canım jeli barıştı onlar beraber, böcükten haberim yok benimm:1shok:
olabilir cnm nickleri karıştrmış olabilirim jelibon olabilr hani 2 haftdr barış olan jeli dimi aahh pardon bn böcükümle karıştrdım o zmn allah söyletti dielim onlarda barışrlar inşyerimseniben
evet inşallah Allah söyletmiştir. umudum yok hayır ya gerenk yok onla bozulcak yada ıyı olcaksa ben almıyımklava:
nasılsın galetea kızlar siz o gezegene yok edinkaydirigubbakcemile3 o zaman barışırsınız
nasılsın galetea kızlar siz o gezegene yok edinkaydirigubbakcemile3 o zaman barışırsınız
dün kötüydüm canım, onun bana verdiği cdlere baktım bende olmayan resimlerimiz vardı tabii dip yaptım..buarada ben msnden sildim facebookda kapadım, ama ondan hiç haber alamamak da beni öldürüyor bakalım böle gidiyorum bide kpss gircem sanırım gerçi iyi bişe alabileceğiimi sanmıyorum kadıköye gidip bi test kitabı alim en azından vicdanım rahatlar diyorumgamyoncuiremsu
galateia burç ve astroloji hakkında herşey adlı başlıkta bahsettiğin sitenin neresi olduğunu bana özelden mesaj atarmısın?
ben sigara içmeye çıktım cnm.geldim
bende geldimm nası gidiyo kızlar gelişme varmı kimsede :)
hayır vermedi.
tuğbacım ben aradım sonunda onu dün görüşmek istediğimi söyledim haftaiçinde müsait olunca arayacağım seni bende görüşmek istiyorum dedi arayacak mı bılmıyorum ama boyle bsy var bende.başka kımseyı bılmıyorum.
sende varmı bir gelişme?
yok nerde gelişme hala bişey yok off offfmirmirmirmir
galate o sitenn adresni verdimi sana?? merak ettim şimdi orayıyerimseniben
acaba napıyolar şimdi gıcıklar -tatlicadiarzu- biz bekleyelim onları onlar günlerini gün etsinler.. ohh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?