Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata bugün sabah ilk sen geldin aklıma dün akşam sevgilinle konuşacaktın yanlış hatırlamıyosam.konuştunmu noldu?

canım ıyıyım ben sen nasılsın?
evet dün akşam çıkarken aradım.akşam saat 11de çıkacak diye görüşemedik.ama canım kelimesini sürekli kullandı.işi vardı 5 dakıka sonra aradı falan.bu akşam için kaçta çıkacağını sordum belli olmaz yarın konuşuruz müsati olursam görüşürüz falan dedi yani konuşuyor sanırm görüşünce tekrar başlarız.

hayatacım şimdi msnden yazmış zaten canım sıkkın senide böle görünce iyice sıkılıyo yazmış sıkıntımı dağıtmak için güldürmeye çalışıyorum ama bakışlarınla fırça çekiyosun demiş sizinle ilgisi yok bikaç gündür bi keyifsizlik var üstümde bakışlarımdada bi ima yok size öle gelmiş dedim,

hadi canım hayırlısı olsun inşllh çok sevindim umarım herşey istediğin gibi olur:1hug:

canım daha şimdi okudum canım adam bariz sulanıyor.
ya iyi demişsin konuyu geçirmişsin.ama canım çok dikkatli ol anladığım kadarıyla adam böyle gittikce durumu daha da abartcaktır.
o heyecan peşinde oyuzden bence erkek arkadaşın varmış gibi davran en iyi çözüm bu çünkü.

sulanma olayı falan kalmadı hayatacım,aştık onları kaç kere yemeğe çıktık birbirimize itiraf ettik sulanma die bişi yok senin anlıcağın,kaç kere uzak olalım dedik ama bi şekilde olmuyo ya benden ya ondan,ben olsam o olmuyo

kızz küstüm sanaaa kaç saattir yazasın die bekliyorumm
Bende sen hiç yazmadın diye bekledim. Karşılıklıymış meğer canım :))) Dün biraz haklısın ya gece geçmişi okuyordum bi ondan yazamadım canım.

Canım bak şuan duygusal boşluktasın ve o kişinin sana ilgi göstermesi sadece seni mutlu ediyor. Yoksa aşık falan değilsin. Öyle düşün sadece bi boşluk anı bu.

msn iletime canı sıkkın midesi bulanıyo uzak durun yazdım uzak durması gerektiğini anlar sanırım,hakkat midem bulanıyo ilaç kullanmaya başladım:bbo:

ajanım senın yaşadıkların aşk falan değil...
sadece anlık boşluktan duyduğun hoşlantı ve adamın bunu sana farkettırmesı ve sende şu anda bır duygu boşlugu yaşadığın için içinden psikolojikman kendı dogrularınla çelişiyorsun ve bu sende panik yaıyor..
düşünki o insan baban yaşında,evli barklıdır..
oda bır heyecan falana olmuştur.
ayrıca bu boşluktan ileri gelıyor..
senın sevgili babında kımsenin olmaması ve ayrıca babanı olmaması sende buyuk bır boşluk yarattıgı için o adamın ilgisini hem baba hemde hoşlantı gibi görmüşsün..

ve ayrıca o mükemmel değilki....
o kim sen kimsiz..
o kart horozun teki..
sen ise daha hayatının baharındasın...
ee tutupta senı yerden yere vuracak değil ya..
belki seni deniyor adam...
eger ona hoşlantı babında bir şey yaparsan adamın g.... kalkar..
o adam şu anda azgın teke sendromunu geçiriyordur..

msn iletime canı sıkkın midesi bulanıyo uzak durun yazdım uzak durması gerektiğini anlar sanırım,hakkat midem bulanıyo ilaç kullanmaya başladım:bbo:
Zaten bu aşk acısı,sıkıntılar,stres direkt mideyi etkiliyor.Bende reflü oldum.Fakat canım bak bide şöyle bişey var, sen şimdi kendini aşık olmamalıyım olmamalıyım diye zorlarsan adam sana öyle olmasa bile daha çok çekici gelir. Yasaklar insanı çeker ya. O yüzden mantıklı düşünüp olmaması gereken bişey olduğuna karar ver.

senin şu cücük bile ondan daha kalitelidir..
ayrıca cücükle onu karşılaştırma bile yapma..
cücük gençti ve etrafında kendi ve senin yaşıtın kız olunca o bu yuzden senın kıymetını bilemedi..
ama bu adam sana sen prensesmişsin gibi davranıyor ki senin aklını karıştırıyor...

Aynen öyle!

birde sakınan göze çöp batar misali sen aşık olmayayım olmayayım dersin onu büyütürsün ve aşık oluveririsin..
o yuzden senın yaşadığını tek sen yaşamıyorsun ki,,,
bu hisleri hemen hemen her kız birilerine karşı zamanında hissetmiştir.
birde eyvah bana ne oluyor tek benmi yaşıyorum gibi düşünme..
böyle düşünürsen uçuruma gidersin ona göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…