evet çok inatcı nuh dio baska bisey demiyorkaydirigubbakcemile3ama seviyor bni ben buna eminim suandada bunalım yasıo bana geri gelmesi olmaz oturur düsünür birazcık ins yola gelir allah aklını basına getirsin bnm odunun:roflol:
ayrıca güzel dizi ebrusum komik enazından saçma gelmio bana.. diğer yaprak dökmümü falan binbr gece ay çok saçma uzattıkça uzattılar hiç izlemedim sevmiomdagamyoncuiremsu
bıcırık hemen kimliğini açıkla şut ve gol bunun nasılı niçini nedeni sebebi bahanesi olmazbu arada nerden biliyosun o olduğunu,nasıl eminsin bu kadar,elinde kesin kanıtın varsa kesin doğru olduğuna eminsen bu dediğimi yap tabi
evet....
bi chat sitesinde yakadım onu...beni başka bir isimle biliyor ve ben sevgilimle konuşuyorum....
halbuki bana telefonda konuşurken nette işi olduğunu söylemişti..ve beni hemen yollamak istedi msnden...yalancı kendini doktor olarak tanıttııı.............................................beni aldatıyooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..ve msne girdim bana kimseyle konuşmuyorum hayatım dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................................nasıl bi oyun oynuyorum allahım ben neyapıyorum...
ınsallah aklı basıa gelsın canım
bende yaprak dokumune alıstım onu ızlıyom bıde askı memnu-tatlicadiarzu-
cenebazım gelmıs hosgelmıs
ay çenebazım hoşgeldin şeniz roflol
prenses naber guzellık
ayy canım benim çok tatlısın yaa, wallaha ne yapacağımı şaşırdım düşünüyorum düşünüyorum yılbaşı hindisine dönüyorum ancak :uhm:düşünmeı de bıraktım ugrasamıyorum :çok üzgünüm:
hoşbuldum yawrilerim Şeniz Şeniz
napıyusunuz bakim, özledim sizi Şeniz Şeniz
çenebazınız bugün dişçiye ditti, bi dişe dolgu yaptırdı, ağzı burnu uyuşuk şu anda...
ayrıca ömrümde ilk defa dolgu yaptırdım, nası bişey bilmediğim için doktor fısfıs bile sıkınca zıpladım tırsmaktan :çok üzgünüm:
doktor dedi böyle yaparsan dilin damağın yarılır, elindeki o delici aletten ödüm koptu :çok üzgünüm:
şu anda da uyuşuk her yanım...
ay bi de bugün taliplerim çıktı, arkadaşın ev mevlüdü vardı, oraya gittim, bisürü talibim çıktı kaydirigubbakcemile3
ama benden küçükmüş ya... olmaz yani, allah bağışlasın dedim :1rolleyes:
hoşbuldum yawrilerim Şeniz Şeniz
napıyusunuz bakim, özledim sizi Şeniz Şeniz
çenebazınız bugün dişçiye ditti, bi dişe dolgu yaptırdı, ağzı burnu uyuşuk şu anda...
ayrıca ömrümde ilk defa dolgu yaptırdım, nası bişey bilmediğim için doktor fısfıs bile sıkınca zıpladım tırsmaktan :çok üzgünüm:
doktor dedi böyle yaparsan dilin damağın yarılır, elindeki o delici aletten ödüm koptu :çok üzgünüm:
şu anda da uyuşuk her yanım...
ay bi de bugün taliplerim çıktı, arkadaşın ev mevlüdü vardı, oraya gittim, bisürü talibim çıktı kaydirigubbakcemile3
ama benden küçükmüş ya... olmaz yani, allah bağışlasın dedim :1rolleyes:
gecmıs olsun canım
bende belkı 10tane dolgu var ıkıde kaplamaalkisalkisalkis
ama cok korkuyom bayadr gtmedım dıscıye
artık zatren hep bızden kucukler kaldı ortalıktasırnaşık şey
hımm ondan bu sessizlik, şimdi anlaşıldı bişicik olmaz çenebazım ben aynı gün dört diş çektirdim,aylarca dişçi kapısı aşındırdım ön dişlerimi yaptırdım ve bu aradada kanal tedavisi oldum, dolgudan bişi olmaz uyuşukluk geçer az sonra
talibin çıkar tabi senin gibi tatlı dilli güzel bi hatunu kaçırmak isterlermi, yaş farkı ciddi boyutta deilse bi bak canım nolcek gerçi yaşı küçük büyük bütün erkekler aynı soydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?