Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ınsallah aklı basıa gelsın canım
bende yaprak dokumune alıstım onu ızlıyom bıde askı memnu-tatlicadiarzu-

prenses bu o değil......yani benim çok sevdiğim subay olan değil..hayatıma yeni biri girdi...
beni ailesiyle tanıştıracak üstelik...bugünlerde bişelerden şüphelendim..içime bi şüphe girdi..küçük bişeyde banabağırıyodu...allah işte büyüklüğüne kurban olayımmm...tasadüf eseri nette gördüm..abooooooooo chat yapıodu...bende hemen kayıt oldum..yazdım msn verdi konuşuyorzzz...
yalanını yakalayıp sepetlicem onun için uğraşıyorum..bakalım beni ne olarak görüyo..pissssssssssssssssssssssss

bnde ajanıma katılyıorum şutlyacaksın aldatılmak gibi kötü bişey yok.. hiç gözünün yaşsına bakma sende ağlayıp kendini üzme seni aldatan birini hala sevip karalara bağlayacak değilsin bırak hemen değerini anlar o senn merak etme hem şutluyorsun pnu düşünsene ne koyar ona:teytey:

ay bu erkekeler varya:mymeka:

ınsallah aklı basıa gelsın canım
bende yaprak dokumune alıstım onu ızlıyom bıde askı memnu-tatlicadiarzu-

ainen ebruşum aşk-ı memnu süper bi dizi..

ainen biricik direk şut hiç düşünme kimliğini açıkla demekki bu sitede bayah ajan warmış dimi prensesimkaydirigubbakcemile3

hakkaten yllkacım ajanlık rütbem elimden alınacak baksana chatte bulmuş hemde süprizzzzznickle bulması çok zor olmasına rağmen düşürmüş resmen :hooray:aferim kız bıcırık benden sonraki nesiller iyi yetişiyo ajanlık hakkıyla sürdürülecek gurur duyuyorum sizle kızlar:roflol: bu arada bıcırık msnde konuşurken resmen tavla en güzel yerindede vur tekmeyi gitsin hayatının şokunu yaşasın,vay kendini akıllı zanneden kuş beyinli sersemler vayyy:mymeka:

olmaz ona çok kötü bi oyun oynayacağım öle hemen şutlamak yok..nasılmı farkettim aynı msn den konuşluyoruzda ondan farkettim.....inanılmaz bi duygu...içim acırken gözlerim gülüyor..hayalş kırıklığı ve hüsran..bir insan bu kadar yalancı olamaz.....iyice konuşacam beni öğrtemen olarak bilio..bakalım neler neler yapacak..suratın atokatı bastırasın gelio..ama yapmicam..sabredecemm..o köpeğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dünyayı dar edecem....nasıl yalancı olamaz böle bişeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....göz göre göre bana nasıl yalan söler daha bu yakaladığım allah bilir yakalamadıklarım neeeeeeeeeeeee...yazık be bende doğum günü gelio die adidasın spor ayakkabısını alacaktım....kurban edeeriiimmmmm

cenebazım gelmıs hosgelmıs

ay çenebazım hoşgeldin şeniz roflol

hoşbuldum yawrilerim Şeniz Şeniz
napıyusunuz bakim, özledim sizi Şeniz Şeniz

çenebazınız bugün dişçiye ditti, bi dişe dolgu yaptırdı, ağzı burnu uyuşuk şu anda...
ayrıca ömrümde ilk defa dolgu yaptırdım, nası bişey bilmediğim için doktor fısfıs bile sıkınca zıpladım tırsmaktan :çok üzgünüm:
doktor dedi böyle yaparsan dilin damağın yarılır, elindeki o delici aletten ödüm koptu :çok üzgünüm:
şu anda da uyuşuk her yanım...

ay bi de bugün taliplerim çıktı, arkadaşın ev mevlüdü vardı, oraya gittim, bisürü talibim çıktı kaydirigubbakcemile3
ama benden küçükmüş ya... olmaz yani, allah bağışlasın dedim :1rolleyes:

evet prenseim rütben gidiyor ama emin ellerde walla biricik nası düşürdün sen onu nasıl buldun walla helal olsun sanaalkisalkisalkisen güzeli şutla hatta öle bi oyun yapki bi daha aldatamasın seni bulşma ayarla deki şurda bulusalım o gelşsin sen bi yere saklan snra ansızın çık inkar ederse yazıları kopyala çıkar pritten belgelerin ile sutlarsın hattakötükedihüsoayy çk kötüyüm yaaa :)))

yılbaşı hindim :roflol: gel bi öpim seni Şeniz
boşver canım ya düşünme, o mahlukatlar düşünerek anlaşılmıyo zaten :dilcikar:
akışına bırak sositososito

dünya iyilik üzerine kuruluyor bee biz iyiler olmazsak çoktan battık....ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum ama kendimi kednimle aldatacağım hiç aklıma gelmemişti.....offfff akşam arayacak şimdi nasıl konuşsam yaaaaaaaaa..içimde olan herşey püff diye uçtu gitii....adi yaratık artık oyunuyorum seninle..yazıklar olsun bee..yok yok bu erkekler adam olmaz en iyisi ölü erkek valla..

gecmıs olsun canım
bende belkı 10tane dolgu var ıkıde kaplamaalkisalkisalkis
ama cok korkuyom bayadr gtmedım dıscıye

artık zatren hep bızden kucukler kaldı ortalıktasırnaşık şey

hımm ondan bu sessizlik, şimdi anlaşıldı bişicik olmaz çenebazım ben aynı gün dört diş çektirdim,aylarca dişçi kapısı aşındırdım ön dişlerimi yaptırdım ve bu aradada kanal tedavisi oldum, dolgudan bişi olmaz uyuşukluk geçer az sonra
talibin çıkar tabi senin gibi tatlı dilli güzel bi hatunu kaçırmak isterlermi, yaş farkı ciddi boyutta deilse bi bak canım nolcek gerçi yaşı küçük büyük bütün erkekler aynı soydan

gecmıs olsun canım
bende belkı 10tane dolgu var ıkıde kaplamaalkisalkisalkis
ama cok korkuyom bayadr gtmedım dıscıye

artık zatren hep bızden kucukler kaldı ortalıktasırnaşık şey

ya bi de yalnız gittim, dişçi de hiç yardımcı olmadı sağolsun benneyaptımki
canım acıcak mı diyorum, üfff hem de ne fena diyo
yarın sınavım var ağrı yapar mı diyorum, tam gününü bulmuşun yandın diyo senağlama
deli doktor, ben bi tane akıllı bulamam ki zati :roflol:
alem deliye ben akıllıya hasret :roflol:

1,5 yaş küçükmüş, boylu poslu yakışılıymış kaydirigubbakcemile3
ayol ben boydan fukarayım boy pos methediyolar kaydirigubbakcemile3
annesi beğendi, annesiyle çıkıcam ya kaydirigubbakcemile3
ne bilem ben öyle hee tamam tanışalım diyemem napim... :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…