Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş.
Demek ki çocuk artık istemiyor kızarkadaşını ben öyle anladım.Zaten zoraki giden bi ilişkiydi.

kızlar ya farkettıysenız bu hafta bızım lalelerde hep bır haber var
bir şeyler duyyoruz ve görüyoruz
lalesınden haber olmayanlarda kısa zaman haber alacaklar bence

kızlar ya farkettıysenız bu hafta bızım lalelerde hep bır haber var
bir şeyler duyyoruz ve görüyoruz
lalesınden haber olmayanlarda kısa zaman haber alacaklar bence
Gerçekten haklısın canım ya.Nil,sen,Milka,Çenebaz.Başka kim kaldı? Hep bi hbr aldınız.Bakalım bizler ne hbr alacağız. Hayırlı haberler alırız inşallah.

bencede her sıkıştıklarında sana gelmesinlerr bahane üretseydın keşkee sen dert annesi misin yaa:S

fırtınam sınav iyiydi.... idare eder işte...
ama şimdi de kız arkadaşı haftaiçi bigün görüşelim falan diyo, allahım ben kendimi onlardan uzaklaştırmmaya çalıştıkça oof...
bi yandan da önüne geçemediğim merak var, ister istemez ondan haber alınca kötü oluyorum.
şimdi hiç yoktan ondan telefon beklemeye başladım.....
benden başka ağlama duvarı yok mu ya, bu kız niye bana gleiyo kızlar dersiniz ???

bu kızda amma yapışkanmışşş yaa demekki bıktırmış adamı o yuzden ulaşamıyoo uff bişe anladıysam arap olayım

canım çenem deki
ya bu hafa çok yogunum de...
yatılı mısafırımız var de
hastayım de.
geç çıkıyoruz de
eve erkekn gitmem gerek de yarat bır bahane ya
nıye uzgunken senı seçiyor anlamadım ki.
sen anası degılsın babası degılsın.
ha çok zorlasada deki
ya bak de kaç yaşında insanlarsınız bırbırınızı benden iyi tanıyorsunuz .ben boyle bu tarz konularda arayada gırmem ara bulucuda olmam de kestır at..

yalnız ben 5 mayıs falandı msnde konuşmuştum bu kızla, hiç öyle bişey dememişti
3 gündür görmüyorum falan demişti, çok özledim bilmem ne...
şimdi 2 haftadır hiç haber alamıyorum diyo :sm_confused:

merak edıyo insann iştee o yuzden dur dıyemıyosun kendinee ama en mantıklısı hiç bulaşmamak yenıden depreşmemek için

maşallah işi düştümüü hemen arıyo yahuu bencee de uzak dur cenebazım ya üzülmee boşuna

bence de çenebazim sakin gorusme o kizla, birde oyle birsey var ki sevdiginin sevgilisi daha çok aci çekiceksin ne kadar merakta olsa bosver bulasma bu kiza derim

Bu arada mailim yolladim ahmet kaynin sarkisiyla vakit tamam seni terkediyorum :=(
Nilim senin dedigin gibi yolladim, ama içim oyle bi yandan huzursuz korkuyorum ki ters bi tepki alicagim

elacım zaten uzuluyordun en fazlaa kabullenır ayrılışıı ki sende buna hazırlıklıydın zaten daha kötu ne olabilirkii sıkma canını en azından belirsizlik netleşmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…