bende aranıza yeni katıldım kabul edin benide :)
Ettik bilee hosgeldin demiycem cunku buraya hosgelinmez...
Nasil olduda geldin?
benden bi tane daha varmış bu dünyada benimde elim gitmiyodu ama gitti sonradan öğrendimki mail adresi değişmiş :) sadece gülüp geçiyorum şimdi
bende aranıza yeni katıldım kabul edin benide :)
kızlar prıncess nerelerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin sen de, geç otur, üstüne rahat bişeyler al :roflol:
fırtınam, gençler geziyo, şenlikleri başlamış...
eve pek uğramam artık, sokaka kızı olcam diyodu sırnaşık şey
başka bir kız vesilesiyle geldim bende :) alıştım ben ama bu duruma :) gülüyorum sadece
Alistigina gore baya oldu ayrilali...
Gul tabi canim ya.. Ayrilikda herseyin sonu deyil ya...
Tam tersi her ayrilik bir baslangictir:tomato:gamyoncuiremsu
üzerime rahat bişeyle alıp üstünede bi bardak su içmekten başka yapıcak bişeyim kalmadı ki :roflol:
:içelim: aynından burda da var...
Bencede çok güzel eğlenceli :)kızlar ya bu nilin şarkısı süper
sevıyorum sevmıyorum diye
Canım ne yapayım üni mezunuyum ama evde oturuyorum.Az önce canım sıkıldı.Ben evdeyim ya millet beni abuk subuk kişilerle bir tutmaya başladı.İnsanlar çok kıskanç ve hazımsız.sinir oldum şimdi bende.En büyük düşmanımızda akrabalarımız.Millet beni çöm samıyor ya hayret bişey.Oysa ben başarılarımdan yaptıklarımdan asla söz etmeyi sevmeyen biriyim.ama böyle susunca millet küçümsemek istemiyorum ama açık öğretim mezunlarıyla beni bir tutuyor. Salak insanlar. Kusura bakmayın çok sinirlendim gerçekten.laelaelaelaelae
hoşbulduk cnm nasılsın napıosun bn bildğin gibiyim :)) bunalımda olan bi eski sevgilimi bekliyorum.. asıl sen nasılsın tatlm
çenebazım hoşgeldin şekercğim pıtırcığım içi kremalı dışı çukulata kaplı kuzmkaydirigubbakcemile3
Sanada selam canım.
Hosgeldin kuzu..
Cenebazim sende hosgeldin kusum..
Selamsiz sabahsiz daliyon olaya hic baktigin yok bize ole olsun:dilcikar:
Bencede çok güzel eğlenceli :)
Canım ne yapayım üni mezunuyum ama evde oturuyorum.Az önce canım sıkıldı.Ben evdeyim ya millet beni abuk subuk kişilerle bir tutmaya başladı.İnsanlar çok kıskanç ve hazımsız.sinir oldum şimdi bende.En büyük düşmanımızda akrabalarımız.Millet beni çöm samıyor ya hayret bişey.Oysa ben başarılarımdan yaptıklarımdan asla söz etmeyi sevmeyen biriyim.ama böyle susunca millet küçümsemek istemiyorum ama açık öğretim mezunlarıyla beni bir tutuyor. Salak insanlar. Kusura bakmayın çok sinirlendim gerçekten.
Sanada selam canım.
çukulatammm sana msj attım hala cwp alamadım nerdesin :))) ayyy pessscim gelmiş naber kızzz :))) nerelerdesin özlettin kendini
çukulatammm sana msj attım hala cwp alamadım nerdesin :))) ayyy pessscim gelmiş naber kızzz :))) nerelerdesin özlettin kendini
çok zorlandım ilk zaman ama herkes diyodu zamana bırak geçicek hani ordan ne zamanı diyodum elim gitmiyodu silmeye sonradan bi baktım ki msn inin değiştirmiş öğrenit öğrenmez sildim
hakkaten çok sinir bi durum bende üni mezunuyum 5 ay oldu işe başlayalı evde otururken kimleri yakıştırdılar kimlere bi görsen ölürsün gülmekten sinir oluyordum bende anlıyorum cnm seni çok iyi hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?