ben geldim haber veremedim burdakıler yemeğe çıkalım dıyınce bır anda bırakıp çıktım.
canım zaten en önemlisi bu bende evlenmek istemıyorum hem daha yaşım küçük,ama sevmek,sevilmek,sıkıldıgımda görüşebileceğim yanımda olcak derdimde bırısını ıstıyorum bunu bulmak önemli olan zaten.
umarim karsina oyle biri çikar hayaticim
bu arada ben de annemi kuaföre götürdüm ; saçını boyattık ; kestirdi... sonra bi de elbise aldık... denedi bir sürü elbise ; kıyafet ... çok hoşuna gitti... birazcık toplu benim annem pek sevmezöyle bişey denemeyi ama dün giydikleri pek güzel oldu ... o da denedi durdu :))
sonra ona yardım olsun diye ütü yaptım saatlerce amanın çok yoruldum ... işte ben bu yüzden evlenmiyorum diye söylendim ama kaydirigubbakcemile3
bu arada benimkinden de hadi ufak bi haber vereyim size ...
aslında bu haber değil de benim bildiğim bişi ve tahminim sanki ...
bu hafta istanbulda yabancı bir grup konseri var... kendisi hastası ; konsere istanbula gidecek... benden önceki sevgilisini ayrıldıktan sonra facee eklerken de bu konseri bahane etmişti... sanırım kız da beğeniyor bu grubu... belki onunla buluşurlar gibi bir düşüncem var...
öyle tahmin sadece ... ama umrumda değil... sadece paylaşmak istedim -tatlicadiarzu-
herkeste bir haber var ; benim başım kel kalmasın diye yani :)))
canım olumsuz düşünme bazen benimde öyle düşündüğüm oluyor mesela dün bende senin gibiydim eğer hayat hep böyle devam edecekse yaşamak gerçekten sıkıcı bu cümlenin aynısını kurdumKızlar selam.Ben bugün çok keyifsizim.Yani morali bozuk gibi.Sebebi aşk acısı değilde.Öyle bi can sıkıntısı işte.Acaip sıkılıyorum.Yaşama sevincimi kaybetmiş durumdayım.Bazen düşünüyorum da mesela.eğer hayat hep böyle devam edecekse yaşamak gerçekten sıkıcı.Off ne diyorum ben.Amaaaann neyse işte...
Kızlar selam.Ben bugün çok keyifsizim.Yani morali bozuk gibi.Sebebi aşk acısı değilde.Öyle bi can sıkıntısı işte.Acaip sıkılıyorum.Yaşama sevincimi kaybetmiş durumdayım.Bazen düşünüyorum da mesela.eğer hayat hep böyle devam edecekse yaşamak gerçekten sıkıcı.Off ne diyorum ben.Amaaaann neyse işte...
Canım iyi ya da kötü inşallah bi cevap alırsın artık.En azından netliğe kavuşursun. Fakat umarım iyi olar sonucu.Gerçekten hepimiz çok seviniriz. Fakat acele etme daha görmemiş olabilir mailini.offf kizlarrr hala bir cevap gelmedi nasil bir sikkinti var içimde anlatamam, bi yandan sonuç almak için bunu yapmaya mecburdum bi yandan da pismanim belki bu sefer hiç bir zaman ondan hbr alamam diye
canım iyi ya da kötü inşallah bi cevap alırsın artık.en azından netliğe kavuşursun. Fakat umarım iyi olar sonucu.gerçekten hepimiz çok seviniriz. Fakat acele etme daha görmemiş olabilir mailini.
maşallah çoğumuz hbrler aldık odunlardan off kızlar yaaa ben niye alamıyorum yaa güzel bi habere öle ihtiyacım varkii şu anda tek ihtiyacım olan güzel bi gelişme duymak,yıllardır bu haberi bekliyorum ama gelmedi gelmiycekde:a015:
maşallah çoğumuz hbrler aldık odunlardan off kızlar yaaa ben niye alamıyorum yaa güzel bi habere öle ihtiyacım varkii şu anda tek ihtiyacım olan güzel bi gelişme duymak,yıllardır bu haberi bekliyorum ama gelmedi gelmiycekde:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?