Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ahım mı tuttu ne kızlar inş çıktığında seni mutlu edemez ddm düşünsenize kız ayrılıp başkası ile konuşmuş ne kadar basit bi durum kızın ne olduğu belli bi an boş kalmamış bizim odun inş bnm değerimi anlar bnm sevgilim olsa şimdi böle olmazdık vs vs desin:dilcikar:yaaaa işte adımı böle yaparlar odun beyy herkes ben değiLll şimdi otur kara kara düşün sen:roflol:

evet fibritcim ahımı aldı we görceksinz yakın zmndada msj atar söledği lafları yutup acayip bunalımmış şuan hem bn yokum hayatında hem çıktığı kız tekme basıp gitmiş bide başkası ile konuşuyor tam dumur ya.. bana ayrılmadan önce pişman olacağı şeyleri ypmak istemedğim için ara veiyorum dedi ve bıraktı snra ama ben eminim şuan bin pişman dimi kızlaralkisalkisalkis

yllka o dedigin inşallah benım basımadaa gelir bunuu nasıl istiyorum varyaa anlatamamm hırs yaptım hayattaki tüm amacım bu oldu resmen kpss iş güç yüksek lisans umrumda diilllll

Cidden çok güzel olmuş sırnaşık şey Ben pişman olduğuna inanıyorum canım.Kendi yaptığı bir yanlışla sana yaptığı haksızlığı anlamıştır bence.

Cidden çok güzel olmuş sırnaşık şey Ben pişman olduğuna inanıyorum canım.Kendi yaptığı bir yanlışla sana yaptığı haksızlığı anlamıştır bence.

eeee allah büyük fibritcim kimsenn ahı kimsede kalmıyor bana gelene kadar kimseyle mutlu olma dedimkaydirigubbakcemile3hepsi tuttu galiba herkes bnm gibi onun nazını çekmez kızda çekmemiş vurmuşş postayı ohhh süper olmuşşş içim yağları eridi:sm_cool:hiçş üzülşmüyoşrumş başkası ile çıktığına kızlar sizde üzülmeyin bırakın bişeyleri tüketsin gezsin tozsun bnm bizim değerimizi anlasınlar ki o şuanda bnm değeri anladı yaaa iş isten geçtii kapımda köpek olcak yalwarcak dön die o zmn şans vercemşakkıdı

ay yllkacim nsl sevindim haberine var ya oh oldu, ahimiz nsl tutuyor etme bulma dunyasi, rabbim herseyi goruyor ve ayni sey onlarda çekicek, bizim kalbimiz temiz kizlar ne olursa olsun elbet bir gun dualarimiz kabul edicek yeter ki isyan olmasin, sadece sabir elbet bir gun kabul olucak..
Simdi senin iki mislisini çeksin de gorsun iyice degerini, umarim bana da ayni sey olur ya pisman olsun vicdani hiç bir zmn rahat olmasin mirmirmirmir

Bu arada nasilsiniz kizlar?

walla bnm keyifler süper gördüğünz gibi yani hatta çıktığına bile sevniyorum bırak çıksın anlasın değerimi merak etmeyinn allah görüo kızlar ne dualar ettim ya uykumda aklıma geliyordu uykulu uykulu ellerimi açıp dua ettğimi biliyorum ağladğımı biliyorum her ezan sesinde allah yalwardığımı biliyorum gördü işte allah sonunda bni..iinş yüzümüde güldrcek döncek o odun bana allahın izni ileşakkıdı

geldim canım seninkinin haberi okudum inşş en kısa zamanda gelir yalvarır sana.. off seninle bizim olaylar orantılı gidiyo galiba canım bende Onun sevgilisi olduğunu öğrendim şoktayım 5 gündür, hiçbişey hissetmiyormm.. ya nası hemen sevgili buluyo seven insan biraz acı çekmezmiydii.. off çok incitti beni hala kabullenemiyorum. belkide o mesajlarıda vicdan azabından attı bana.. :çok üzgünüm:

üzülme tatlım bnde öğrendğimde hiç üzülmedim keyfi bilir dedim.ahım tuttu ve o ayrıldı.. şuan bunalımda umrumdamı hayır değil bnm gibi oda ağlasın biraz gecelerilülülülülülü

üzülme tatlım bnde öğrendğimde hiç üzülmedim keyfi bilir dedim.ahım tuttu ve o ayrıldı.. şuan bunalımda umrumdamı hayır değil bnm gibi oda ağlasın biraz gecelerilülülülülülü

canım onun için değilde bana bunu nası yapar diye üzülüyorumm.. artık naaparsa yapsın umrumda bile değil inan, ben onu silicem tamamen kafamdanda çıkartıcam zamanla inş.. ama gelip kapımda köpek olsa yalvarsa ağlasada artık boş! affetmicem bidaha. belkide o mesejlrıda bana vicdan azabı çektiği için gönderdi bilemiyorum allak bullak oldumm.. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

üzülme cnm ya boşwer onlar bizi kaybettikleri için üzülsün pisman olcaklar ki umarım bnmki pisman olmustr her kız bnm gibi sabırlı olamaz bn beklmiyorum onu blmiyorum inş ii seyler olur hepimiz için sende çok üzülme bırak o kaybettğine yansın:1hug:

inşş oda pişman olurda yalvarır bana okadar çok istiyorumkii.. okız ona katlanıcakmı veya nekadar katlanıccak bilmiyorum herkes onun kahrını çekemez.. neyse artık kendi bilir yapacak bişeyim yok herşey kısmet benneyaptımki her işte bi hayır vardır.. ama harbiden çok incindimm çokkk

Son düzenleme:

ayy canım benim çok tatlısın yaa, wallaha ne yapacağımı şaşırdım düşünüyorum düşünüyorum yılbaşı hindisine dönüyorum ancak :uhm:düşünmeı de bıraktım ugrasamıyorum :çok üzgünüm:

bende geldm umudum ama kimse yok bugün çok sevdiğim bi aile dostumn facebookta düğün vidosunu izledim çok güzel hazrlanmş 4 dak ama okadar çok güzelki dayanaamdım ağladım bi yandan da dua ettim sevdğim insanla bni barıştr allahım die çok dokundu video bana hala ağlıyorum ne güzel bişey sevdğinle evlenmek:Saruboceq:

hpşgeldin nasılsın sorma düğünlarde hep bi içim burkuluyo inş kavuşursun sevdiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…