Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben de o satrünü jüpitere çarptırıcam o olacak yani

kızlar cücükle aramızda bişeler olmuştu hani sonrada bitmişti ya demekki satürnün etkisiymiş bizim bu olaylarda şubatta oldu:roflol::roflol:

kızlar cücükle aramızda bişeler olmuştu hani sonrada bitmişti ya demekki satürnün etkisiymiş bizim bu olaylarda şubatta oldu:roflol::roflol:

bizim ekimde oldu ama yaa... satrüne suç atmayayım ben boşu boşuna...
benim olay tamamen benimkinin şaşkalozluğu... :dilcikar:

seninki de cücüklüğündendir kuzum...

biz özenle seçelim laleleri; odunları ; cücükleri ; leblebileri ; kelleri ondan sonra güneş sistemine atalım pppooku ... olduuuu ... bravo bize alkisalkisalkis

ben senden bi ay kıdemliyim benim eylüldükaydirigubbakcemile3 ama ben salaklığımdan dayanamayıp hep aradım taki nişanlandığıı duyuncaya kadar

:roflol:Bence yoktur canım olsa benimkinin kafasından saçlar fışkırırdı.Şuanda da saçı olduğunu hiç sanmıyorum.

ya benimkinin zamanında kafasından saçlar fışkırıyormuş yaa resmen aslan yelesi gibi bir fotosu var... allahım gördükçe gülmekten yarılıyordum... bir de o zamalarına rastlamadığım için şükrediyordum tabiii kaydirigubbakcemile3

ben senden bi ay kıdemliyim benim eylüldükaydirigubbakcemile3 ama ben salaklığımdan dayanamayıp hep aradım taki nişanlandığıı duyuncaya kadar

benimkide asıl 26 eylülde yoldan çıktı da 6 ekim ayrılık kararı 10 ekim son görüşmedir canım... :1closedeyes:

Benimkininde öyle ama ben ne bileyim kel halini beğeniyordum. Öyle sevdim çünkü.Hatta keşke hepsi dökülse diyordumda kızıyordu bana :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…