elacık senle ilgilide ne hissediyorum biliyor musun? Bence seninki ne diyeceğini bilmiyor.Yani kestiripte atamıyor çünkü kaybetmekten korkuyor.Muhtemelen yine ikilimde kalacaksın gibi geliyor bana.
Beilmem ki yanılıyor olabilirim fakat benim içimden öyle geçiyor canım.O sayfayı merak etme bende kapatamıyorumyaaa oyle mi dusunuyorsun cnm, kestirip atmasinda simdi oyle istiyorum aslinda..
Ama eger ki gerçekten ilerde isteyeceksede beklerim belki biraz salaklik olur ama insan birini sevdigi zaman sayfayi ne yazik ki kapatamiyor
O da en son konuşmamaızda bana aşık kapı bıraktı aslında. Ben bekleyeceğim dedim. O, bekleyeceğim dediğim halde bekleme,bitti falan demedi.Akışına bırak falan dedi. Belki ben üzülmeyim diye böyle söyledi. O da olabilir ama yinede bir umut bana.Sabır ve dua ile olmayacak şey yokmuş.Biyerde öyle okudum.Sabrediyorum işte bilmem ki.cnm bence umudunu kesme derim allah buyuk bol bol dua et elbet birgun duan kabul olucak ins, eger ki kuçucuk bir umut gorduysen dedigin gibi kapatma çunku bazen o umut deger beklemeye, hos ben 1 senedir bekliyorum ama yinede sonuçta herseyimi sil diyen odun, konusuyor benimle o yuzden hiç kesme derim..
bu arada ben de annemi kuaföre götürdüm ; saçını boyattık ; kestirdi... sonra bi de elbise aldık... denedi bir sürü elbise ; kıyafet ... çok hoşuna gitti... birazcık toplu benim annem pek sevmezöyle bişey denemeyi ama dün giydikleri pek güzel oldu ... o da denedi durdu :))
sonra ona yardım olsun diye ütü yaptım saatlerce amanın çok yoruldum ... işte ben bu yüzden evlenmiyorum diye söylendim ama kaydirigubbakcemile3
bu arada benimkinden de hadi ufak bi haber vereyim size ...
aslında bu haber değil de benim bildiğim bişi ve tahminim sanki ...
bu hafta istanbulda yabancı bir grup konseri var... kendisi hastası ; konsere istanbula gidecek... benden önceki sevgilisini ayrıldıktan sonra facee eklerken de bu konseri bahane etmişti... sanırım kız da beğeniyor bu grubu... belki onunla buluşurlar gibi bir düşüncem var...
öyle tahmin sadece ... ama umrumda değil... sadece paylaşmak istedim -tatlicadiarzu-
herkeste bir haber var ; benim başım kel kalmasın diye yani :)))
anmadaa yapiskanmis ya bu kizda gerçi uzuluyor insan ayni bizim duruma dustu, ama senin için cok zor çenebazim sevdigin insanin herseyini biliyorsun neler olup bittigini ben hayata kanka olamazdim bu daha çok aci veriyor cnm benim ii sabirlisin a.s
ahhh canım benimmm, kıyamam ben sana çenebazımmmm :teselli:
sağol bebişim ne var ne yok yazmışsın bende o arada geçmişi okudum :))
canım benim yaaa, madem bu kadar hassassın bu konuda görüşme bencede o kızla,
yaralarını kapatmak için şehir bile değiştirmişsin o yapışık kızın tekrar açmasına izin verme bencede, tabii yinede en doğrusunu sen bilirsin tatlım
küçük böcükkkk sende hafiye gibisin vallaaa
en rahat benim sanırım, eskisi yenisi hiçbirisi yok hayatımdaaa :içelim:
ay benimkinden haber yok bemim başım kel kaldısenağlama
çenebazım boşver yapma aralarını kendi işini kendi halletsin ben geçmişin hepisini okumadım ne çok konuşmuşsunuz
kızlar napıyorsunuz bakalım?
