Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yaaa cnm oyle mi dusunuyorsun umarim oyle olmaz, kizin bi manisi olur gitmez insallah :dilcikar:

ahhh canım benimmm, kıyamam ben sana çenebazımmmm :teselli:
sağol bebişim ne var ne yok yazmışsın bende o arada geçmişi okudum :))
canım benim yaaa, madem bu kadar hassassın bu konuda görüşme bencede o kızla,
yaralarını kapatmak için şehir bile değiştirmişsin o yapışık kızın tekrar açmasına izin verme bencede, tabii yinede en doğrusunu sen bilirsin tatlım

küçük böcükkkk sende hafiye gibisin vallaaa

en rahat benim sanırım, eskisi yenisi hiçbirisi yok hayatımdaaa :içelim:

kızııımmm ne bu böyle yaaaa, sendrom felan deme zatii burdaki kızlar dertliii, bide sen dert ekleme

acık ortalığı hareketlendirrrrr kankaaaa

ay benimkinden haber yok bemim başım kel kaldısenağlama
çenebazım boşver yapma aralarını kendi işini kendi halletsin ben geçmişin hepisini okumadım ne çok konuşmuşsunuz

ÜzÜlme sende maıl atmıŞsın az okudum geÇmıŞı sen napıyorsun ÇalıŞıyormusun

kızlar napıyorsunuz bakalım?
çenebazım karışma bırak ne hali varsa görsün sana ne ya milletin derdinden boşu boşuna asabını bozuyorsun.karışma canım asalak değil sonuçta kendi halletsin halledemiyorsada halledemesin. sen karışırsan kötü olur senden bılır sonra kız,işte olumlu olcaktıda senın yüzünden olumsuz oldu iyi olmasın istedin dımı falan dıye bu tip insanlardan sözler duyabilirsin.
benımkısındende haber var.hala sevıyormuş,vazgecemıyormuş,ama elınden bsy gelmıyormuş,gelemezmış,asalak şekilde hayatı yaşıyormuş elinden bsy gelmezmiş.benım geleceğim çok parlakmış,çok hareketli bır hayata sahipmişim kendisini bana uygun görmüyormuş falan filan demiş.
evde oturan onu bekleyen aılesının ıstedığı bir ev kızı ile evlencekmiş komik ya bıde yüüzme söyledi dogumgünümü kutlamak için aradığında yavaş yavaş kafamdan atmaya başladım.

hayat canım nasılsınn?
yeni depoya geçtinmi, ne var ne yok anlat bakalımm
bence sefkilin seni kendinden soğutmaya çalışıyor tatlımm
ama bence kendi haline bırak artıkk, zaten baştan böyle kompleks yaparsa inan sonuda böyle olur, çok sorun olur tabii sen daha iyi tanırsın amaa

canım yenı depoya geçtim iyiyim ama bu depoyuda sanırım değiştirmem gerekecek fakat cok problemlı olacak benım için bir çözüm bulunmaya çalışılıyor.bayrampaşadan hergün gebzeye gidip gelmem gerekecek fakat araba kullanamıyorum ehlıyetım var fakat bıran önce araba kullanmayı öğrenmem gerekecek sanırım yada karşıda ev tutmam gerekecek.
canım kendınden soğutma değil aslında söyledikleri doğru adam yıllardır babası ile çalışıyor babası dışında hıcbıryerde iş bulamıyor,üni terk.arabası,yaşadığı ev kredı kartları herşeyi babasına ait bense önüm çok parlak.şuanda bıle aynı konumda değılız.o çok yavaş bırısı özellikle askerden geldikten sonra evde otursun fılm ızlesın btün gün yatsın isteyen bırısı oldu bense gezmeyı sevıyorum sureklı degısık bırseyler yapmak istiyorum.yanı zaman gectıkce problemler büyümeden dogru olanı yaptı gıbı gelıyor ve sevgım bıtmeye başladı yada bu kadar aciz olması ondan soğumama sebep oldu bılmıyorum.
ama bılıyorumkı ılk kendı hayatımı yoluna koymam lazım sızde ne var neler yok bakım?

