günaydın kızlar... bır kez daha soylemelıyım kı ıyıkı bu sıteye uye olmusum herkes ne kadr ıcten ne kadar samımı... herseyın yalan oldugu bu sanal alemde bolesı dostlukların kurulmus oldugunu gormek cok guzel...
ıyıkı boyle bı baslık acılmıs... bende en az sızın kadar dertlıyım...onumuz yaz umarım herkes hak ettıgı sevgıyı bı an once bulur
hoşgeldin anlatmak istermisingünaydın kızlar... bır kez daha soylemelıyım kı ıyıkı bu sıteye uye olmusum herkes ne kadr ıcten ne kadar samımı... herseyın yalan oldugu bu sanal alemde bolesı dostlukların kurulmus oldugunu gormek cok guzel...
ıyıkı boyle bı baslık acılmıs... bende en az sızın kadar dertlıyım...onumuz yaz umarım herkes hak ettıgı sevgıyı bı an once bulur
hoşgeldin anlatmak istermisin
hoşbuldum kızlar...
herguzel sey gıbı benım de yasadıgım ılıskı bıttı...
hersey bır yana ınsanı en cok uzen bır daha bırbaskasında aynı sevgıyı bulamama..
karsına cıkan herkeste onda onlanları arıosun bıle bıle eksıklerını gorerek mutsuz oluosun..
2 sene once bıttı bahsettıgım ılıskı ondan sonrada kımseyle ıstedıgım gıbı bısı olmadı...suan da duygusal anlamda yalnızım ve sıtemızın bu gıdısle evlenemıycem dıyen gurubuna ısrarla uyeyım senağlama
haklısın cnm ama bazen ınsan bellı bır yerden sonra offfff dıyo.. olmadımı olmuyor dıyorum artık ugrasmıyor dusunmuyorum ama burda yazılanlarıda okuyunca kotu oldum...
cuma gunu dogum gunum ne kadar etrafım doluda olsa duygusal anlamda bosluk oldumu bu gunun bıle anlamı kalmıyor...
çenebaz yeni mekanda ferahlık vardır alışırsın kuzum orayada üzme kendini.ama milleti yalvartman iyi olmuş.
günaydın kızlar... bır kez daha soylemelıyım kı ıyıkı bu sıteye uye olmusum herkes ne kadr ıcten ne kadar samımı... herseyın yalan oldugu bu sanal alemde bolesı dostlukların kurulmus oldugunu gormek cok guzel...
doğru dedin tatlım, bakalım üzmüyorum, olursa olur olmazsa olmaz :lepi:
empati sempati yani tolerans sositososito
hoşgeldin canım a.s.
yeni bi aşk herşeyi unutturur canım, olmaz gibi geliyo ama oluyo emin ol yerimseniben
çenebaz ılgınc bır rumuz :1closedeyes:
hosbuldum cnm
tamam onerılerınızı dınleyıp hemen yenı bırını buluorumm :teytey::teytey:
ihale dosyası hazırlıyoruz o yüzden çok takılamıyorum kızlar,çenebazım naptın yeni odana geçtinmi gelişmeler ne
herkese günaydın........a.s.a.s.
TABİ YA BİZE AŞK LAZIM, BİZE AŞK LAZIM, AYRILIK DEĞİL :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey:
CANIM, ÖZLEDİM SENİ Şeniz
dün istifa verdim prensesim, ama hepsi sıraya geçip özür diledi, genel müdür imzalamam istifanı dedi, ben de kaldım, paşa paşa oturuyorum yeni odada :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?