nooldu canımm dicem ama az çok belli. :)
bu ne analamadımbir tuhaflık var yaaa ... 17.27 saatli maili göremiyorum...
bende özlemişim(kızlarrrrrrr bn geldimmmmmmm :)))))9 ya ne oluyo fibritim bize ya bnde çok özledim offf oofff
offf senin bu şiirlerin bitiriyor hepisinde özlem varÖzledim
Kokunu özledim
Çayına şeker atışını
Bir simidi bölüşmemizi
Denize bakan gözlerini özledim
Yalnızım şimdi beni bırakıp gittiğin yerde
Yalnızım yine
Omuzlarımda taşıyamayacağım bu yükle
Kalp atışını özledim
Başımı göğsüne koyup seni dinlemeyi
Saçımı okşayan ellerini
Bana sıkıca sarılmanı özledim
Özledim bebeğim
Beni ben yapan seni,sevgimizi özledim…
yapacaksın atlatacaksun sonra rada bir gelecek mesela ben geçen gün hiç hatırlamadımartık bu ayrılık dayanızmaz olmaya başladı,ben yapamıyorum yine doldum bu gecee, ne zaman düzelcez düzelemicez dimi kim düzeldi ki...
inş mutluçuğunu daim olurBugÜn yıne beraberdık ya ben halen ınanamıyorum yıne bu gÜnlere dÖndÜgÜme allahım hepımızın ıstedıgı olur ve Öyle gıder ınsahllah
Herkesin bahar aylarında ayrılık eşiğine gelmesi kavuşamaması acı çekmesi ilişkilerinde zoluk yaşaması astorolojiyle alakalıymış biraz. Saçma gelmesin bu bi tesadüf değil hazirandan sonra herşey daha iyi olucak bu sadece bi süreç.. Zaten hep süreçleri yaşıyor iyi veya kötü atlatıyoruz ama geriye bizden kalan tek şey karmaşık bi ruh ve bir yarım kalmışlık oluyor ... Siz bu süreç içerisinde biraz kendinize zaman ayırın ve üstelememeye çalışın.. Unutmayın kaçan her zaman kovalanır ..
Ve Sabredin herkes hakettiğini bulur ..
Bu arada ben yeni üyeyim Herkese merhaba .. ^^
BugÜn yıne beraberdık ya ben halen ınanamıyorum yıne bu gÜnlere dÖndÜgÜme allahım hepımızın ıstedıgı olur ve Öyle gıder ınsahllah
siz kopamazsını gibime geliyor bana
sanırım sorunlar bunaltmış onu fazla sıkma oluruna bırakadam kopmayı deniyor yani böyle bir diyalog geçti bende anlamadım yani belkide gelmeyecek ama gelmek istemese hayır olmaz derdi ve kestirip atardı napmaya çalışıyor bilmiyorum.
içinde yaşıyor herşeyi anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?