Selam kızlar.Sınav bitti ya 2 gündür internetteyim. Boş boş vakit geçirmelerdeyim.Yok bana göre değil böyle verimsiz vakit geçirmek. Tabi forumumuza lafım yok. Burda geçirdiğim zaman=verimli zaman :) Bugün dışarı çıkacağım.Haftaya bi arkadaşımın nikahı varmış. Onunla görüşeceğiz. Etrafımdaki herkes sevdiceğine kavuşuyor ne güzel :) Darısı bizlerinde başına ne deyim.Hem bizi Satürn çarpmış ya tüm bunlar Satürn'ün suçu :)))
Canım bende tam bilmiyorum ama bu ocak-şubat ayında ayrılan çiftleri Satürn çarpmış -tatlicadiarzu-böcüğüm nasılsın a.s.satürnmü çarpmış nolmuş-tatlicadiarzu-
Bizimkilerinin kafasına göktaşı düştü bencesırnaşık şeyben de o satrünü jüpitere çarptırıcam o olacak yani
böcüğüm nasılsın a.s.satürnmü çarpmış nolmuş-tatlicadiarzu-
Bizimkilerinin kafasına göktaşı düştü bencesırnaşık şey
Bizimkilerinin kafasına göktaşı düştü bencesırnaşık şey
kızlar cücükle aramızda bişeler olmuştu hani sonrada bitmişti ya demekki satürnün etkisiymiş bizim bu olaylarda şubatta oldu:roflol::roflol:
:roflol:Bence yoktur canım olsa benimkinin kafasından saçlar fışkırırdı.Şuanda da saçı olduğunu hiç sanmıyorum.acaba göktaşının kelliğe faydası varmıdır ...
dünkü çocuğun saçı vardı çünkü... o muydu ki acaba :uhm:
Acaba bİze ne Çarptıydıkİ 7 ay Önce hangİ gezegen vardı
bizim ekimde oldu ama yaa... satrüne suç atmayayım ben boşu boşuna...
benim olay tamamen benimkinin şaşkalozluğu... :dilcikar:
seninki de cücüklüğündendir kuzum...
biz özenle seçelim laleleri; odunları ; cücükleri ; leblebileri ; kelleri ondan sonra güneş sistemine atalım pppooku ... olduuuu ... bravo bize alkisalkisalkis
:roflol:Bence yoktur canım olsa benimkinin kafasından saçlar fışkırırdı.Şuanda da saçı olduğunu hiç sanmıyorum.
ben senden bi ay kıdemliyim benim eylüldükaydirigubbakcemile3 ama ben salaklığımdan dayanamayıp hep aradım taki nişanlandığıı duyuncaya kadar
Benimkininde öyle ama ben ne bileyim kel halini beğeniyordum. Öyle sevdim çünkü.Hatta keşke hepsi dökülse diyordumda kızıyordu bana :asigim:ya benimkinin zamanında kafasından saçlar fışkırıyormuş yaa resmen aslan yelesi gibi bir fotosu var... allahım gördükçe gülmekten yarılıyordum... bir de o zamalarına rastlamadığım için şükrediyordum tabiii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?