İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş.kızlar kafamı toplamak istiyorum artık ya...
az önce benimkinin sevgilisi aradı, 2 haftadır hiçbi şekilde ulaşamıyorum, öldümü kaldımı onu bile bilmiyorum dedi...
abisini aramış bi kere, abisi ben söylerim o seni arar demiş, aramamış, telini falan değiştirdi kesin diyo
hiç bi şekilde telefonlarına mesajlarına cevap vermiyomuş, ağlaya ağlaya anlattı
ben de ağlama duvarı dinledim, nolur bişey yap bişekilde konuşmam lazım dedi...
benim tellerimi de açmadı, abisini aradım, tamam söylerim arar dedi.......
oof hiç yoktan başıma açılan işlere bakın ya, ben uzaklaşmaya çalıştıkça peşimi bırakmıyolar allahım sabır :Saruboceq:
Gerçekten haklısın canım ya.Nil,sen,Milka,Çenebaz.Başka kim kaldı? Hep bi hbr aldınız.Bakalım bizler ne hbr alacağız. Hayırlı haberler alırız inşallah.kızlar ya farkettıysenız bu hafta bızım lalelerde hep bır haber var
bir şeyler duyyoruz ve görüyoruz
lalesınden haber olmayanlarda kısa zaman haber alacaklar bence
Canım merak ediyorsun ama ben bu kıza hiç güvenmiyorum nedense. O yüzden boşver bahane bul derim ben.fırtınam ya içimde biyer de reddedemiyo... merak mı desem, ne desem bilmiyorum o duyguya...
İşte kız bi tuhaf bence.Görüşseniz bile Çenebaza gerşeyi olduğu gibi anlatmayacaktır.aa sen dedınmı kıza hanı 3 gundur gormuyorum demiştin ama şimdi 2 haftadır gormuyorum dıyorsun ne oldu kuzum falan dedinmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?