çenebazım karışma bırak ne hali varsa görsün sana ne ya milletin derdinden boşu boşuna asabını bozuyorsun.karışma canım asalak değil sonuçta kendi halletsin halledemiyorsada halledemesin. sen karışırsan kötü olur senden bılır sonra kız,işte olumlu olcaktıda senın yüzünden olumsuz oldu iyi olmasın istedin dımı falan dıye bu tip insanlardan sözler duyabilirsin.
benımkısındende haber var.hala sevıyormuş,vazgecemıyormuş,ama elınden bsy gelmıyormuş,gelemezmış,asalak şekilde hayatı yaşıyormuş elinden bsy gelmezmiş.benım geleceğim çok parlakmış,çok hareketli bır hayata sahipmişim kendisini bana uygun görmüyormuş falan filan demiş.
evde oturan onu bekleyen aılesının ıstedığı bir ev kızı ile evlencekmiş komik ya bıde yüüzme söyledi dogumgünümü kutlamak için aradığında yavaş yavaş kafamdan atmaya başladım.
canım yenı depoya geçtim iyiyim ama bu depoyuda sanırım değiştirmem gerekecek fakat cok problemlı olacak benım için bir çözüm bulunmaya çalışılıyor.bayrampaşadan hergün gebzeye gidip gelmem gerekecek fakat araba kullanamıyorum ehlıyetım var fakat bıran önce araba kullanmayı öğrenmem gerekecek sanırım yada karşıda ev tutmam gerekecek.
canım kendınden soğutma değil aslında söyledikleri doğru adam yıllardır babası ile çalışıyor babası dışında hıcbıryerde iş bulamıyor,üni terk.arabası,yaşadığı ev kredı kartları herşeyi babasına ait bense önüm çok parlak.şuanda bıle aynı konumda değılız.o çok yavaş bırısı özellikle askerden geldikten sonra evde otursun fılm ızlesın btün gün yatsın isteyen bırısı oldu bense gezmeyı sevıyorum sureklı degısık bırseyler yapmak istiyorum.yanı zaman gectıkce problemler büyümeden dogru olanı yaptı gıbı gelıyor ve sevgım bıtmeye başladı yada bu kadar aciz olması ondan soğumama sebep oldu bılmıyorum.
ama bılıyorumkı ılk kendı hayatımı yoluna koymam lazım sızde ne var neler yok bakım?
o zmana boşver hayatacım
yolun başındayken herşeyi görmek en iyisi
canım bende bişey yokki? ne anlatayım, ne bir eski sefkilim nede yeni birilerii
geçen hafta biri vardı iştee, beni beğenmiş felan ama benden küçükkk ben napıyım onu 1,5 yaş ama olsunn küçükk işteee, bende pek sağlıklı bulmuyorum o tarz şeyleri, en azından 2-3 yaş büyük olsun benden hatta 4-5 yaşş, malum erkekler geç olgunlaşıyorr, bu saatten sonra uğraşamamm vallaaa yaaa
canım benimkininde mayıs sonu gibi bahar şenlikleri var,bana demiştiki ben kız arkadaşımla konsere gitmek isterim demişti.Şimdi giderler diye düşünüyorum ve tüm dualarım o gün deli gibi yağmur yağması ve sıçana dönmeleri temenlisindee kaydirigubbakcemile3
Kızlar selam.Ben bugün çok keyifsizim.Yani morali bozuk gibi.Sebebi aşk acısı değilde.Öyle bi can sıkıntısı işte.Acaip sıkılıyorum.Yaşama sevincimi kaybetmiş durumdayım.Bazen düşünüyorum da mesela.eğer hayat hep böyle devam edecekse yaşamak gerçekten sıkıcı.Off ne diyorum ben.Amaaaann neyse işte...
az önce yemek yiyodum içerde, tel.msj sesi duydum yemeğimi yarıda kesip gidip bakmaya hiç niyetim yoktu,sonradan ya bugün gelmesini çok istediğim güzel haber bu mesajdaysa dedim ve gidip baktım çok güzel bi mesajdı ama beklediğim deildi:1no2:
[ajanım gün doğmadan neler doğar kız, belli mi olur
bakarsın bigün o tel çok güzel bi haber için çalar :Saruboceq:
kedi olalı bi fare yakalar belki köhne tellerimiz :roflol:
hosgeldin princesim ozledik vallah, nasil geçti senlikler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?