canım tesadüf değil satürn satürn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah o satürnü bildği gibi yapsınkaydirigubbakcemile3bizi ne drumlara soktu ufacık taş dnyadki bütün ilşkileri bitirdi ahh bi elime geçse o yapacağımı blirm benkaydirigubbakcemile3
bu ne analamadım
bende özlemişim(bu sabahki şarkı dağıttı unutmuştum arabada kimse olmasa ağlıyacaktım bir şarkı hemen nasıl darmadağın ediyor anlamıyorum
offf senin bu şiirlerin bitiriyor hepisinde özlem var
yapacaksın atlatacaksun sonra rada bir gelecek mesela ben geçen gün hiç hatırlamadım
inş mutluçuğunu daim olur
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eğer bulursan bizede haber ver bizde sevgilisinden ayrılanlar klubü kızları olarak alır o taşı parça pinçik ederiz hihoyyythihoyyyt
ederiz tabi parça pinçik yapalım olurda kızlar barışrsak şu ocak şubat ayına dikkat edelim o zmn olabildğince erkek arkadaşımza ilgi gösterelim ki adam bırakmasın yine satürn çarpmasın onlarakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum kızlar...
herguzel sey gıbı benım de yasadıgım ılıskı bıttı...
hersey bır yana ınsanı en cok uzen bır daha bırbaskasında aynı sevgıyı bulamama..
karsına cıkan herkeste onda onlanları arıosun bıle bıle eksıklerını gorerek mutsuz oluosun..
2 sene once bıttı bahsettıgım ılıskı ondan sonrada kımseyle ıstedıgım gıbı bısı olmadı...suan da duygusal anlamda yalnızım ve sıtemızın bu gıdısle evlenemıycem dıyen gurubuna ısrarla uyeyım senağlama
kuzum ozamanda fazla ilgiden bıkıp ayrılıyorlar:bbo:
hoşgeldin hihoyyyt hihoyyyt
Kızlar bu arada süsleneceğim ama saçlarımın rengi yeşil-kumral gibi iğrenç tuhaf bi renk kaydirigubbakcemile3 Yeşil göz makyajı yapayım bari uyumlu olsunBu saçla ben evde kalırım kesin :)))
bu arada ben birşey itiraf etmek istiyorum.
bu satürn çarptığından sevgililerin sapıttıgını nerden duydunuz ben bılmıyorumda
bu arada ben birşey itiraf etmek istiyorum.
bu satürn çarptığından sevgililerin sapıttıgını nerden duydunuz ben bılmıyorumda
iki senede unutamadın :1shok::1shok::1shok:
QUOTE=Amphitrite;6575571]Selam kızlar.Sınav bitti ya 2 gündür internetteyim. Boş boş vakit geçirmelerdeyim.Yok bana göre değil böyle verimsiz vakit geçirmek. Tabi forumumuza lafım yok. Burda geçirdiğim zaman=verimli zaman :) Bugün dışarı çıkacağım.Haftaya bi arkadaşımın nikahı varmış. Onunla görüşeceğiz. Etrafımdaki herkes sevdiceğine kavuşuyor ne güzel :) Darısı bizlerinde başına ne deyim.Hem bizi Satürn çarpmış ya tüm bunlar Satürn'ün suçu :)))
Sem die bi yeni arkadaş katıldı ve astroloji ile ilgili şeyler söyledi bana mantııklı geldi yani sonuçta baakrsak burdaki çoğu kız ocak şubat ayında baharın yaklaşması ile ayrıldı ve yawş yawaş haziran yaklaşırkende barrışıo bnm aklıma şuan böcüküm gelio o barıştı ve çok mutlu ve daha devamıda gelecek gibime geliyor inş:Saruboceq:
ben dedim canım :)) ilk ayrıldığımızda astrolojiye sardım uyumlara falan hala devam ediyorum kendi çapımda, yorum yaptırdım nette falan.bir arkadşaım söledi bunuda
böcük derken küçük böcük mü barıştı ?
ayy napalım biz o zmn bunlara ya bazı kızlar war afedersin aldatıyorlar erkekleri başka başka sevgili yapıolar ikisini bi idare ediyorlar ki bnm çewremde böle bazı kızlar war kıymete biniyorlar onlar bnde böle sadık kaldkça değerim biilinmio..amann işte aklıma geldi yazdım.. illah kıymet bilmek için bu erkeklri peşinden koştrcan yani
galiba nickleri karıştrmıyorsam onlar 2 3 haftadr çıkıyorlar şuan die biliyorum
galiba nickleri karıştrmıyorsam onlar 2 3 haftadr çıkıyorlar şuan die biliyorum
canım zamanında ben bu bahsettıgın sekıldeydım ve değerim çok fazlaydı ama nerden olduysam benimkıne askerdeyken bağlandım kopamaz hale geldim sonra üzülür hale geldim.o zaman zor kadın oluyoruz ve peşimizden koşulcak gibi hissediyorlar kendilerini sanırımklava: ama salaklar işte buda salaklıklarının kanıtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?