Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayy çok gizemli olmuş bu şekerim :)))

ben bir şirkette müşteri temsilcisiyim...
ikametgahım bornova ... yaşım 28 ... ege mezunuyum :)))

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim... kaydirigubbakcemile3

cnm benim bocugum çok tsk ederim yorumun için, moralimi bozdu iste birden çikinca hiç konusmadik o gunden beri, sabir sabir bi onu yapiyoruz ama nereye kadar.. Yoluna gitmene engel olacak biri degil diyince anlamadim cnm ne demek istedigini?

gizemli hatunumdur vesselammm sırnaşık şey
çok ortak noktamız var seninle böcükümmmmm, acep tanıyormuyuz birbirimizi :roflol:

kısmet şekerim... hem önce bize birileri aşık olsun... sonra kendisine aşık etsin...
öle daha iyi olur sanki lülülülülülü

ben diyoruuummmm bizim küçük böcükkkkkkk pek akıllı bir kız canımmmmmm
aferin sana, çok doğru söyledin şimdi bakkk :içelim:

canım sana ne oldu bilmiyorumm ama bir erkekin parmağı var bu işte delikafadulden
topunun köküne kibrit suyu, sen hiiiççç üzme kendini,
o avaratar resminde içimi eritti, gözünden sakın öyle içten yaşlar akıtma canım benimmm :teselli:

yani hani sen demişsin ya yoluma gitmek istiyorum ; bilmek istiyorum diye...
sen askerdeyken ayrılma nedeninizi ben şöyle yorumlamıştım ; çok borcu var seni bunların arasına sokmak istemiyor... unut beni nişanlandım diyebiliyor... yani sana 10 ay önce yoluna git dedi zaten bu çocuk...

şimdi açık açık söylerdi bence... yani kusura bakma derdi bence yanlış anladın beni ; ben arkadaşça muhabbet etmek istedim filan derdi... ama hiç öyle birşey demiyor...

umarım anlatabildim...

ayyyyyyyyyyyyy hele şükür selam kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bır gıremedım haaaaaaaaaa

evet kuşum yaaa... şükür valla :))

canım sana ne oldu bilmiyorumm ama bir erkekin parmağı var bu işte delikafadulden
topunun köküne kibrit suyu, sen hiiiççç üzme kendini,
o avaratar resminde içimi eritti, gözünden sakın öyle içten yaşlar akıtma canım benimmm :teselli:
[/QUOTE]

cnm 10 aydir o goz yaslari dokuyorum, erkeklerden nefret ediyorum artik ne kadar iyilik yaparsan yap faydan yok, ben anlamadim..Kaçmaya çalisiyorsun o an gorunce dayanamiyorsun yine

ayyyy ağlama bakıım artık :mymeka:

sabret az daha ... ondan sonra baktın adam olmayacak bas artık tekmeyi...
kolay olmayacak ama olması gereken o olacak...

ama bence elim kolum dilim bağlı derken seni delirtmek istiyor gibi... yani açık açık diyememek değil... sabret işteeee ... yerimseniben

sagol bocugum aglamiyorum aglamaktan yas mi kaldi sırnaşık şey
sadece içim sizliyor..
msnime de soyle bi ileti yazdim 'az kaldi kanka, bu sene super olucak ins :=)) S 49 yazdim
kudursun gorsun tatilde nsl eglencegimi :dilcikar:

ben belçikada yasiyorum, haziranda tr deyim insallah 3 ay kalicagim allah kismet ederse onu diyorum tam tatil yapicagim keyfime bakicagim :=) o da çatlasin bunu gorunce gerçi biliyor gidicegimi ama mahsustan super olucak yazdim

ben belçikada yasiyorum, haziranda tr deyim insallah 3 ay kalicagim allah kismet ederse onu diyorum tam tatil yapicagim keyfime bakicagim :=) o da çatlasin bunu gorunce gerçi biliyor gidicegimi ama mahsustan super olucak yazdim

o nerde peki ? ayy kafam karıştı benim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…