Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Henüz 1 hafta olmuş canım ama ya belki bitmemiştir.Dur bakalım bekle biraz daha.

Bitti mi bitmedi mi bakıcaz canım aynen ama kötü hissediyorum:çok üzgünüm:

malum kriz nedeniyle işleri bozuktu ama daha önce hep paylaşırdık konuşurduk sorunlarımızı.Geçen hafta sanırım patlama noktası oldu ve bana yoktan yere kızmaya bozulmaya başladı.Baktım psikolojisi bozuldu,rahatlatabilirmiyim acaba diye arayıp sordum sürekli,yanında olduğumu hissettirmeye çalıştım.Ama ben onu rahatlatmaya çalıştıkça msj larıma çok olumsuz ve sürekli tersler halde cvp lar gelmeye başladı.En son da gönderdiği msj şu;Gönderdiğin msj lar iyice kötü etti,ediyor.Yanlız kalmam lazım sal beni... ve buna sadece Peki. yazıp gönderdim.O gün bugün de ne aradım ne sordum.Cuma akşamı aradı ama açamadım,açmak istemedim.Sonra msn e gelmiş ve yazmış helallik isteyecektim,son bir defa konuşmak istedim.Bende böylesine saçma ardarda gelen tacizlerden sonra konuşmaya gerek yok hakkım helaldir...dedim.Bugün tekrar aradı merak ettim seni iyimisin sizin evin oradan geçtim filan diye bişeyler söyledi,neden bilmiyorum ama ses tonum çok soğuktu kendim bile hissettim.Ne bu sizce ? Bana vicdan yapıyor gibi geldi...

kizlar ya CANIM SIKKIN BIRAZ ÖNCE MSJ ATTIM YAZMADI SONRA MESGULSUN HERHALDE DEDIM BU ARADA ARKADASINDA EVET ASKIM MESGULUM ISIM BITINCE MSJ ATICAM DEDI BIR SAAT OLDU DAHA BISEY YOK kötü oldum hemen

yani cnm daha ne olmuş bak biz 2 buçuk ay olcak fibritimde ole aynı hala bekliyoruz biz umudumuz war hala sende bekle olmadı unutmaya meyilin war başka yelkenlere açıl..

unutmaya meyilli değilim canım da insan kötü alışıyormuş ya

sizlerininkinin yanında benimki çok yeni evet.Ne diyeyim... umarım mutlu olacağınız gibi güzel olur herşey:teselli:

kizlar ya CANIM SIKKIN BIRAZ ÖNCE MSJ ATTIM YAZMADI SONRA MESGULSUN HERHALDE DEDIM BU ARADA ARKADASINDA EVET ASKIM MESGULUM ISIM BITINCE MSJ ATICAM DEDI BIR SAAT OLDU DAHA BISEY YOK kötü oldum hemen
Jelicim objektif olayım mı :) Bunda kendini kötü hissetmene neden olacak birşey yok ki canım. Boşuna kendini üzüyorsun. Bak maşallah herşey yolunda da gidiyormuş Allah bozmasın. Meşgul olabilir tabi ki. İşi olabilir.Ayrıca sana mesaj da atmış "Evet Aşkım meşgulüm" demiş.Demek ki işi bitmemiş. Sen yüreğini ferah tut canım ortada hiç birşey yok.

unutmaya meyilli değilim canım da insan kötü alışıyormuş ya

sizlerininkinin yanında benimki çok yeni evet.Ne diyeyim... umarım mutlu olacağınız gibi güzel olur herşey:teselli:

inş canm hepimiz güleriz hepimz mutlu oluruz bn çnkü birazcık azcık özledim yani

Ne bu sizce ? Bana vicdan yapıyor gibi geldi...

Canım sanırım sorunları var kafası karışık.O yüzden kendiside ne yaptığını bilmiyor gibi geldi bana.Sende sal bakalım onu ne olacak?Biraz kafasını dinlesin madem.Eğer tekrar ararsa da soğuk konuşma, konuş bakalım belki derdi neyse anlatır.

insan bir süre ayri kalip baristiktan sonra daha hassas oluyor kizlar hemen olumsuz düsünüyor en ufak seyde simdi msj atti bu arada

böyle kendi kendime olumsuz seyler düsünüyorum onada söyledim bunu sen kafanda biseyler kuruyorsun diyor kiziyor ama elimde degil öyle oldum iste

sagol canim benim rahatladim biraz

Canım olumsuz şeyler düşünme sakın ortada somut birşey yokken. çünkü sen negatif düşünce karşı tarafta empati yoluyla negatifleşiyor bence.Benim başıma çok geldi ordan biliyorum :) Hem unutma erkekler pozitif kızları sever kaydirigubbakcemile3

Amphitrite canım,aynı şekilde düşünüyorum.Zaten üstüne de gitmiyorum,sanki ben gittikçe o uzaklaşıyor ya da yaptıklarımın kıymeti kalmıyor.Dediğin gibi en iyisi şu dönemde bende onu saldım.Ama ilişkinin ömrünü bitiren şeyler işte...üstüste gelince biraz da karşınızdakini tanıyınca tamamen bitti gibi hissediyorsun.Zamanla görücez bakalım.Sağolun kızlar iyi ki varsınızkaydirigubbakcemile5

Bak o anlasın hatasını o dönsün sana. Hem böyle dönerse daha sağlam daha uzun soluklu olur.Sevmişse gerçekten seni zamanla unutamaz imkanı yok. Sakın beni unutur bişeyler yapmalıyım diye düşünme.Biz üstlerine gittikçe onlar uzaklaşıyor tam tersi.

varmı aranızda benim kadar talihsiz olanı.bu hafta sonuna sözüm vardı benim ya daha 1 ay olmuştu barışalı zaten tekrar bitti hala inanamıyorum şoktayım resmen

varmı aranızda benim kadar talihsiz olanı.bu hafta sonuna sözüm vardı benim ya daha 1 ay olmuştu barışalı zaten tekrar bitti hala inanamıyorum şoktayım resmen

:1shok: aa neden bittiki canım.. uff her işte bi hayır vardır canım yaa öle düşün,gercekten zor bi durum gerçi ne desem suan boş ama :teselli:

artık hiçbişey beni teselli etmiyo hayellerime 1 adım kalmışken yıkıldım.daha öncede yaşadım bu ayrılığı ama bu çok daha acıtıyo canımı.tek sebep annesini görüyorum amacına ulaştı sonunda pes ettirdi oğlunu.kendimden nefret ediyorumki nasıl bidaha cesaret edebildimde barışmayı kabul ettim annesini bile bile.kızlar çok dikkat edin benim durumuma düşmeyin bişans daha verirken iyi düşünün

nolduki cnm annesiyle pek özel degilse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…