Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

amin canım aminn, inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun
ben kaçtım şimdilik yemek yicemm öpüyommm siziiii

ben geldim haber veremedim burdakıler yemeğe çıkalım dıyınce bır anda bırakıp çıktım.
canım zaten en önemlisi bu bende evlenmek istemıyorum hem daha yaşım küçük,ama sevmek,sevilmek,sıkıldıgımda görüşebileceğim yanımda olcak derdimde bırısını ıstıyorum bunu bulmak önemli olan zaten.

umarim karsina oyle biri çikar hayaticim

ınan artık seni hiç sevmiyorum
ınan artık seni hiç istemiyorum
O eskidendi artık hepsi bitti
Sensiz de çok iyi, iyi yaşıyorum

Bir bilsen sevgilim
Ne kadar şu kalbim
Sızlıyor aniden
Sseni bir yerde görsem

Yine de boynumu sana karşı eğmem
Gururumla devam yolumdan giderim

Hiç sanma sakın sensiz yaşayamam
Hiç sanma sakın sensiz yapamam
Unutma ki sen son insan değilsin
Bir başkasıyla yeniden başladım

ınan artık seni hiç sevmiyorum
ınan artık seni hiç istemiyorum
O eskidendi artık hepsi bitti
Sensiz de çok iyi, iyi yaşıyorum

Bir zamanlar bana yazdığın
Bütün mektupları bütün şiirleri
Çektirdiğimiz bütün resimleri
Hepsini yırttım üstelik de yaktım

Seni andıran seni anlatan
Sana ait olan hiçbirşey bırakmadım

Caddeler benim geceler benim
Arayan soran yok rahat yaşıyorum

kizlar insallah bir gun bu sozleri soyleriz :teytey:

canım benimkininde mayıs sonu gibi bahar şenlikleri var,bana demiştiki ben kız arkadaşımla konsere gitmek isterim demişti.Şimdi giderler diye düşünüyorum ve tüm dualarım o gün deli gibi yağmur yağması ve sıçana dönmeleri temenlisindee kaydirigubbakcemile3

Kızlar selam.Ben bugün çok keyifsizim.Yani morali bozuk gibi.Sebebi aşk acısı değilde.Öyle bi can sıkıntısı işte.Acaip sıkılıyorum.Yaşama sevincimi kaybetmiş durumdayım.Bazen düşünüyorum da mesela.eğer hayat hep böyle devam edecekse yaşamak gerçekten sıkıcı.Off ne diyorum ben.Amaaaann neyse işte...

canım olumsuz düşünme bazen benimde öyle düşündüğüm oluyor mesela dün bende senin gibiydim eğer hayat hep böyle devam edecekse yaşamak gerçekten sıkıcı bu cümlenin aynısını kurdum
ama şimdi terliklerimin keyfini çıkarcam sende onlarla mutlu ol:)

canım sen niye sıkıldın bakim :1hug:üzme canını gelip geçici bendede var kaç gündür biliyosun,bugünde devam etmiyo desem yalan sölemiş olurum,yine içim sıkılıyo,boşluktan kaynaklanıyo bence duygusal boşluktan yani,bide şimdi bi işin yok ya uğraşacak bişiyin olmamasından unutma bana msjda sölediklerin aynen senin içinde geçerliyerimseniben

ayni sorun bende de var ne kadar guclu gostermeye çalissam da dedigin gibi prensesim bosluktan dolayi bunu yasiyoruz

kızlar yaaa ... gelemedim bugün bi türlü... müşterim geldi gitmek bilmedi...

kankam geldi benim ; akşam gezicem yine :))

siz de gezin tamam mı ... kapatmayın kendinizi eve bu güzel havalarda...
az sonra da çıkarım... öpüyorum hepinizi...

offf kizlarrr hala bir cevap gelmedi nasil bir sikkinti var içimde anlatamam, bi yandan sonuç almak için bunu yapmaya mecburdum bi yandan da pismanim belki bu sefer hiç bir zaman ondan hbr alamam diye

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şimdi biraz daha iyiyim.Sabırlı olmak zorundayım biliyorum.ışte bazen sabırsızlanacak gibi olunca kötü oluyorum.
Niiillllll aşağıda gördüm seni. Yarın geliyor musun?

offf kizlarrr hala bir cevap gelmedi nasil bir sikkinti var içimde anlatamam, bi yandan sonuç almak için bunu yapmaya mecburdum bi yandan da pismanim belki bu sefer hiç bir zaman ondan hbr alamam diye
Canım iyi ya da kötü inşallah bi cevap alırsın artık.En azından netliğe kavuşursun. Fakat umarım iyi olar sonucu.Gerçekten hepimiz çok seviniriz. Fakat acele etme daha görmemiş olabilir mailini.

maşallah çoğumuz hbrler aldık odunlardan off kızlar yaaa ben niye alamıyorum yaa güzel bi habere öle ihtiyacım varkii şu anda tek ihtiyacım olan güzel bi gelişme duymak,yıllardır bu haberi bekliyorum ama gelmedi gelmiycekde:a015:

az önce yemek yiyodum içerde, tel.msj sesi duydum yemeğimi yarıda kesip gidip bakmaya hiç niyetim yoktu,sonradan ya bugün gelmesini çok istediğim güzel haber bu mesajdaysa dedim ve gidip baktım çok güzel bi mesajdı ama beklediğim deildi:1no2:

canım iyi ya da kötü inşallah bi cevap alırsın artık.en azından netliğe kavuşursun. Fakat umarım iyi olar sonucu.gerçekten hepimiz çok seviniriz. Fakat acele etme daha görmemiş olabilir mailini.

ınsallah cnm ya olumlu olur daraldım ıyıce, sende ıı olmaya calıs ltfn bak herkes ne guzel burda destekle ayakta oluyoruz gercekten ıı oluyor konusmak bazen en yakınımıza paylamıyoruz ıcımızdekılerını; burda artık abla kardes gıbı olduk..

Yaa sızce kotu bırsey alırmıyım ? Vıcdanınla bas basa kal tabıı bırazcık ınsanlık varsa dedım dıye korkup duruyorum, mehmet cok gururlu bırıdır cunku..bırde ben hıc bırsey yokken ortada bu maılı attım ama ıyıce sabrım tastı bekle bekle nereye kadar, ne zmn konussam bırsey demıyor sadece dedıgı elım kolum dılım bagılı

cnm allah buyuk sende ıns haber alırsın, ama guzel olsun cok zor bılıyorum hala aynı durumdayız bızlerde ne kadar haber alsakta

Canım benim ya bak benimkindende bi hbr yok. Zaten kötü bi hbr olacaksa hiç olmasın.Yani kötü birşey hiç olmasın ki bizde haber almayalım.Bak gör inanıyorum ben.Eninde sonunda güzel haberler alacağız.Sabrın sonu selamettir derler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…