o zmana boşver hayatacım
yolun başındayken herşeyi görmek en iyisi
canım bende bişey yokki? ne anlatayım, ne bir eski sefkilim nede yeni birilerii

geçen hafta biri vardı iştee, beni beğenmiş felan ama benden küçükkk ben napıyım onu 1,5 yaş ama olsunn küçükk işteee, bende pek sağlıklı bulmuyorum o tarz şeyleri, en azından 2-3 yaş büyük olsun benden hatta 4-5 yaşş, malum erkekler geç olgunlaşıyorr, bu saatten sonra uğraşamamm vallaaa yaaa

aynen canım zaman erkenken bırseyleri görmemiz iyi oldu.kesinlikle doğru ben mesela onla 3 senemı geçirdim ama 1 sene askerlık,1 sene surıyedeydı zaten ılk cıkmaya başladığım senede ilişki ne bılmıyordum ve gercekten cevremdekiler en dogrusuydu diyorlar ama işte zaman geçmedıkce ınsan anlamıyor bırsekılde boyle oldugunu ama vediğim emeklere acıma duygusu var şuanda ben bunları bu adam niçin niye yaptım demenin pişmanlığı var.bu duygudan nasıl kurtulcam bılmıyorum.
canım ya belkıde zamanı vardır.dogru ınsan elbet karşiımıza çıkacaktır.ama bende senınle aynı fıkırdeyim kendımden küçükle çıkıpta sübyancı olamam ve kımseyle ugraşamam,artık hem 4-5 yaş büyük hemde iyi bir eğitimi olan ,iyi bir işi olan biriisni istiyorum.
işlerin nasıl?

geldim tekrar kizlarrr sengözlerimebaksanab

hayatacim su erkekleri var ya dilim dilim kesmek lazim, ne bu yaa seviyorum vazgeçemiyorum ama ailemin istedigi kizla evlenicegim soylenir mi bu :dilcikar: insan daha çok uzuluyor, bosver cnm en iyisi dedigin gibi aklindan çikartmak bu saaten sonra, zaten simdi oyle evden çikmayan biriyse sunu bunu yapiyorsa demek sorumlugu bilmeyen biri onun için simdiden gelecegini gordun

elacık naber?
canım yazmışsın bılıyorum kurtuldum dıye düşün bak her işte bır hayır vardır emın ol benzeri durumlardan bitti ama iyikide bitmiş diyorum artık sende eminim diyeceksındır olumsuz yönlerini düşün yada sevdiğin şeyler edin.kurslara falan git uğraş bul kendıne düşünmemeye çalış.
cevap falanda bekleme boşver ya o seni kaybetti diye üzülsün.
kesınlıkle oyle ya ben ondan üstünüm doğulu oldugu için bunu kabul edemıyor kendı aılesının sözündende maddi açıdan bağımlı oldugu için çıkamıyor.yarın öbür gün babası para versin dıye hiç bekleyemeyeceğimi anladım,gördüm canım geçen hafta bazı şeyleri görmediklerimi ortak cevremızdekıler gösterdi.oyüzden artık kurtuldum gözüyle bakıyorum.

Son düzenleme:

cnm keske oyle yapabilsem ama zor oluyor ya, oyle birsey var ki kendi vicdaninla bas basa kal tabii biraz insanlik varsa içinde yazdim en son, simdi buna gurur yapar diye korkuyorum galiba cook mu ileriye gittim diye dusunup duruyorum

işlerde yoğun bu aralar hayatacım, yetiştirmeye çalışıyorum ama ben bir taraftan yaptıkça diğer taraftan daha fazlası birikiyorr, yoruldum artıkkk..
tatile çıkmak istiyorum bennnnnn

evet haklısın bu saatten sonra düzgün birisi olsun artık çünkü uğraşamam eftenpüften şeylerle, gerçi evlenmekte istemiyorum ben ama en azından sohbet edebileceğim birlikte bişeyler konuşabileceğim sıkıldığım zmana nerdesin görüşelimmi diyebileceğim biri olsun yanımda sanıım sadece bunu istiyorum benn

elacım sende üzülüp durma, sen kendini kıymetli görmessen karşındaki hiç görmess bunu sakın unutmaaa, şimdi kendini ne kadar geride tutarsan yarınlarında eşinin yanında o kadar yakın olursun, bu sözümüde yabana atma tamammı tatlımm

cnm benim çok guzel soz soyledin aslinda, çokta haklisin, ne kadar geride olursam yarinlarim için, hepimiz için hayirli kismetler nasip etsin yuce rabbim, eger ki sevdigimiz insanlar hayirliysa geri donsunler..
Umarim sende istedigin kisiyi bulursun cnm, zaten evlilik için erkekler eskisi gibi sicak bakmiyor o kadar sorumluk aliyorlar ki korkuyorlar git gide iyice geç olmaya basliyor evlilikler, ama iliski olsada tek huzurlu birsey olsun :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…