Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım mail attım sana

teşekkr ederim galetecim bakıyorum şimdi maile saolul kuzm:1hug:

ayrıca tuluucum o nası bişey ya 1 ay hala ayrılık söze ya inanamıyorum şaka gibi annesini ne ilgilendirio ya ay gıcık oluyorum sevenlerin arasına girenlerekötükedihüso

nolduki cnm annesiyle pek özel degilse tabi

annesi en başından beri beni istemedi diğer ayrılığımızda onun yüzünden olmuştu.ben ondan 2 yaş büyüğüm onu bahane etti bizim için sorun olmadı hiçbizaman ama kabullenemedi annesi bitürlü (ona noluyosa onuda anlamış değilim hala)sonra sorun yok annem kabullendi dedi .annesiyle tanıştığımda bana çok soğuk davrandı ozaman anladım aslında hala beni istemediğini ama salaklık işte biümit dedim al sana ümit sonu hüsran gene.

ya evet nedense anneler hep karisirlar...bizede karismisti ex-kaynanacigim:)

tulu var bende aynı durumdayım ama bız yüzyüze bitirmedik ve eminimki bir sebebi var yüzyüze oturup konuşcağımız zamanı beklıyorum.
bu arada günaydın herkese.

canım bende aynı. ve 6 ay oldu daha unutamadım özlüyorum. başka birirni denedim daha kötü oldum yapamadım. hergün görüştüğün hayatın olan insan birden yok oluyo sebepsiz. Allah sabır versin onlara da akıl

günaydın kızlar civciv nerelerdesin nasılsın bakalım anlat neler yaptın

tulu var bende aynı durumdayım ama bız yüzyüze bitirmedik ve eminimki bir sebebi var yüzyüze oturup konuşcağımız zamanı beklıyorum.
bu arada günaydın herkese.

bizde yüzyüze bitirmedik msjla oldu konuşmadı benimle kaçtı sadece annesini dinledi.5gün oldu bir saniye bile çıkmıyo aklımdan inanın uyurken bile onlarla uğraşıyorum.nasıl unutucam olanları bilmiyorum olmuyo sanki o sessiz kaldıkca deli oluyorum hiçbişey yaşanmamış sanki.

canım aynen benimkide görüşmedi telefonda dedi ayrılmak istiyorum falan filan ama o dönem ben çok üstüne gittim yapma bu kadar dedıkce uzat durmak istiyorum herseyden senden degıl sacmalama dedikçe karşısında hırçınlaştım ve ayrılmak istediğimi söyledim ilişkiyi ticaret gibi düşünmeye başladım sevgımı unuttum resmen son dönemde.onun da masrafları vardı ve askerlik sonrası depresyona girmişti ayrıldık.aileside istemiyordu üstüne düşüyordu tek çaresi beni hayatından çıkartmaktı.onu düşündükçe anlıyorum.
ama aradım müsait olduğu bir dönemde görüşcez bu akşam tekrar arayıp görüşelimmi bu akşam demeyi düşünüyorum.sanki yüzyüze gelsek herşey çözülcekmüş gibi geliyor.
ama bizde 13 martta barıştık ve geçen pazartesi bitirdik aynı senin gibiyim.çalışamıyorum hiçbirşey yapamıyorum sürekli aklım ilişkimde.

sakıncası yoksa annesini tekrardan neden dinledi yaş farkı bu kadar mı önemliydi ki değilmişte başka bir sorun olabilirmi senin farkında olmadığın.

diğer ayrılığımız dediğim gibi annesi yüzünden olmuştu yaşı bahane etmiş hakkımı helal etmem demiş o kızla evlenirsen.bide annesinin aklında başka biri varmış teyzesinin kızıyla evlenmesini istiyomuş.neyse 1hafta ayrı kaldık buzamanda ikna etmiş yalvar yakar barıştık.cuma günü istemeye geldiler beni annesi daha öncede gelmişti hiç yüzüme bile bakmadı doğru dürüst.cuma akşam babası falanda gelmişti.benim heyecandan elim ayağım birbirine dolandı zaten oda biliyodu.çok acayiplerdi böyle isteme görülmedi zoraki geldikleri çok belliydi.daha tanışmadan pat diye istediler.bunlar gittikten sonra konuştunmu sizinkilerle ne dediler dedim,bu iş olmaz ağzımdan girdi burnumdan çıktılar dedi.şaka yapıyo sandım.niye dedim,ben hoşgeldin dememişim kimseye babam babasını hor görmüş yaşlı demiş(babam sadece yaşınızdan fazla gösteriyosun benim gibi dedi bu hor görmekmi oluyo allah aşkına)daha olmayan birsürü şey anlatmışlar.inanamadım yıkıldım.aileme rezil ettiniz beni dedi.sonuçta ailem artık bişe yapamam bitti dedi olay bu işte.böyle bidengesizlik olabilirmi.zafer annesinin yani

canım çocukta elinden geleni yapmayı denemiş evet çok zor olmuş gerçekten yani anlatmış dolduruşu getirmiş belkide öyleydi senin ailende belkide istemediler tuhaf davrandılar oda olabilir.Kısmetten öte birşey yok ama çok kötü

Son düzenleme:
ben geldim ama kimseler yok nasılsınız hayırsızlar.bakıyım.................

unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi
yosun tutmuş duvarlara yazılmış günler gibi
gece bitmez gündüz bitmez bu yalnızlık hiç bitmez
ne kavgam bitti ne sevdam ömür geçer gönül geçmez
her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma
benden selam söyleyin bütün aşklarıma
çiçeklerim dökülür her mevsim sonra yeniden açar
ümidimin boynu bükülür sonra deniz bir daha taşar
bin defa taşar…

şte böyle unuttunuz beni............zatı gurbetteyim memleketten uzak başka ellerde.......senağlamasenağlamasenağlamasenağlama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…