Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benden bi tane daha varmış bu dünyada benimde elim gitmiyodu ama gitti sonradan öğrendimki mail adresi değişmiş :) sadece gülüp geçiyorum şimdi

bende aranıza yeni katıldım kabul edin benide :)

hoşgeldin sen de, geç otur, üstüne rahat bişeyler al :roflol:

kızlar prıncess nerelerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fırtınam, gençler geziyo, şenlikleri başlamış...
eve pek uğramam artık, sokaka kızı olcam diyodu sırnaşık şey

hoşgeldin sen de, geç otur, üstüne rahat bişeyler al :roflol:

fırtınam, gençler geziyo, şenlikleri başlamış...
eve pek uğramam artık, sokaka kızı olcam diyodu sırnaşık şey

üzerime rahat bişeyle alıp üstünede bi bardak su içmekten başka yapıcak bişeyim kalmadı ki :roflol:

Alistigina gore baya oldu ayrilali...
Gul tabi canim ya.. Ayrilikda herseyin sonu deyil ya...
Tam tersi her ayrilik bir baslangictir:tomato:gamyoncuiremsu

çok zorlandım ilk zaman ama herkes diyodu zamana bırak geçicek hani ordan ne zamanı diyodum elim gitmiyodu silmeye sonradan bi baktım ki msn inin değiştirmiş öğrenit öğrenmez sildim

bütün kızlar toplanmısınız oleyyyyyyy herkese selam gofretime özellikle selam nasılsınız ne kaynatıyosunuz bakimmm?

yaaa bakin kizlar çigdem bize moral vermeye çalisiyor insallah bizde bir gun oyle gulup geçeriz süprizzzzz

kızlar ya bu nilin şarkısı süper
sevıyorum sevmıyorum diye
Bencede çok güzel eğlenceli :)

Canım ne yapayım üni mezunuyum ama evde oturuyorum.Az önce canım sıkıldı.Ben evdeyim ya millet beni abuk subuk kişilerle bir tutmaya başladı.İnsanlar çok kıskanç ve hazımsız.sinir oldum şimdi bende.En büyük düşmanımızda akrabalarımız.Millet beni çöm samıyor ya hayret bişey.Oysa ben başarılarımdan yaptıklarımdan asla söz etmeyi sevmeyen biriyim.ama böyle susunca millet küçümsemek istemiyorum ama açık öğretim mezunlarıyla beni bir tutuyor. Salak insanlar. Kusura bakmayın çok sinirlendim gerçekten.

Hosgeldin kuzu..
Cenebazim sende hosgeldin kusum..
Selamsiz sabahsiz daliyon olaya hic baktigin yok bize ole olsun:dilcikar:
Sanada selam canım.

çukulatammm sana msj attım hala cwp alamadım nerdesin :))) ayyy pessscim gelmiş naber kızzz :))) nerelerdesin özlettin kendini

hakkaten çok sinir bi durum bende üni mezunuyum 5 ay oldu işe başlayalı evde otururken kimleri yakıştırdılar kimlere bi görsen ölürsün gülmekten sinir oluyordum bende anlıyorum cnm seni çok iyi hemde

çukulatammm sana msj attım hala cwp alamadım nerdesin :))) ayyy pessscim gelmiş naber kızzz :))) nerelerdesin özlettin kendini

Şenizay cok mu özledin bakimmm.kk da sorun ,wardı ya bı kac gün ondan giremedim sonra bi bunalıma girdim bi çıktım keyfim yok tu pek arada actım kimseler yoktu bende hiç yazmadım..hawalar ısındı ya iyice dengesizleştimkafamçokkarıştımagazaların hepsi boşalmış ben sana demedim mi bizede alıcak bişiyler bırak dieklava::roflol:

Yazdim simdi canim...

çok zorlandım ilk zaman ama herkes diyodu zamana bırak geçicek hani ordan ne zamanı diyodum elim gitmiyodu silmeye sonradan bi baktım ki msn inin değiştirmiş öğrenit öğrenmez sildim

Baslarda oyle oluyo..
Verilen tesellilere gulup geciyosun..
Zamanla anliyosun tabi aslinda o tesellilerin ne kadar terinde ve dogru oldugunu...
Ya felsefe yaptirmayin bana.. Hic felsefe havamda deyilim...
Gulelim eglenelimhihoyyyt:tomato:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…