evet böcüğüm ben izmirdeyim ama bazı sebeplerden kimliğimi gizliyorum, yinede aramızda kalsınn sositososito
sen nerdesin, ne iş yapıyorsun, adın nedir bir sakıncası yoksa yaz bana özelden, bende yazarım sana şekerimm
Bide biz aşık olsak yani olabilsek delikafadulden
yaa bu arada ben yine elacika bişiler yazacaktım site sabahtan da pek iyi değildi... neyse şükür düzelmiş şimdi...
şekerim bence kaçmış ama sen kötü bişi sölediğin için değil... arkadaş heyecan yapmak istiyor sanırım... sabret biraz nolur... ama bu arada hırpalama kendini... içime güzel şeyler olacak gibi geliyor...
yoksa dediğin gibi o kadar da insafsız olamaz... yoluna gitmene engel olacak biri değil bence o ... askerdeyken ayrılmak istemesinin sebebi bu değilmiydi zaten... senin yoluna gitmeni istemesi...
üzülme noluuur ... gül biraz ... öle kötüyüm filan deme :)
ayy çok gizemli olmuş bu şekerim :)))
ben bir şirkette müşteri temsilcisiyim...
ikametgahım bornova ... yaşım 28 ... ege mezunuyum :)))
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim... kaydirigubbakcemile3
kısmet şekerim... hem önce bize birileri aşık olsun... sonra kendisine aşık etsin...
öle daha iyi olur sanki lülülülülülü
cnm benim bocugum çok tsk ederim yorumun için, moralimi bozdu iste birden çikinca hiç konusmadik o gunden beri, sabir sabir bi onu yapiyoruz ama nereye kadar.. Yoluna gitmene engel olacak biri degil diyince anlamadim cnm ne demek istedigini?
cnm benim bocugum çok tsk ederim yorumun için, moralimi bozdu iste birden çikinca hiç konusmadik o gunden beri, sabir sabir bi onu yapiyoruz ama nereye kadar.. Yoluna gitmene engel olacak biri degil diyince anlamadim cnm ne demek istedigini?
ayyyyyyyyyyyyy hele şükür selam kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bır gıremedım haaaaaaaaaa
yani hani sen demişsin ya yoluma gitmek istiyorum ; bilmek istiyorum diye...
sen askerdeyken ayrılma nedeninizi ben şöyle yorumlamıştım ; çok borcu var seni bunların arasına sokmak istemiyor... unut beni nişanlandım diyebiliyor... yani sana 10 ay önce yoluna git dedi zaten bu çocuk...
şimdi açık açık söylerdi bence... yani kusura bakma derdi bence yanlış anladın beni ; ben arkadaşça muhabbet etmek istedim filan derdi... ama hiç öyle birşey demiyor...
umarım anlatabildim...
evet cnm simdi anladim :)
haklisin tuhaflik var, birde farkindamisin demistim ki mertçene soyle bir umut fln varsa gerçekten nisanli degilsen tekrar birsey olur mu, birsey diyemiyorum elim kolum dilim bagli dedi, o laptop olayinda da ilaki surekli benden istiyordu git kiz arkadasindan iste derken, zaten kesin hayatinda biri yok o suphesiz oldu artik, ama niye o kadar gizemlik anlamis degilim, neden bu kaçis.. Belki de uzmek mi istemiyor açik açik diyemiyor mu beni istemedigini oyle kaçis yapiyor anlamiyorum benneyaptımkisenağlama
evet cnm simdi anladim :)
haklisin tuhaflik var, birde farkindamisin demistim ki mertçene soyle bir umut fln varsa gerçekten nisanli degilsen tekrar birsey olur mu, birsey diyemiyorum elim kolum dilim bagli dedi, o laptop olayinda da ilaki surekli benden istiyordu git kiz arkadasindan iste derken, zaten kesin hayatinda biri yok o suphesiz oldu artik, ama niye o kadar gizemlik anlamis degilim, neden bu kaçis.. Belki de uzmek mi istemiyor açik açik diyemiyor mu beni istemedigini oyle kaçis yapiyor anlamiyorum benneyaptımkisenağlama
sagol bocugum aglamiyorum aglamaktan yas mi kaldi sırnaşık şey
sadece içim sizliyor..
msnime de soyle bi ileti yazdim 'az kaldi kanka, bu sene super olucak ins :=)) S 49 yazdim
kudursun gorsun tatilde nsl eglencegimi :dilcikar:
ben belçikada yasiyorum, haziranda tr deyim insallah 3 ay kalicagim allah kismet ederse onu diyorum tam tatil yapicagim keyfime bakicagim :=) o da çatlasin bunu gorunce gerçi biliyor gidicegimi ama mahsustan super olucak yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?