Canım ben varım Böcüküm :asigim: Annenin anneler günü kutlu olsun tatlım. Ya hem sen niye bana bişey yazmadın yukarıda aşkolsun :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3ya ben gelince niye kimse olmuyor ... birazdan annemle dışarı çıkıcaz... zaten abim ancak bu kadar kalkar netin başından... neyse hadi öpüom sizi...
cnm benim oncelikle annenin anneler gununu kutlarim..
Haklisin aslinda orayi duzelteyim daha ii olur ama bu sefer de o yaziyla sanmasin ki mutlulugunu istiyorum, istedigim vicdan azabi ceksin ki beni anlasin..
Sence daha mi cok uzaklastir onu bocugum ya ? bi yandan da gercekten de korkuyorum ya da belki daha cok yaklastirir kaybetigini gorunce
cnm senin bve butun kizlarin anneler gununu kutlarim..
atmak istiyorum ki gorsun ki herseyi bitirdim içimde ne kadar dogru degilse :=( ama belki bunu yaparsam birseylerin farkinda olur ama dedigim gibi ikilemde kaliyorum susarsam farkinda olmaz belki
canıma tak ettigi anda bende senın gibi yaptım bi msj atıp bitirdim sevmedigini anlayınca benımkide dünden razı cıkmıştıı en azındann belirsizlik sona ermişti eger senı rahatlatacaksa bu belirsizlik cok yorduysa bence atabılırsın böyle bir mail
ayrıca hikayeni tam bılmıyorum cnm zamana mı bırakalım dedi sonra sesi solugu kesildimi nasıl oldu elacık
canıma tak ettigi anda bende senın gibi yaptım bi msj atıp bitirdim sevmedigini anlayınca benımkide dünden razı cıkmıştıı en azındann belirsizlik sona ermişti eger senı rahatlatacaksa bu belirsizlik cok yorduysa bence atabılırsın böyle bir mail
ayrıca hikayeni tam bılmıyorum cnm zamana mı bırakalım dedi sonra sesi solugu kesildimi nasıl oldu elacık
peki bu msjdan sonra hic birsey yapmadi mi cnm?
okudum canımm zor bir durum hele 10 ay boyunca hiç arayıp sormamışsın
ama 10 ay sonundada maila tıp adım atan sen olmuşsun yanii sanki sen adım atmasan o bişey yapmayacakmış gibi geldi
üzmek ya da kırmak istemem senii ama kendi yaşadıklarımdan yola cıkarak ve insanların söylediklerinden edingidim tecrube ile konuşmam gerekirsee gelecek olan kendi gelirdi kendi cabalardıı
belliki kararsızz kesınlıkle istemıyor değil içinde istek var seni sevmıyor da diil bence ama sorumluluk alacak güce sahip değil anladıgım kadarıylaa
sende şu saatten sonra ciddi birşeyler istiyorsundurr ben olsam son kez net bir şekilde bana bişeler söylemesi için ısrar ederdim hala zamana bırakalım derse işte elim kolum baglı falan derse kestirip atardım sanırım cunku belirsizlik insanı cok yoruyor bunu bılıyorum
ayrıca seven biri net olmalı tamam zorlukları olabilirr ama en azından o zorlukları beraber aşmanız için senınle paylaşmalı erkek maalesef gec olgunlaşıyor cocukca sogutmak için nişanlıyım falan demesi olgun olmadıgını ve sorumluluk alamıycanı gösterıyor gibi geldi
umarım herşey diledigin gibi olur ama kendi fikrimi sorarsan konuşmayı dener ardından sonuca baglanmıyosa kestirip atardım cunku yeterınce beklemişsin 10 ay gibi bi sureden bahsedıyorsun ve bu süre sonunda adım atanda sen olmuşsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?