Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

böcüş niyi delmedin oynamaya, çıkıyorum işte, ühüüüü

iyi aşşamlaaaarrrrrrrrr delikafadulden
iyi haftasonlarııııııııı delikafadulden

Soruma cevap istiyorum :1closedeyes: Ne köprüsü bu?

canım ben görmemişim sorunu bi tane kız vardı konu açmış mutsuzmuş falan,böcükle yazmıştık yorum kızın durumuna bakıp biz o zaman köprüden atlasak daha iyi falan demiştik köprü ordaki köprüü kaydirigubbakcemile3

hatunlarr merak ediyorum topikete patlamalar azaldı sevgilimi buldunuzzz beee, ne zaman gelsem kimsecik olmuyor ,yoksa hava güzel diye saldınız mı kendini bağlara bahçelere sırnaşık şey

bende dolanıyomm saçlarım dökülüyo bu ara yaa araştırma yapıyom mevsimdenmi acaba

ebruşum çok dolandın :roflol:
kullanıcı panelime baktım da altalta 4-5 konuda son yazan sen olarak görünüyosun :roflol:
koptum ya :roflol:

niloşum mevsimdendir...... bu mevsimde ben de acayipim hep ya.......
bıraksınlar 30 gün uyurum valla.....
oofff pazar günü ALESe giricem :roflol: öldüm çalışmaktan :roflol:

ay senınde dökuluyomu cenebazım ay kızlar bişi sorcamm yaa turp alıyom ya hanii su normal turplardan kalmamış bende maydanoz demeti gibi demet halinde satılanlardan aldım aynı sey dimi o demettekiler büyüyoo kocaman olup normal turp oluyo dimi

alesss ahh alesss ben alese alex de souzaa diyorum cok hoşuma gidiyy ay saçmaladım-tatlicadiarzu-

saçmala niloşum, saçmalamak serbest :roflol:
ne bilim kız ben senin gibi turp profesörü müyüm :roflol:

ya kızlar deli gibim gülüyorum, aslında pek de iyi değilim ya, hadi bakalım....
niye diye sorman.....

peki niye diye sormuyomm ama niyee yaaaaa-tatlicadiarzu-

yaa turp hiçmi bilmenn yavriii anam ne biçim hatunsun turpu bilmeli hatun dediginn heçmi mutfaga girmedin ögrenmedinn ah gacııııııııııııı

ay yardım edinn gayrii saçlarım döküliyy bakın burayı saç topiğine cevırırımm heeeeeeeeeeeee hem sevgilisinden ayrılmış hemde kel bi garı olmak istemiyemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…