Henüz 1 hafta olmuş canım ama ya belki bitmemiştir.Dur bakalım bekle biraz daha.ilişkim 1,5 yıl sürdü canım.1 hafta önce de bitti:çok üzgünüm:
Henüz 1 hafta olmuş canım ama ya belki bitmemiştir.Dur bakalım bekle biraz daha.
Henüz 1 hafta olmuş canım ama ya belki bitmemiştir.Dur bakalım bekle biraz daha.
yani cnm daha ne olmuş bak biz 2 buçuk ay olcak fibritimde ole aynı hala bekliyoruz biz umudumuz war hala sende bekle olmadı unutmaya meyilin war başka yelkenlere açıl..
Jelicim objektif olayım mı :) Bunda kendini kötü hissetmene neden olacak birşey yok ki canım. Boşuna kendini üzüyorsun. Bak maşallah herşey yolunda da gidiyormuş Allah bozmasın. Meşgul olabilir tabi ki. İşi olabilir.Ayrıca sana mesaj da atmış "Evet Aşkım meşgulüm" demiş.Demek ki işi bitmemiş. Sen yüreğini ferah tut canım ortada hiç birşey yok.kizlar ya CANIM SIKKIN BIRAZ ÖNCE MSJ ATTIM YAZMADI SONRA MESGULSUN HERHALDE DEDIM BU ARADA ARKADASINDA EVET ASKIM MESGULUM ISIM BITINCE MSJ ATICAM DEDI BIR SAAT OLDU DAHA BISEY YOKkötü oldum hemen
unutmaya meyilli değilim canım da insan kötü alışıyormuş ya
sizlerininkinin yanında benimki çok yeni evet.Ne diyeyim... umarım mutlu olacağınız gibi güzel olur herşey:teselli:
Ne bu sizce ? Bana vicdan yapıyor gibi geldi...
galetecimmm bnde seni arıodum şu burçlarla ilgili bi ste wardı onun adı neydi yollarmısın bana
Canım olumsuz şeyler düşünme sakın ortada somut birşey yokken. çünkü sen negatif düşünce karşı tarafta empati yoluyla negatifleşiyor bence.Benim başıma çok geldi ordan biliyorum :) Hem unutma erkekler pozitif kızları sever kaydirigubbakcemile3insan bir süre ayri kalip baristiktan sonra daha hassas oluyor kizlar hemen olumsuz düsünüyor en ufak seyde simdi msj atti bu arada
böyle kendi kendime olumsuz seyler düsünüyorum onada söyledim bunu sen kafanda biseyler kuruyorsun diyor kiziyor ama elimde degil öyle oldum iste
sagol canim benim rahatladim biraz
Bende istiyorum canım o siteyi :))) Bu arada sen bilirsin Satürn çarpınca sonsuza kadar mı bitiyor o ilişki yacanım mail attım sana
Canım sanırım sorunları var kafası karışık.O yüzden kendiside ne yaptığını bilmiyor gibi geldi bana.Sende sal bakalım onu ne olacak?Biraz kafasını dinlesin madem.Eğer tekrar ararsa da soğuk konuşma, konuş bakalım belki derdi neyse anlatır.
Bak o anlasın hatasını o dönsün sana. Hem böyle dönerse daha sağlam daha uzun soluklu olur.Sevmişse gerçekten seni zamanla unutamaz imkanı yok. Sakın beni unutur bişeyler yapmalıyım diye düşünme.Biz üstlerine gittikçe onlar uzaklaşıyor tam tersi.Amphitrite canım,aynı şekilde düşünüyorum.Zaten üstüne de gitmiyorum,sanki ben gittikçe o uzaklaşıyor ya da yaptıklarımın kıymeti kalmıyor.Dediğin gibi en iyisi şu dönemde bende onu saldım.Ama ilişkinin ömrünü bitiren şeyler işte...üstüste gelince biraz da karşınızdakini tanıyınca tamamen bitti gibi hissediyorsun.Zamanla görücez bakalım.Sağolun kızlar iyi ki varsınızkaydirigubbakcemile5
varmı aranızda benim kadar talihsiz olanı.bu hafta sonuna sözüm vardı benim ya daha 1 ay olmuştu barışalı zaten tekrar bitti hala inanamıyorum şoktayım resmen
varmı aranızda benim kadar talihsiz olanı.bu hafta sonuna sözüm vardı benim ya daha 1 ay olmuştu barışalı zaten tekrar bitti hala inanamıyorum şoktayım resmen
artık hiçbişey beni teselli etmiyo hayellerime 1 adım kalmışken yıkıldım.daha öncede yaşadım bu ayrılığı ama bu çok daha acıtıyo canımı.tek sebep annesini görüyorum amacına ulaştı sonunda pes ettirdi oğlunu.kendimden nefret ediyorumki nasıl bidaha cesaret edebildimde barışmayı kabul ettim annesini bile bile.kızlar çok dikkat edin benim durumuma düşmeyin bişans daha verirken iyi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?