bu arada ben de annemi kuaföre götürdüm ; saçını boyattık ; kestirdi... sonra bi de elbise aldık... denedi bir sürü elbise ; kıyafet ... çok hoşuna gitti... birazcık toplu benim annem pek sevmezöyle bişey denemeyi ama dün giydikleri pek güzel oldu ... o da denedi durdu :))
sonra ona yardım olsun diye ütü yaptım saatlerce amanın çok yoruldum ... işte ben bu yüzden evlenmiyorum diye söylendim ama kaydirigubbakcemile3
bu arada benimkinden de hadi ufak bi haber vereyim size ...
aslında bu haber değil de benim bildiğim bişi ve tahminim sanki ...
bu hafta istanbulda yabancı bir grup konseri var... kendisi hastası ; konsere istanbula gidecek... benden önceki sevgilisini ayrıldıktan sonra facee eklerken de bu konseri bahane etmişti... sanırım kız da beğeniyor bu grubu... belki onunla buluşurlar gibi bir düşüncem var...
öyle tahmin sadece ... ama umrumda değil... sadece paylaşmak istedim -tatlicadiarzu-
herkeste bir haber var ; benim başım kel kalmasın diye yani :)))
ay benimkinden haber yok bemim başım kel kaldısenağlama
çenebazım boşver yapma aralarını kendi işini kendi halletsin ben geçmişin hepisini okumadım ne çok konuşmuşsunuz
elacık naber?
canım yazmışsın bılıyorum kurtuldum dıye düşün bak her işte bır hayır vardır emın ol benzeri durumlardan bitti ama iyikide bitmiş diyorum artık sende eminim diyeceksındır olumsuz yönlerini düşün yada sevdiğin şeyler edin.kurslara falan git uğraş bul kendıne düşünmemeye çalış.
cevap falanda bekleme boşver ya o seni kaybetti diye üzülsün.
işlerde yoğun bu aralar hayatacım, yetiştirmeye çalışıyorum ama ben bir taraftan yaptıkça diğer taraftan daha fazlası birikiyorr, yoruldum artıkkk..
tatile çıkmak istiyorum bennnnnn
evet haklısın bu saatten sonra düzgün birisi olsun artık çünkü uğraşamam eftenpüften şeylerle, gerçi evlenmekte istemiyorum ben ama en azından sohbet edebileceğim birlikte bişeyler konuşabileceğim sıkıldığım zmana nerdesin görüşelimmi diyebileceğim biri olsun yanımda sanıım sadece bunu istiyorum benn
elacım sende üzülüp durma, sen kendini kıymetli görmessen karşındaki hiç görmess bunu sakın unutmaaa, şimdi kendini ne kadar geride tutarsan yarınlarında eşinin yanında o kadar yakın olursun, bu sözümüde yabana atma tamammı tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?