yuh artik olamaz gibi gelio bana
canım mail attım sana
nolduki cnm annesiyle pek özel degilse tabi
annesi en başından beri beni istemedi diğer ayrılığımızda onun yüzünden olmuştu.ben ondan 2 yaş büyüğüm onu bahane etti bizim için sorun olmadı hiçbizaman ama kabullenemedi annesi bitürlü (ona noluyosa onuda anlamış değilim hala)sonra sorun yok annem kabullendi dedi .annesiyle tanıştığımda bana çok soğuk davrandı ozaman anladım aslında hala beni istemediğini ama salaklık işte biümit dedim al sana ümit sonu hüsran gene.
Canım sen nasılsan bende öyleyim.Bende öyle ortada hiç birşey yokken bırakıldım.2 gün önce bana asla ayrılmayacağımızı, korkmamamı söylerken bırakıldım.Hiç anlamadım ki bende.Hiç sorunumuz yoktu ki. Tek sorunumuz mesafeydi.O bile artık bi sorun değildi.Sınavım bitti şuan evlenmek istese giderim yanına.Çocuk değildik.Bende 5 gündür felaket özlüyorum.Bazen kendi özlemimden korkuyorum acaba ölecek miyim ya niye bu kadar çok özlüyorum ki oluyorum.Öyle bi özlem ki içimi kemiriyor yavaş yavaşş
tulu var bende aynı durumdayım ama bız yüzyüze bitirmedik ve eminimki bir sebebi var yüzyüze oturup konuşcağımız zamanı beklıyorum.
bu arada günaydın herkese.
bizde yüzyüze bitirmedik msjla oldu konuşmadı benimle kaçtı sadece annesini dinledi.5gün oldu bir saniye bile çıkmıyo aklımdan inanın uyurken bile onlarla uğraşıyorum.nasıl unutucam olanları bilmiyorum olmuyo sanki o sessiz kaldıkca deli oluyorum hiçbişey yaşanmamış sanki.
iyiyim ben hihoyyyt
yok canım bende bıldıgın hersey aynı sende varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?