geçtinmi gelişmeler ne

çenebaz ılgınc bır rumuz :1closedeyes:
hosbuldum cnm
tamam onerılerınızı dınleyıp hemen yenı bırını buluorumm :teytey::teytey:

TABİ YA BİZE AŞK LAZIM, BİZE AŞK LAZIM, AYRILIK DEĞİL :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey:

ihale dosyası hazırlıyoruz o yüzden çok takılamıyorum kızlar,çenebazım naptın yeni odana geçtinmi gelişmeler ne

CANIM, ÖZLEDİM SENİ Şeniz
dün istifa verdim prensesim, ama hepsi sıraya geçip özür diledi, genel müdür imzalamam istifanı dedi, ben de kaldım, paşa paşa oturuyorum yeni odada :roflol:

ıyıyım bende ya bugün sabahtan çok güldüm benim gitme durumum yine kaldı adam cok komık bırde yaklaştı moralim yerine geldi gamyoncuiremsu

herkese günaydın........a.s.a.s.

nerdesin fıstıkımm, össledimm seniiiii Şeniz

hoşgeldin güzelim aramızaakaydirigubbakcemile2

fıstıkım neler olmmuş ööleee beee, :1shok: :1shok:
bendün öğleden sonra giremedim hiçç, haberim yokk.
canım bana kısa bi özet geçermisin ne olduda istifa ettin
hayırdır

bende dün öğleden sonra burdaydım tatlım, artık çok fazla çene yapamıyorum kaydirigubbakcemile3
ben de çok özledim...... (

Selam kızlar.Sınav bitti ya 2 gündür internetteyim. Boş boş vakit geçirmelerdeyim.Yok bana göre değil böyle verimsiz vakit geçirmek. Tabi forumumuza lafım yok. Burda geçirdiğim zaman=verimli zaman :) Bugün dışarı çıkacağım.Haftaya bi arkadaşımın nikahı varmış. Onunla görüşeceğiz. Etrafımdaki herkes sevdiceğine kavuşuyor ne güzel :) Darısı bizlerinde başına ne deyim.Hem bizi Satürn çarpmış ya tüm bunlar Satürn'ün suçu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…