canım ıyıyım ben sen nasılsın?
evet dün akşam çıkarken aradım.akşam saat 11de çıkacak diye görüşemedik.ama canım kelimesini sürekli kullandı.işi vardı 5 dakıka sonra aradı falan.bu akşam için kaçta çıkacağını sordum belli olmaz yarın konuşuruz müsati olursam görüşürüz falan dedi yani konuşuyor sanırm görüşünce tekrar başlarız.
Bende sen hiç yazmadın diye bekledim. Karşılıklıymış meğer canım :))) Dün biraz haklısın ya gece geçmişi okuyordum bi ondan yazamadım canım.kızz küstüm sanaaa kaç saattir yazasın die bekliyorumm
nasılı mı olur hayatım basbayağı aşık olmak üzereyim,kesinlikle asla hiç olmamam gereken birine hemde benden 24 yaş büyük nolur yardım hergün gözümün önünde hemde müdürüm üstelik bana bi yol gösterinsenağlamasenağlama
Zaten bu aşk acısı,sıkıntılar,stres direkt mideyi etkiliyor.Bende reflü oldum.Fakat canım bak bide şöyle bişey var, sen şimdi kendini aşık olmamalıyım olmamalıyım diye zorlarsan adam sana öyle olmasa bile daha çok çekici gelir. Yasaklar insanı çeker ya. O yüzden mantıklı düşünüp olmaması gereken bişey olduğuna karar ver.msn iletime canı sıkkın midesi bulanıyo uzak durun yazdım uzak durması gerektiğini anlar sanırım,hakkat midem bulanıyo ilaç kullanmaya başladım:bbo:
Aynen öyle!ve ayrıca o mükemmel değilki....
o kim sen kimsiz..
o kart horozun teki..
sen ise daha hayatının baharındasın...
ee tutupta senı yerden yere vuracak değil ya..
belki seni deniyor adam...
eger ona hoşlantı babında bir şey yaparsan adamın g.... kalkar..
o adam şu anda azgın teke sendromunu geçiriyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?