Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ılk duydugunda ne kotu olmustr yacanım benım:teselli:
gercekten zaman ılac hıc ugrasma hersey yoluna gırer
hayrlıysa gelsın hayırsızsa hıc gelmesın be yılkacım
ama hersey gonlunce olsun..2bucuk ay aslında sana gore uzun ama ona gore kısa olabılır
ne zaman ne yapcakları bellı olmaz
ama sen yınede cok sey beklemekı daha az uzulursun

ya ben fazla bişey beklemiyorum ama bu sefer barışsak inan herşeyi yolşuna sokucaz gibi ahh bi cesaretini toplayıp bana msj atsa.. çnkü bak bn ona 3 buçuk yıl dayandım kız 1 ay bile dayanamadı görüyorsun dimi oda anlamıstr değermi bn uzun zmndr aramıyorum die oda hayatmda biri war sanıo blkide çok kararsızm bu yüzdenkafamçokkarıştı

3bucuk yılmıydı ılskı ..bayamıs...
hayır ole seyler dusunme bence...aramaman daha ıyı arayınca bıyerlerı kalkıyo...
hayatında bırı var sansada sevıyosa herseyı goze alması lazım..

3bucuk yılmıydı ılskı ..bayamıs...
hayır ole seyler dusunme bence...aramaman daha ıyı arayınca bıyerlerı kalkıyo...
hayatında bırı var sansada sevıyosa herseyı goze alması lazım..

3 buçuk yıl evet 2005ten bu yana çıkıyoruz aslında sene olarak 4 sene ama 3 buçuk yıl nyse hayatnda şuan biri olduğunu sanmıyorum ayrılmşlar ve kız başkası ile konuşuyormus ve bunalımda olduğnu sölediler bana ama sana döner diolar herkes senn gibi deil o senden aradıklarını baskasında bulamaz ddiler ama bilmiyorum birazda inatçı bi ksilikklava::roflol:

onun hayatında bırı var demedım..o senın hayatında bırı var sanıyosada herseyı goze alması lazım dedım
erkegın ınatcı olmasıda cok kotu..ama sevıyosa ve bulamadıysa emın ol doner..

ben geliom ebruşum baba ocağı başlamıs bayılıyorum ordaki burak özçivite :))) bekleyin gelcem ben

onun hayatında bırı var demedım..o senın hayatında bırı var sanıyosada herseyı goze alması lazım dedım
erkegın ınatcı olmasıda cok kotu..ama sevıyosa ve bulamadıysa emın ol doner..

evet çok inatcı nuh dio baska bisey demiyorkaydirigubbakcemile3ama seviyor bni ben buna eminim suandada bunalım yasıo bana geri gelmesi olmaz oturur düsünür birazcık ins yola gelir allah aklını basına getirsin bnm odunun:roflol:

ayrıca güzel dizi ebrusum komik enazından saçma gelmio bana.. diğer yaprak dökmümü falan binbr gece ay çok saçma uzattıkça uzattılar hiç izlemedim sevmiomdagamyoncuiremsu

ve şuan kendimi kendimle aldatıyor sevgilim olacak köpekkkkkkkkkkk

evet....
bi chat sitesinde yakadım onu...beni başka bir isimle biliyor ve ben sevgilimle konuşuyorum....
halbuki bana telefonda konuşurken nette işi olduğunu söylemişti..ve beni hemen yollamak istedi msnden...yalancı kendini doktor olarak tanıttııı.............................................beni aldatıyooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..ve msne girdim bana kimseyle konuşmuyorum hayatım dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................................nasıl bi oyun oynuyorum allahım ben neyapıyorum...

yllka bence sana gelse de barışma canım, bak hayatına başkası girmiş senden sonra,senden öncesi belki önemli deil ama sonrası önemlidir,başkasıyla beraber olmuş senden sonra onun elini tutmuş onunla bişiler paylaşmış dönme canımyasakkelime

bıcırık hemen kimliğini açıkla şut ve gol bunun nasılı niçini nedeni sebebi bahanesi olmaz bu arada nerden biliyosun o olduğunu,nasıl eminsin bu kadar,elinde kesin kanıtın varsa kesin doğru olduğuna eminsen bu dediğimi yap tabi

ya kuzum bn bizimkini çözdüm gerçekten ayrlıo unutmak için başkaları ile çıkıo ama unutamıyor ve ayrılıo sonu hüsranla bitio.. biz bunnla 5 ay ayrı kaldık yine başkası ile çıktı ama biran olsun o kıza ilgi duymadım falan dio simdide aynı oldu söz vermem tatlım ama gelse barışırım ama bu sefer dizginleri elime alırım .. seviyorum asla dönmem demem.. inat yapmam napim:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…