Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

meraba kızlar... hepinizin annesinin anneler günü kutlu olsun :)

ya ben yapamadım mantıyı ... gezmekten fırsat bulamadım... zaten abim de aradı ben yaparım dedi yemek benim de canıma minnet :)

ayy dün süslendim püslendim gezdim... arkadaşımın bebeğini gezdirdik...
biri bana "harikasın" dedi... normalde kızardım ama bu sefer "biliyorum" dedim :))

neyse kuzucuklar... size gelelim...

niloşum akıllı uslu kalmışsın tebrik ediyorum seni...

çenebazım geçmiş olsun canım... ales var demi bugün... umarım iyi geçmiştir... başka kimler girdi bilmiom ama hepinizinki iyi geçmiştir inşallah...

elacık ... bence biraz daha bekle canım... daha sonra ama atabilirsin bu maili... yalnız bişi diyeceğim... hani hiçbirşeye karşılık alamadım demişsin ya o kısmını düzelt bence... sonuçta karşılıksız yapıyoruz ne yapıyorsak ; sevdiğimiz için... böyle özellikle belirtmezsen daha çok vicdan azabı çeker... diğer türlü karşılık beklemiş demek ki deme fırsatı verirsin... ima eder bişey yazabilirsin...

mesela diyebilirsin ki ; "sana yaptığım tüm fedakarlıkları seni sevdiğim için yaptım... gerçekten dilerim ki benim gibi başka birini daha bulursun ..." buna benzer bişeyler... laf sokar gibi ; kinayeli...

cnm benim oncelikle annenin anneler gununu kutlarim..
Haklisin aslinda orayi duzelteyim daha ii olur ama bu sefer de o yaziyla sanmasin ki mutlulugunu istiyorum, istedigim vicdan azabi ceksin ki beni anlasin..
Sence daha mi cok uzaklastir onu bocugum ya ? bi yandan da gercekten de korkuyorum ya da belki daha cok yaklastirir kaybetigini gorunce

ya ben gelince niye kimse olmuyor ... birazdan annemle dışarı çıkıcaz... zaten abim ancak bu kadar kalkar netin başından... neyse hadi öpüom sizi...

Merhaba kızlar.Annelerimizin ve bizim anneler günümüz kutlu olsun. Allah tüm annelere sağlıklı,mutlu uzun ömürler; vefat etmiş olanlarada rahmet ve huzur versin.
Ben bugün evdeyim.Dün kardeşimle erkek arkadaşı beni zorla dışarı çıkardı.Gittik bi yerde oturduk,yemek yedik.Fakat ben hiç eğlenmedim.Başka arkadaşları da hepsi çift bir ben yalnız :) Aşklarından bahsediyroalr.Hepsi öyle hayat dolu ki. Kendimi onlara çok uzak ve ortama yabancı hissettim.Arasıra tutamadım gözlerimden yaşlar aktı.Yine kendimi rezil ettim ben ya Dışarısı bana hiç mi hiç iyi gelmiyor.Herkes bana niye bu kadar durgunsun, hüzünlüsün falan Of ya resmen ezik büzük kişi durumuna düştüm.Bi daha dışarı çıkmak istemiyorum.Bana hiç iyi gelmiyor. Ya da mümkünse yanımda çiftler olmasın, mutlu mesut evlilik planları,aşk meşk işleri konuşmasın!Ve biliyorum ki ben çok değer verip sevdiğim için kaybettim. Tek suçum fazla iyi fazla anlayışlı olmak.Bunu dünkü gözlemlerimden iyice anladım. Neyse..

ya ben gelince niye kimse olmuyor ... birazdan annemle dışarı çıkıcaz... zaten abim ancak bu kadar kalkar netin başından... neyse hadi öpüom sizi...
Canım ben varım Böcüküm :asigim: Annenin anneler günü kutlu olsun tatlım. Ya hem sen niye bana bişey yazmadın yukarıda aşkolsun :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

Canım ben hikayenizi tam bilmiyorum ama mail atma bence.Bende bi ara atsam mı atamsam mı ikilemde kaldım ama atmadım. Hani derler bazen susmak en iyi cevaptır diye. Sende sus o yüzden.Sen susarsan kaybettiğini daha iyi anlar. Hem kızlar, erkekler kesinlikle üzerlerine düşülmesinden hoşlanmıyor. Kendi hallerine bırakın.İstedikleri bu!Bencilce ama bunlar böyle mahluklarÇok üzgünüm çoook

BIR GÜN KARSINA BIRI CIKACAK AMA YAPTIGIM FEDAKARLARINI HIC BIRINI YAPMAYACAK KIYMETIMI O AN ANLIYACAKSIN AMA O ZAMANDA HERSEY GEC OLUR. BUNU SEN ISTEDIN.

