aldırtma oklavamı elime mirmirmirmir
yatıyorum ben, uslu durun.... başınıza gelicekleri biliyosunuz yoksa....
bugün kimse yokmu ya huhhuuuuu kızlar yanlz kaldım bn burda bak 5 dak içinde gelmessniz bnm eskiye msj atarım bakkkkaydirigubbakcemile3
klava:Kesinlikle mesaj atmak yooookkkkk!!!! Ya bu arada Satürn çarpınca tamamen mi bitiyormuş ilişki yani artık asla dönmezmiymiş senağlama
Canım sen sakın bişey yapma.Bakalım bizi ne kadar sevmişler.Yani sevmişlerse gelirler sanırım.İnşallah yani :sm_confused:ya bilmioyorum ki fibritcim haziranda aklı başına gelir mi hiç bilmem ya bi haberde yok ama facebook ve gizli çağrı attı en son bi hafta önce hala bişey yok sinirim bozuluo illah bn mi koşim bn ilk defa yenildim böle bi erkeğe salon kadını çizgimden kadım resmnkaydirigubbakcemile3
Canım sen sakın bişey yapma.Bakalım bizi ne kadar sevmişler.Yani sevmişlerse gelirler sanırım.İnşallah yani :sm_confused:
Canım sen nasılsan bende öyleyim.Bende öyle ortada hiç birşey yokken bırakıldım.2 gün önce bana asla ayrılmayacağımızı, korkmamamı söylerken bırakıldım.Hiç anlamadım ki bende.Hiç sorunumuz yoktu ki. Tek sorunumuz mesafeydi.O bile artık bi sorun değildi.Sınavım bitti şuan evlenmek istese giderim yanına.Çocuk değildik.Bende 5 gündür felaket özlüyorum.Bazen kendi özlemimden korkuyorum acaba ölecek miyim ya niye bu kadar çok özlüyorum ki oluyorum.Öyle bi özlem ki içimi kemiriyor yavaş yavaşşya bni seviyordu birden soğudu çok şaşırdım bunaltın skldım dedi ama öle bişey yoktu öncedende anlamazdım hareketlerinden hiç blli olmuyordu bilmiyorum ama acayip özledim şuan yni:çok üzgünüm:
Canım sen nasılsan bende öyleyim.Bende öyle ortada hiç birşey yokken bırakıldım.2 gün önce bana asla ayrılmayacağımızı, korkmamamı söylerken bırakıldım.Hiç anlamadım ki bende.Hiç sorunumuz yoktu ki. Tek sorunumuz mesafeydi.O bile artık bi sorun değildi.Sınavım bitti şuan evlenmek istese giderim yanına.Çocuk değildik.Bende 5 gündür felaket özlüyorum.Bazen kendi özlemimden korkuyorum acaba ölecek miyim ya niye bu kadar çok özlüyorum ki oluyorum.Öyle bi özlem ki içimi kemiriyor yavaş yavaşş
Yok canım.Bazen msnde kardeşini görüyorum. Bişeyde yazamam soramamki. Yazık o da bişey yazamıyor. Önceden yengecim diye yazardı hemen.Fakat hayatında biri olsa söylerlerdi galiba bana. Çünkü onu halen deli gibi sevdiğimi beklediğimi biliyorlar.Söylerlerdi değil mi ya öyle bişey olsa?ainen kuzum ainen:1hug:senden hiç haber yokmu peki hemen hemen aynı sebeplerden aynı zmnda ayrıldık..
Yok canım.Bazen msnde kardeşini görüyorum. Bişeyde yazamam soramamki. Yazık o da bişey yazamıyor. Önceden yengecim diye yazardı hemen.Fakat hayatında biri olsa söylerlerdi galiba bana. Çünkü onu halen deli gibi sevdiğimi beklediğimi biliyorlar.Söylerlerdi değil mi ya öyle bişey olsa?
Yok canım ben bişey yazamam zaten. Onlarda yazamıyor.Silemem hem. Benimkide beni sildi ama kardeşimi silmedi msnden.Bende bazen acaba facebookumu kapatsam mı diyorum.Ne bileyim ya o hesabını kapattı ama sanki arada bi ordan bakıyormuş gibi geliyor profilime.Zor değil bakıp tekrar hesabı kapatmak.bilmemCADIARZUben ama asla onun arkadaşlarını msnde tutmadım akrabalarını bile sildm onları çnkü bn onlara bişey sölesem bile gidip söylüyorlardı ama artık bnden hiç haber alamıyor en iisi bu oldu biraz yanlızlıkla yüzleşsin sende bnm gibi düşün tatlım:1hug:
Canım ben anlamadım ilişkin sadece 1,5 hafta mıydı yoksa 1,5 yıl mı?bende aranıza katıldım arkadaşlar.neredeyse 1 hafta oldu 1.5 haftalık ilişkim saçmasapan şeyler yüzünden sona erdi:çok üzgünüm: gerçekten zor geliyor.Daha önceki tarışmalarımızda arardım msj atardım yani ortayı bulmaya çalışırdım hep.Bu hareketimde karşımdaki insanı çok şımarttı ki bunu çevremizdeki insanlar da söyledi.Bende bu kez kendimi telkin etmeyi öğrendim ve aramıycam diye söz verdim kendime.Ağlama krizleri,yanlızlık hisleri ağır geliyor aslında hem de çoka.s ama şunu düşünüp kendimi biraz olsun rahatlatmaya çalışıyorum ; Zaman zaman neler atlatıyoruz,neler geçiriyoruz...Bu da geçecek,illa ki sarsacak,üzecek ama geçecek...senağlama
Canım ben anlamadım ilişkin sadece 1,5 hafta mıydı yoksa 1,5 yıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?