Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bir tuhaflık var yaaa ... 17.27 saatli maili göremiyorum...
bu ne analamadım

kızlarrrrrrr bn geldimmmmmmm :)))))9 ya ne oluyo fibritim bize ya bnde çok özledim offf oofff
bende özlemişim( bu sabahki şarkı dağıttı unutmuştum arabada kimse olmasa ağlıyacaktım bir şarkı hemen nasıl darmadağın ediyor anlamıyorum

offf senin bu şiirlerin bitiriyor hepisinde özlem var

artık bu ayrılık dayanızmaz olmaya başladı,ben yapamıyorum yine doldum bu gecee, ne zaman düzelcez düzelemicez dimi kim düzeldi ki...
yapacaksın atlatacaksun sonra rada bir gelecek mesela ben geçen gün hiç hatırlamadım

BugÜn yıne beraberdık ya ben halen ınanamıyorum yıne bu gÜnlere dÖndÜgÜme allahım hepımızın ıstedıgı olur ve Öyle gıder ınsahllah
inş mutluçuğunu daim olur

hoşgeldin canım senin konunu okudum napmayı düşünüyorsun bence arama canım bu aramaksenin canını yakacak

olmaz haziran çok geç, haziran gelmeden biri gelsin haytıma :1rolleyes: :sm_cool:
sem hoşgeldin aramıza, hep bekleriz a.s.

BugÜn yıne beraberdık ya ben halen ınanamıyorum yıne bu gÜnlere dÖndÜgÜme allahım hepımızın ıstedıgı olur ve Öyle gıder ınsahllah

jelim çok seviniyorum haberlerine fıstık sositososito

hoşbulduk cnm dün aradım.
naber dedim iyiyim sen nasılsın dedi
bende iyiyim dedim.
neler yapıyorsun dedim herşey bildiğin gibi dedi.
sen zaten kafanda bitirmişsin ben sadece kafamdaki soruları cevaplandırmak için senin içinde uygun ise görüşmek istiyorum dedım.
oda bende çok isterim görüşmek oturup konuşmak dedi.
ne zaman peki dedim?
haftasonu olabilir dedi.
haftaiçi olsa dedim neden dedi
dedim haftasonu şehirdışına çıkmam lazım kaldı bi
olur haftaiçide olur dedi.
peki ne zaman dedim.
ben müsait oldugum zaman seni ararım görüşürüz dedi.

yani bilmiyorum arayacakmı aramayacakmı? cep telefonu dün açıktı cepten aradım.açtı ve böyle bir görüşme çıktı aramızda bilmiyorum nolcak..

günaydın çenebazım.
jeli bende çok seviniyorum haberlerine umarım herşey daha da iyi olacak.ne güzel kıymetini anlamış
sem hoşgeldin aramıza kesinlikle haklısın yazın herşey yoluna giriyor genelde.

çenamaz sende dün yalvarmışsın milleti iyi olmuş oh olsun onlara ee masn eski yerine geldi mi?

siz kopamazsını gibime geliyor bana

adam kopmayı deniyor yani böyle bir diyalog geçti bende anlamadım yani belkide gelmeyecek ama gelmek istemese hayır olmaz derdi ve kestirip atardı napmaya çalışıyor bilmiyorum.
içinde yaşıyor herşeyi anlamıyorum.

çenebaz yeni mekanda ferahlık vardır alışırsın kuzum orayada üzme kendini.ama milleti yalvartman iyi olmuş.

sanırım sorunlar bunaltmış onu fazla sıkma oluruna bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…