Bu kismi o zmn silmem lazim dimi böcügüm

Canım ben hikayenizi tam bilmiyorum ama mail atma bence.Bende bi ara atsam mı atamsam mı ikilemde kaldım ama atmadım. Hani derler bazen susmak en iyi cevaptır diye. Sende sus o yüzden.Sen susarsan kaybettiğini daha iyi anlar. Hem kızlar, erkekler kesinlikle üzerlerine düşülmesinden hoşlanmıyor. Kendi hallerine bırakın.İstedikleri bu!Bencilce ama bunlar böyle mahluklarÇok üzgünüm çoook[/QUOTE]

cnm senin bve butun kizlarin anneler gununu kutlarim..
atmak istiyorum ki gorsun ki herseyi bitirdim içimde ne kadar dogru degilse :=( ama belki bunu yaparsam birseylerin farkinda olur ama dedigim gibi ikilemde kaliyorum susarsam farkinda olmaz belki

dun oyle bi gucume gitti ki, msne girmis cikmis gece benim pc de açikti ne slm ne hic birsey isine gelince ancak tavir yapabiliyor

Peki sen mail atınca anlayacak mı dersin canım? Ben hiç sanmıyorum.Bence sen mail atınca %99 ihtimalle üstüne gelindiği düşünüp sıkılacak.Sen ne kadar olumsuz yazsan bile, o belkide aklı hep bende beni düşünüyor diye algılayacak.Hem hepsi kocaman adamlar,işlerine gelince gayette güzel düşünüyorlar eğriyi doğruyu.Bence kendi haline bırak müdahale etme.Kendi kendine farketsin.Belki böylesi daha çok zaman alacak ama daha sağlam olacak.

Ya artık umutlarım tukendı ne bıleyım cnm ama beklıyecegım en azından tr ye gıdınceye kadar atmıyacagım bu maılı, nasıl olsa tatıle gıdıcegım belkı de aklına baska bırıyle olurum dıye donebılır

canıma tak ettigi anda bende senın gibi yaptım bi msj atıp bitirdim sevmedigini anlayınca benımkide dünden razı cıkmıştıı en azındann belirsizlik sona ermişti eger senı rahatlatacaksa bu belirsizlik cok yorduysa bence atabılırsın böyle bir mail

ayrıca hikayeni tam bılmıyorum cnm zamana mı bırakalım dedi sonra sesi solugu kesildimi nasıl oldu elacık

cnm soyle kisaca anlatayim ben yurt disinda yasiyorum mehmete izmirde her neyse hersey ii baslamisken askere gitti cok ii gidiyordu iliskimiz 8 ay oldu bitirmeye karar verdi hic bir neden yokken maddi durumunu soktu ortaya, eskiden cafe isletiyordu onun borcunu odemesi gerekiyordu beni de bu sikintiya sokmamak için ayrilmak istedi, ama ben pes etmedim yalvadim devam ettim tel acmaya ii gunde nsl birlikteysen kotu gunde de olur dedim her turlu fedakarliklari yaptim, dedim acaba asker psikolojisi mi ama degil, tr ye gidicektim ailelere tanisicaktik annesiyle fln hep konusuyordum her neyse izine cikti 2 gunuydu birden bana tel acti ki herseyimi sil at ama nsl bagiriyor telde nedeni sordum iste bocalayarak nisanliyim dedi, ama ben hic bir zmn inanmadim ve gercektende oyle kimse yok hayatinda o gun bugun hic aramadim sormadim, aradan 10 ay gecti mail attim cvp fln verdi sonra msne ekledim tekrar simdi konusuyoruz ama hala durum ayni gecenler de kuzenimle resmim vardi allah bozmasin diye soyledi neyi dedim hic birsey cikiyorum dedi, sonra soyledim de bastan beri kimseyle olmadigini biliyorum sirf sogutmak icin yaptim dedim, oylese niye tekrar denemiyelim fln dedim birsey diyemiyorum su an elim kolum dilim bagli diyip duruyor, sanki birseyler gizleniyor gibi, cozemiyorum ama artik bende biktim :=(

peki bu msjdan sonra hic birsey yapmadi mi cnm?

okudum canımm zor bir durum hele 10 ay boyunca hiç arayıp sormamışsın

ama 10 ay sonundada maila tıp adım atan sen olmuşsun yanii sanki sen adım atmasan o bişey yapmayacakmış gibi geldi

