Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlar annelerinizin anneler günü, biizmse gelecek anneler günümüz kutlu olsuuun kaydirigubbakcemile3

ay inşallahhhhhhh geleceğin anneleriyizz:)

herkesin annişinin anneler günü kutlu olsunnnn allah uzun ömürler versin hepsinee

Ooooo f of şuan özlemi hasreti hançer gibi saplandı yüreceğime Gizliden arayıp sesini duyasım var.Ama asla yapmayacağım!!!Sabır sabır sabrediyorum sadece...

banım sabret sakın yapma öyle birşeyy bak ben bile yapma dıyosam düşün artık:)
SAbrediyorum canım.Sanki kavuşacağızda benim sabrım kalmamış gibi birşey sanki.Ne bileyim ya "bitti" diyemiyorum ya da kabullenemiyorum.Efkâr bastı işte, deli gibi Demir Demirkan dinliyorum :)

ıtiraf etmeliyim hem kendime hem de sana.
Sen olmadan yanımda biraz eksiğim.
Alemin gözünde eksik olmam mı ayıp?
Ömür kısa ayrı geçen bir an kayıp...

ıttire ittire gitmez ki,söylene söylene geçmez ki,
Olsun alıştım artık,olsun alıştım artık..
Ağlaya ağlaya dinmez ki,bekleye bekleye gelmez ki,
Olsun alıştım artık,olsun...
Bu şarkıda benden size :)

kıyamam canım benım yaa arada gelıyolar iştee öyle zaten gelgitlerr insanı uzuyoo ama sabretmek lazımm ne diyebilirimki hayırlısı olur inşallah hakkında ve hakkımızda

kızlar aniden çıktım, kusura bakmayın... selam veremeden düştüm....
ALES vardı bugün canım...

hoşbuldum güzelim Şeniz merdanemi almadım bu seferlik...

kızlar kafamı toplamak istiyorum artık ya...
az önce benimkinin sevgilisi aradı, 2 haftadır hiçbi şekilde ulaşamıyorum, öldümü kaldımı onu bile bilmiyorum dedi...
abisini aramış bi kere, abisi ben söylerim o seni arar demiş, aramamış, telini falan değiştirdi kesin diyo
hiç bi şekilde telefonlarına mesajlarına cevap vermiyomuş, ağlaya ağlaya anlattı
ben de ağlama duvarı dinledim, nolur bişey yap bişekilde konuşmam lazım dedi...
benim tellerimi de açmadı, abisini aradım, tamam söylerim arar dedi.......
oof hiç yoktan başıma açılan işlere bakın ya, ben uzaklaşmaya çalıştıkça peşimi bırakmıyolar allahım sabır :Saruboceq:

ooo çenem demekkı sizinkiler limonı haaaaa
ay canım ya senin işinde zor
ya sende bahane uretseydın..
ay hem sana ne ya
varsa aralarında problem kendıleri çözsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…