Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım cam açmanı ısteyebilir görmek ısteyebılırr sevıyoda olabilir aşıkda olabilirr ama belliki sorumluluk alacak gücü yok bu da kötü birşey cünkü dedigim gibi sen ciddi bişeler istersın bu saatten sonraa ama onu yapacak gücü yok sevse bilee

yanii o yuzden bazen sevgide yetmıyor diye boşuna demıyo ınsanlar bi ilişkiyi bi evliligi ayakta tutacak olan sırf sevgi değil sorumluluk duygusu da gereklii bi erkegin idare edebilcek güce sahip olmaso gerekli hemen pes etmemesi gerekli

yok cnm ya erkeklerin bahaneleri hep ayni, sevemedim diyemiyorlar ya maddiyi bahane ederler, ya aileyi ya da sorunlarim fln var diyip seni oyle geçirirler..
Ben anlamiyorum gerçekten hep evlenecek kiz ararlar sunu bunu yapariz onlara ama yine yaranamiyorlar kiymetimizi bilmiyorlar

valla erkek milletini anlamaya calısmak cok zorr sevıyo belkii ama sorumluluk alacak gücü yokk ha eger sevmıyosadaa sevmıyo işte benı sevmeyen adamı ben napayım iki ucuda b... değnek resmenn yanii adamakıllı birilerinin bizi bulması lazım

cnm ne diyecegim daha birlikteydik babam biliyordu mehmeti durumunu da biliyordu issiz oldugunu, babam ilk defa ki hiç bir zmn paylasmazdim onunla birseyler dedi ki eger ki niyeti ciddiyse gerçekten bi yerde torpil yapmaya çalisiriz dedi, dusun soyleyen babam oyle mutlu olmustum ki soyledim ona ama yine kabul etmedi demek ki gerçekten bi bahaneydi onunku, simdi su an is arayip duruyor gecenlerde laptop lazim dedi, bi tane bozuk bulmus ana kart ariyordu yani maddi sikintisi var ama beni de oyle atmamaliydi

peki sence kotu bi mail mi? hani vicdaninla bas basa kal fln diyorum ya kiymetimi biliceksin fln gibi seyler

cok haklısın canım seven insan mucadele etmelii zorluklarda bilee yanında olmalıı evlenırken bile ınsanlar ne dıyor iyi gunde kotu günde dıyorlarr

iş konusu gurur mu yaptı bilemıyorumkii belki torpil yapılmasını hazmedememiştir erkek milleti işte gereksiz seylere gurur yapabılıyolarr yada cidden bahanee bilemıyorum ama sevgi öyle kkolay değil cam açta gül yüzünü bir göreyim demekle olmuyor iştee bu kadar basit değil hele 29 yasındaki bir adam için bu kadar basit olmamalıı

sanki ben olsam daha kısa ve öz bir mail atardım böcüğünde dedigi gibi kıymetimi anlarsın falan yazmazdım yani eger pişman olcaksaa bunu senın demenle değil zaten pişman olur

daha olayın derınlıklerıne girmeden kısa bi mail atmak sanki daha mantıklı geliyor yani elimden geleni yaptım ama olmuyor bendende buraya kadar gibisinden bir mail kıymetimi bileceksin falan diye belirtmene gerek yok bence zaten enınde sonunda anlayacak sen belirtmezsen bu ona daha ck koyarr

mrb kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yeni üye oldum artık bende aranızdayım... bu bölümü ne zamandır okuyorum... ve benimde yaşadığım ama şükürler olsunki üstesinden geldiğim bi durum vardı...