üzmek ya da kırmak istemem senii ama kendi yaşadıklarımdan yola cıkarak ve insanların söylediklerinden edingidim tecrube ile konuşmam gerekirsee gelecek olan kendi gelirdi kendi cabalardıı

belliki kararsızz kesınlıkle istemıyor değil içinde istek var seni sevmıyor da diil bence ama sorumluluk alacak güce sahip değil anladıgım kadarıylaa

sende şu saatten sonra ciddi birşeyler istiyorsundurr ben olsam son kez net bir şekilde bana bişeler söylemesi için ısrar ederdim hala zamana bırakalım derse işte elim kolum baglı falan derse kestirip atardım sanırım cunku belirsizlik insanı cok yoruyor bunu bılıyorum

ayrıca seven biri net olmalı tamam zorlukları olabilirr ama en azından o zorlukları beraber aşmanız için senınle paylaşmalı erkek maalesef gec olgunlaşıyor cocukca sogutmak için nişanlıyım falan demesi olgun olmadıgını ve sorumluluk alamıycanı gösterıyor gibi geldi

umarım herşey diledigin gibi olur ama kendi fikrimi sorarsan konuşmayı dener ardından sonuca baglanmıyosa kestirip atardım cunku yeterınce beklemişsin 10 ay gibi bi sureden bahsedıyorsun ve bu süre sonunda adım atanda sen olmuşsun...

Elacık demek ki kendine göre sıkıntıları var.O yüzden biraz daha beklemelisin. Sana "asla olmaz,bekleme,bitti artık" falan dememiş ki.

peki bu msjdan sonra hic birsey yapmadi mi cnm?

canım benım benii ilk terkeden oydu ondan sonra aglamama uzulmeme dayanamayıp geri döndüü ama baktımki hala sogukk hiç bir çabası yok meger sevdigim halde döndüm diye yalan söylemişş uzuldugu için dönmüş bana acıdıgı içinn bunu hissettim ve ayrılalım ben bıtırıyorum bu kez diye msj attım ve ardından ögrendımki cidden sevmıyorr acıdıgı için katlanıyorr ardından hiçbirşey yapmadı ben yıne aradım sordum ama net bir dille asla olmaz dediii ben hep kinimi kusmak için aradım acıkcasıı o birkez bile merak edip aramadı ama en azından belirsizlikten kurtulmuş oldum yoluma bakabildim

cnm olgunlasmadi demek 29 yasinda ama hala birsey yokmus onda, insanlik ta yokmus bir de tek çocuk bence simartildi ama tak etti artik cnm.
Seven insan bu kadar çektirir mi yaaa, bu kadar rahat olur mu..
Ben ne kadar yaninda olmak istedim herseyi birlikte asalim dedigim halde o bahaneydi yoksa sevseydi tabiki kabul ederdi .
Dedigin gibi bunca zaman donmediyse kendinden demek ki hic birsey belli olmaz, ben simdiden o maili aticagim yaninada o sarkiyi yolluyacagim kendisi bilir bu saaten sonra.
Ama msnden nsl silicegim ya :1no2:

off kizlar çok karisigim vallah artik,

Amphitritidim beni biraktigi zmn herseyimi sil at fln demisti bana, belli ki hayatina devam et demek istedi ama ben yine aradim durum pek degismedi su an, ama oyle dedigi halde yine konusuyor oyle diyen insan konusmamali, surekli cami açmami istiyor

Nilim seninkide benden farki yokmus, sirf uzuldugu icin geri donduyse, iyi ki bitirmissin birden cunku dedigin gibi faydasi yok hem kendi yolunu da bilmis oldun en azindan net bi cvp var kafanda

canım benım kıyamam ben sana yaa hepimiz benzer dönemlerden geçtik cok zorr

bana arada halen krizler gelıyorr ama eskisi gibi kesınlıkle değilim en azından kafam rahatt içimde kalan tek sey hırs olduu

29 yasında olmasına ragmen belli birşeyleri saglayamamış demekki hayatında daha yoluna koyamamış hayatını erkek dedigin ne istedıgını bilmelii ayakları yere basmalı ufacık seyde pes etmemelikii evlilikse o evlilik yürüsün ilişkiyse o ilişki sürsünn zaten cogu evlilik erkegin olgunlaşmamasından dolayı bitiverıyorr şahsen burda olgun bir erkek göremedim yaşla başlada olmuyor iştee acaba ailesinin etkisi altındamı kalıyor diycem ama o dahada kötüü

içini karartmak istemem üzdüysemde kusura bakma ama peşinen bişelerin farkına varmalısın karşındaki adam net olmalı bende benımkinee her türlü sorununu beraber aşardık dedim bana cevap bile vermedii bu yükü kaldıramıcam yoruldum sorunlarım var dedii bıraktı gitti benım uzulmemle geri döndüü sonraa gerii gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…