analdım canım öyle dediyse arar herlde yaa inş güzel şeler olur.. :1hug:
bende bişey yok canım..
kızlar napcaklar ya geziyorlardır yada çalışıyorlardır.benımkisi eminim bu saaatte çalışıyordur hemde babasının yanında çalıştığı için adamın yanında sineğe bile bakamaz o yüzden içim rahat kaydirigubbakcemile3 ama sesini duymak çok isterdim
ya bnde öle düşünüyorum hergün dua ediyorum bekliyorum napim off skldım diyorum bazen beklemekten ama içimde bişey bekle diyor bilmiyorum yasenağlama
büyük olasılıkla arar zaten aramazsa ben arayacağım olmuyor böyle çünkü en azından içimdekileri dile getirmek istiyorum.eğer gerçekten içinde birşeyler bittiyse agzıma geleni söylemek bende bitirmek istiyorum ama inşallah cnm Şeniz
canım baska biişi yapamıyoruzki zaten. ay ne sacma gelio bazen düşününce adamların keyfi yerine gelirse özlerlerse! pişman olurlarsa vee en önemlisi onlar isterse gelebilriler belki :) bizde bekleyelim hep bekleyelim :) herseyi onlar yönetiyo çünkü onlar ne isterse o ya! hata bizde -tatlicadiarzu- ama işte gönül laf anlamıyoo nerden bulastım ki bu işlere ben. :1ninca:
bnmkide çalışıyordur ama telefon denen bişey war belki yeni bi kız yaptı msjlaşıo onunla off off allahım yüzümü güldr ne olursun:Saruboceq:
hmm inş canım içinden öyle geliyosa öyle yap :1hug: hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz heee..
ben ilk defa bi erkek için bu kadar direniyorum çaba harcıyorum ve isteyerek yapıyorum onun bnm kaderim olduğunu düşnüyorum gerçekten.. hiç kimse ilgimi çekmiyor.. bnim için çaba harcayan insanlar bnm hiç umrumda değil iltifat etmeleride hoşuna gider insanın ama hoşlanamıyorum kimseden ve 2 buçuk ay oldu nerdeyse hiç bişey azalmadı içimde ona karşı ve büyük bi umut war ayy bilmiyorum içim daralıo bi haber gelse ahhh bi haber:Saruboceq:
ben ilk defa bi erkek için bu kadar direniyorum çaba harcıyorum ve isteyerek yapıyorum onun bnm kaderim olduğunu düşnüyorum gerçekten.. hiç kimse ilgimi çekmiyor.. bnim için çaba harcayan insanlar bnm hiç umrumda değil iltifat etmeleride hoşuna gider insanın ama hoşlanamıyorum kimseden ve 2 buçuk ay oldu nerdeyse hiç bişey azalmadı içimde ona karşı ve büyük bi umut war ayy bilmiyorum içim daralıo bi haber gelse ahhh bi haber:Saruboceq:
aynen canım birde ben çok üstüne düştüm o kavga eder ayrılırız sinirlerimiz bozuk hatta görüşmeyelim telfonla ıyı dedı o gece mesajlar çektim bahanesi bi,le olabilir yarın öbür gün kavga etmeyelim napım aklını başına getirmenin başka yolu yoktu der gibime bile geliyor eğer zerre kadar tanımışsam görüştüğümüzde düzelcek herşey gibi geliyor artık.
tuğbacım öyle düşünme sende gez hayatını yaşa hem nerden biliyorsun belkide onlarda gelmek istiyor ama kendilerine göre nedenleri var o yüzden bu haldeler
bazen msj atim diyorum kızlar zor ututoyurm kendmi atmıycam daha fazla küçk düşürmycem kendimi özleyen adam msj atar o hiç bişey yapmıoo gıcık oluyorum yani
aa sakın atma canım tut kendini gercekten özleyen msj atar hiçbişey engel olmaz ona bisürü bahane bulur :1rolleyes:
neyse kızlar arkadaslarım geldi ben çıkıyorum öptüm sizi kocaman canlarım.. Şeniz
canım başka birsey yok ki yapacağımız ama bu durum beni deli ediyor.
Sem die bi yeni arkadaş katıldı ve astroloji ile ilgili şeyler söyledi bana mantııklı geldi yani sonuçta baakrsak burdaki çoğu kız ocak şubat ayında baharın yaklaşması ile ayrıldı ve yawş yawaş haziran yaklaşırkende barrışıo bnm aklıma şuan böcüküm gelio o barıştı ve çok mutlu ve daha devamıda gelecek gibime geliyor inş:Saruboceq:
galiba nickleri karıştrmıyorsam onlar 2 3 haftadr çıkıyorlar şuan die biliyorum
canım sanırım ben yanlış bılıyorsam tabı senın yanlışın var o barışan jeli..
canım jeli barıştı onlar beraber, böcükten haberim yok benimm:1shok:
olabilir cnm nickleri karıştrmış olabilirim jelibon olabilr hani 2 haftdr barış olan jeli dimi aahh pardon bn böcükümle karıştrdım o zmn allah söyletti dielim onlarda barışrlar inşyerimseniben
evet inşallah Allah söyletmiştir. umudum yok hayır ya gerenk yok onla bozulcak yada ıyı olcaksa ben almıyımklava:
selam kızlar nasılsınız bakalım benim cephede durumlar gayet iyi şimdilik baya değişmeler var barışmadık ama msn de görüşüyoruz yavaş yavaş ayak yapma fasılları başladı onun cepheden bakalım şimdilik ben istemiyormuş gibi yapıyorum gelişmeler iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?