üç yıllık bir birliktelikti herkes ama herkes karşı çıktı ailem arkadaşlarım hatta ve hatta onun çevresinde olup onu tanıyanlar bile... ama ben genede sevdiğim için sürdürdüm ilişkimizi üç yıl içinde bi çok kere ayrılıp barıştık belkide en büyük hatam bu oldu biten birşeyi tekrardan başlatmak.. ama hep bir şansı daha hakediyor diye düşündüm..bazen ufak gibi gözüken şeyler sevgi varsa halledilir denen şeyler inannın büyüyüp kocaman sorunlar haline geliyor..aramızda kültür, eğitim farkı vardı ve dahada önemlisi onun bi işi bile yoktu.. benim gözüm okadar körmüşki bunların farkına şimdi varabiliyorum ama o zaman hepsinin üstesinden gelirim diyordum... 8 ay önce çok saçma bir nedenden bitirdi ilişkiyi... zaten tavırlarında hareketlerinde soğukluklar vardı ... bir ay sonra sözlendi ve nişanlandıda şimdi evlilik için gün sayıyorlarmış...benimde hayatımda biri var ve çokta mutluıyum... ama nedense onun için yaptyıklarımı ve saflığımı unutamıyorum.... çünkü aileme söylemiştim söz kesilcekti herkeste böyle biliyordu... en çokta üzen onun sözlendiğini duyanlar benimle sözlendiğini zannedip tebriklerde bulunuyorlardı...şuan bana mailler atıyor mutlu olduğunu ama beni unutamadığını söylüyor.. işyerimin önünden geçiyormuş sırf beni görmek için, rüyalarına giriyormuşum ...

benim onunla ilgili pişmanlıktan başka hiç bir duygum kalmadı ama keşke hiç olmasaydı diyorum,,şuan çok mutluyum umarım bu şekilde ayrılanlar burda hikayelerini okuduğum arkadaşlarımda çok mutlu olurlar kimse bizden önemli değil bunu unutmayın lütfen

canım elacık senın mailden alıntı yaptım sanki bu kısımları yazmazsan daha iyi olur gibi yani surekli onun ıcın yaptıklarını gözüne sokmaa belirtmee o zaten pişman olcafı varsa olurr hem yaptıklarınıı gozune sokmazsan daha cok vicdan azabı duyar bu konudaa kesınlıkle böcüge katılıyorum

(BIR GÜN BENI ANLIYACAKSIN, ETME BULMA DUNYASI HERSEY KARSILIKLI UNUTMA. ARTIK YOKUM MEHMET, BENIM DEGERIMI HIC BIR ZAMAN ANLAMADIN VE ANLAMIYACAKSIN. HEP YANINDA OLDUM AMA SEN HERSEYE GÜLÜP GECTIN AMA GÜLMENIN DE SONUN VAR.BENI TERKETIGIN HALDE YINE ADIM ATAN BENDIM. AMA HIC BIRSEYININ KARSILIGINI ALAMADIM
BIR GÜN KARSINA BIRI CIKACAK AMA YAPTIGIM FEDAKARLARINI HIC BIRINI YAPMAYACAK KIYMETIMI O AN ANLIYACAKSIN AMA O ZAMANDA HERSEY GEC OLUR)

BU SANA SON MAILIM ICIMDEKI BÜTÜN UMUTLARI HERSEYI ALIP GÖTÜRDÜN.
HIC BIRSEYE INANMAYIP SILIVERDIN, SÖYLEMESENDE BENI SEVEMEDIGINDEN EMINIM. SEVEN INSAN BU KADAR CEKTIRMEZ CÜNKÜ SEVDIGINI BU VAZIYETE GÖRÜP DAHA FAZLA DAYANAMAZ.
AMA ARTIK HAYATINDAN YOK OLUCAGIM, BIR GÜN BENI ANLIYACAKSIN,
ETME BULMA DUNYASI HERSEY KARSILIKLI UNUTMA. ARTIK YOKUM MEHMET, BENIM DEGERIMI HIC BIR ZAMAN ANLAMADIN VE ANLAMIYACAKSIN. HEP YANINDA OLDUM AMA SEN HERSEYE GÜLÜP GECTIN AMA GÜLMENIN DE SONUN VAR.BENI TERKETIGIN HALDE YINE ADIM ATAN BENDIM.
SANA YAPTIGIM TÜM FEDAKARLIKLARI SENI SEVDIGIM ICIN YAPTIM.
HER SABRIN BI SONU VAR DERLER YA BENIM SABRIM DA TASTI, ANLADIM KI SENINLE BI HAYAT KURAMICAGIM, NE YAPARSAM YAPAYIM SONU YOK. HERSEY TÜKENDI INANCIM KALMADI. BUNU SEN ISTEDIN.
ARTIK VICDANINLA BAS BASA KAL !
O DA BIRAZ ICINDE INSANLIK VARSA TABII.

