Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hpşgeldin nasılsın sorma düğünlarde hep bi içim burkuluyo inş kavuşursun sevdiğine

ii diyelim ii olalım ama çok etkiledi bn hiç bi düğünde bu kadar üzülmem hatta düğünlerde içim buruk olmazdı ama bu düğün bni çok etkiledi.. ama bu aile dostumuz bizim yabancı ve kilise düğünüydü çok garip oldum ve ağğladım normalde etkilenmem ama galiba büyüyorum bide sevdğim insanı özledim vs vs çok karışığım yani sen nasılsın?

benimde olmazdı ama sevdiğinden ayrı olunca koyuyor çünkü onunla hayllerin vardı onla evlenecektik belkide sizin düğününüz olacaktı benim hep bunlar aklıma geliryor onun yanıda başkası olacak başkası sarılacak

bnmki zaten başkası ile çıkmış :)) snrada kız bırakmış yada bu onu bırakmış ve kız baskası ile çıkyormus.. ve bizimki doğal olarak bunaldım takılıo ahım tuttu ins biran önce hatasını anlar ve barışırız

Gittin, kanadı kırık kuştum
Sustum, sözlerine küstüm
Hani kırılırsın siyaha
Nöbet nöbet geceler boyunca,
Dün güne dize gelince,
Yürek acılara doyunca,
O tez dönüsün gec olunca,
Kendime tahammülü öğrendim..
Kördüm, bilendim, seni unutmayı öğrendim..
Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim,
Acıya duvar gibi durmayı ögrendim,
Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi,
Köksüz, bağsız durmayı öğrendim..
Vazgectiysen hep sağnak yağışlarımdan,
Vazgectiysen bitmek bilmez kışlarımdan,
Korkma kimseye ödenecek borcum yok,
Yok saymayı ben senden öğrendim..

Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala
Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa
susmanda yeterdi son vermem için hayatıma
Tüm güllerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Dile gelemden düşlerim yanlızlığa
Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata

Beni alsalar ipe koysalar
Dayamaz yine kadere salsalar
Gönlüm arıyor titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Tutmaz ellerim seni görmeden
Zaman geçiyor bekliyorum bak

Beni alsalar ipe koysalar
Hala titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Hala bekliyorum bak

nilos bı dayakta benden sana:mymeka:
bak bu sefer sozunu tutmazsan ankaraya gelıcem ona gore..
bakma kuzucum bakma..valla bolesı daha ıyı
bende cok baktım bılıyon ama bakmayıncxa daha guzel

dayak atılcak bişi yokkii aramıomm iştee

amann cokda sallamıom varsa var kıza acırımm yani

sabaha göre daha iyiyim ama işte gel görkii hırsım var o zibidiye karşıı

ya face e arkadası bi fotosunu koymuş öyle iğrençkii anlatamam hemen geri kaldırmışlarrr

ben bişey anladım bu ite artık aşık değilim

ya bılıyorum sadece nefret edıyo ınsan..mutlu olmasın ıstıyo...
tahammul edemıyosun..senı cok ıyı anlıyom valla nılosum..
aferın aramk yok...bakmada ne halı varsa gorsun

hoşgeldin yllkacım

haklısın ebrucum zaten aramak içimden gelmıyo umarım hiçde gelmez içimden aramak gelsede tutmam lazım zaten eger hala asık olsaydım kesin arardım sadece böle birinin sevgili bulmuş olma ihtimali bilee sinirlendırıyo benıı hırs yapıyorum

slm canım nasılsın ..
senınkıde ınsallah kopek gıbı kapında yyalvarsınÇok üzgünüm çoook okudum yazdıgını

inş canım ama hişçş arama sorma yok bizimkinde sözlr çok söledi biliyorum bana ağır laflar herhalde bnden beklio yine ama yapmıycam sen ne düşünüosun ebruşum bi adım atarmı sence yaşadğı bu tahlihsiz boynuzlanma vakasından snrakaydirigubbakcemile3

oh cok ıyı olmus boynuzluk vakası...alkisalkisalkis
sakın adım sen atmada...
o adım atabılır erkekler bıraz yuzsuz yaratıklar...kıymetını anlamıstr umarım...:mymeka:

hırsını anlıyom cıcım
ya emın ol gun gelıcek umursamıcan..ve gun gelıcek sen mutlu olucaksın..bırak o sımdı bole takılsın..sonunu ıyı gormuyorum onun-tatlicadiarzu-

oh cok ıyı olmus boynuzluk vakası...alkisalkisalkis
sakın adım sen atmada...
o adım atabılır erkekler bıraz yuzsuz yaratıklar...kıymetını anlamıstr umarım...:mymeka:

ay ebruşum duydum şok oldum ilk hayatnda biri olduğuna ama snra öğrendim küsmüs bunlar kız baskası ile görüşüyormus ve bizimki doğal olarak bunalmda ins barısmazlar da bana kalırkaydirigubbakcemile3ya bilmiyorum adım atarmı uzun zmn oldu 2 buçuk ay pek bi ses yok doğal tabi çıktığı wardı simdi bakalım sabrediyoruz zmn herseyin ilacı

ay inşallah canlarım yaa görüşürüz kızlar bize komşuu geldidee cay içcez öpüyom sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…