Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

elacık senle ilgilide ne hissediyorum biliyor musun? Bence seninki ne diyeceğini bilmiyor.Yani kestiripte atamıyor çünkü kaybetmekten korkuyor.Muhtemelen yine ikilimde kalacaksın gibi geliyor bana.

elacık senle ilgilide ne hissediyorum biliyor musun? Bence seninki ne diyeceğini bilmiyor.Yani kestiripte atamıyor çünkü kaybetmekten korkuyor.Muhtemelen yine ikilimde kalacaksın gibi geliyor bana.

yaaa oyle mi dusunuyorsun cnm, kestirip atmasinda simdi oyle istiyorum aslinda..
Ama eger ki gerçekten ilerde isteyeceksede beklerim belki biraz salaklik olur ama insan birini sevdigi zaman sayfayi ne yazik ki kapatamiyor

yaaa oyle mi dusunuyorsun cnm, kestirip atmasinda simdi oyle istiyorum aslinda..
Ama eger ki gerçekten ilerde isteyeceksede beklerim belki biraz salaklik olur ama insan birini sevdigi zaman sayfayi ne yazik ki kapatamiyor
Beilmem ki yanılıyor olabilirim fakat benim içimden öyle geçiyor canım.O sayfayı merak etme bende kapatamıyorum Benim hâla umudum var nedense. Hiç bitti diyemiyorum.Oysa 3 ayı geçti görüşmeyeli

cnm bence umudunu kesme derim allah buyuk bol bol dua et elbet birgun duan kabul olucak ins, eger ki kuçucuk bir umut gorduysen dedigin gibi kapatma çunku bazen o umut deger beklemeye, hos ben 1 senedir bekliyorum ama yinede sonuçta herseyimi sil diyen odun, konusuyor benimle o yuzden hiç kesme derim..

O da en son konuşmamaızda bana aşık kapı bıraktı aslında. Ben bekleyeceğim dedim. O, bekleyeceğim dediğim halde bekleme,bitti falan demedi.Akışına bırak falan dedi. Belki ben üzülmeyim diye böyle söyledi. O da olabilir ama yinede bir umut bana.Sabır ve dua ile olmayacak şey yokmuş.Biyerde öyle okudum.Sabrediyorum işte bilmem ki.

ooh ne güzel yapmışsın canım, hayırlı evlat modeli, ben de hayırsız evlat modeli :tomato:

aslında yapışkan değil elacım, ben hissettimiyorum ki ona böyle size dediğim gibi...
o süper kankayız diye düşünüyo... ya da bilmiyorum işte, aman neyse boşverelim...

yazdım yazdım gittim, bi daha dönemedim kaydirigubbakcemile3
konu buydu işye güzellik Şeniz

ay benimkinden haber yok bemim başım kel kaldısenağlama
çenebazım boşver yapma aralarını kendi işini kendi halletsin ben geçmişin hepisini okumadım ne çok konuşmuşsunuz

aman bu haberin olmasının bana ne faydası var allah aşkına... boşver olmasın daha iyi... :1hug:

çok doğru diyosun hayatacım... iyi olur allahtan, kötü olur senden bilinir...
bu işlerin kuralı bu a.s
bak sen de ne kadar mantıklı düşünmeye başlamışsın canım, napıcaksın onu, bırak uyuşuk uyuyşuk uyusun evde :dilcikar:

ben de öyle düşünüyorum ya... biraz büyük olmalı...

inşallah sırnaşık şey alkisalkisalkis

güzelim gelir giderler öyle arada... sal keçileri boşver hayat kısa, değmez ağlamaya delikafadulden

ajanım gün doğmadan neler doğar kız, belli mi olur
bakarsın bigün o tel çok güzel bi haber için çalar :Saruboceq:
kedi olalı bi fare yakalar belki köhne tellerimiz :roflol:

çenebazim masallah yine herkese döktürmüssun tatlimm, herkese teker teker cevaplarini verdin a.s.a.s.

kizlar inşallah istekleriniz olur ya..
bende inanılmaz bi ruhsuzluk var.
sanki alıştım gibi.
artık böyle boşa aldım kendimi. beklemiyorum.
ki konuşma fırsatım var onunla.
yaşadığını biliyorum en azından.
iyi haberler alırsınız umarım..

döndüm elacım.
yani şenlikler vardı bi onlara takıldım.
o arada arkadaş bizde kalıyordu. o varken bilgisayara gelemedim çok.bide sitedeki problemler vs. derken..
dün geri geldim:)

benim de durum pek ii degil ya cnm mehmete son bir mail yolladim belki okumussundur, canima tak etti ama pismanim simdi yazdigima, içim oyle huzursuz ki hala gormedi..Korkuyorum ki daha beter olsun

maillere çok bakmıyordur.
ben de öyle bakmam çok fazla..
msnde falan rastlarsan görüşmicekmisin peki

cnm msne girdiginde ilk isi mailere bakmak, bu siralar girmedi msne bende silemedim zaten onu, cesaret edemedim..Bunu yaptiysam bi sonuç almak içindi tak etti artik sabrim kalmadi :=(
Okumadiysan bak gostereyim sana ne yazdigimi ama çok gururlu biri bu kotu olur mu bilemicegim ustelik ahmet kayanin vakit tamm seni terkediyorum sarkisini da yolladim :s

BU SANA SON MAILIM ICIMDEKI BÜTÜN UMUTLARI HERSEYI ALIP GÖTÜRDÜN.
HIC BIRSEYE INANMAYIP SILIVERDIN, SÖYLEMESENDE BENI SEVEMEDIGINDEN EMINIM.
SEVEN INSAN BU KADAR CEKTIRMEZ, SEVDIGINI BU VAZIYETE GÖRÜP DAHA FAZLA DAYANAMAZ.
AMA ARTIK HAYATINDAN YOK OLUCAGIM, BIR GÜN BENI ANLIYACAKSIN,
BENIM DEGERIMI HIC BIR ZAMAN ANLAMADIN VE ANLAMIYACAKSIN.
SANA YAPTIGIM TÜM FEDAKARLIKLARI SENI SEVDIGIM ICIN YAPTIM.
BIRLIKTE HERSEYI ASABIRLIDIK AMA ISTEMEDIN.
HER SABRIN BI SONU VAR DERLER YA BENIM SABRIM DA TASTI, ANLADIM KI SENINLE BI HAYAT KURAMICAGIM MEHMET. NE YAPARSAM YAPAYIM SONU YOK. HERSEY TÜKENDI INANCIM KALMADI. BUNU SEN ISTEDIN.
ARTIK VICDANINLA BAS BASA KAL..
O DA BIRAZ ICINDE INSANLIK VARSA TABII.

HOSCAKAL

maili okumuştum cnm.
o zaman msnden de sil bari.
maili okursa görsün silindiğini. cünkü direkt kontrol eder.

ya ama iste onu yapamiyorum, konusursa da konusmamaya çalisirim.
Belki de bu herseyi degistir insallah, cunku baya patladim

inşallah. o zaman cevap vermezsin.
o üsteleyince de ne istiyosun falan gibi ters cevaplar verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…