HOSCAKAL !

boyle ii mi cnm? ksr bkm senin kafanida sisiriyorum :=(

cok teşekkürler xxtalyacım allah mutlu etsin cümlemizii ayrıca hala senı unutamıyorsa o beraber oldugu kişiyle mutlu oldugunu hiç sanmıyorum

bu arada cenebazım hoşgeldin sınavın nasıl geçti balımmm

yok elacım ne demekk kafa şişirmekk olurmu öyle seyy

güzel olmuş ama ben olsam etme bulma dunyası herşey karşılıklı kısmınıda cıkartırdım onuda cıkarınca tam oluyor sanki

Çenebazın sınavı mı vardı? Ne sınavı bu tatlışım?Umarım iyi geçmiştir.
Talyacım senin adınada çok sevindim. "Son gülen iyi güler" sözünün doğruluğunu bir defa daha ispatlamış olduk :)
Boşver o seni unutamazsa unutamasın.Sen mutlusun çok şükür canım.Artık ondan sana ne.Allah mutluluğunuzu bozmasın hiç.

çok tsk ederim xxtalyacım biraz guc verdi bize vicdan azabi çekiyorlar ki, bence de hic mutlu olmaz simdi oyle diyen insan hiç mutlu olmucagi belli

Cenebazim hosgeldin, merdane olmasin sırnaşık şey

nilim belki de haklisin bu sefer kinlesebilir ters tepki de yaratmis olurum

yok elacım ne demekk kafa şişirmekk olurmu öyle seyy

güzel olmuş ama ben olsam etme bulma dunyası herşey karşılıklı kısmınıda cıkartırdım onuda cıkarınca tam oluyor sanki
Katılıyorum.
Fakat atmadan önce bunu yapmak isteyip istemediğini gerçekten iyi düşün derim ben genede.Yani attıktan sonra ne olursa olsun pişman olmayacağım deren atabilirsin maili.

evet elacım ben kendimi yerıne koysam atardım dıyorum sende düşün eger gercekten belirsizlikten bıktıysan dayanacak gücün kalmadıysaa at bu mailiii zaten ondan sonrası ona kalmışş egerkii ıstıyorsa cabalar senı geri kazanmak için eger cabalamazsada anlarsınkii zaten ondan hayır gelmez

arkadaşlar bence mail yada msj atıp onlara kendilerini önemli hissetirmeyinn... kimse vazgeçilmez değildir... ben ayrıldığımızda hatta onun sözlendiğini duyduğumda hiç bir şekilde arayıp mail atmadım ki sözlenmeden 1 hafta önce beni aradı tlfa bakmadım msj attı sesini duymak istiyorum diye ve gitti sözlendi.. hemde hala torunuyla ilşkimizi bilip bana selam gönderen kızla... sizde yapmayın zaman gerçekten ilaç böle diyenlere gülen ben şimdi bunu daha iyi anlıyorum...

Katılıyorum.
Fakat atmadan önce bunu yapmak isteyip istemediğini gerçekten iyi düşün derim ben genede.Yani attıktan sonra ne olursa olsun pişman olmayacağım deren atabilirsin maili.

cnm pisman olmya olucagim onu biliyorum ama yapmam lazim eger ki net birsey sonuç istiyorsam mecburum, ya sevinecek kurtuldum diye ya da pisman olucak ve kaybetegini farkedicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…