Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm ben yatiyorum, ii geceler çok optum seni

sende ii olmaya çalis ltfn, birbirimize destekle ayakta durabiliyoruz

bende varım artık kızlar dün geceden itibaren senağlamabeni de aranıza alır mısınız?senağlama

amin canım amin,bu arada nerdesin sen bakem yokmusun ortalarda ne:mymeka:

ajanım benim Şeniz cevaplarımı yazdım, okudum çıktım, çok halsizim bu aralarda...

çenebazim masallah yine herkese döktürmüssun tatlimm, herkese teker teker cevaplarini verdin a.s.a.s.

öyle ettim kaçtım gülüm Şeniz

bende varım artık kızlar dün geceden itibaren senağlamabeni de aranıza alır mısınız?senağlama

canım benim, hoşgeldin... hayırlısı olsun... belki böylesi hayırlıdır ne dersin :teselli:

çenebazım dün halsiz olduğunu yazmış, bugün nasılsın tatlı dillim

şişş kankaaaa stresss yapmaaa sabah sabahhhhhhh -tatlicadiarzu-

canlarım kuşlarım gelmiş... smcim ajanım size de günaydın...
selinim kuşum iyiyim sen nasılsın bebek....
çay almaya gitmiştim ayol, heyecanlı bıdıklarım yerim hepinizi Şeniz

nbr nan çenebaz

iyyim sen nasılsın fıstıkım selinim Şeniz

günaydın kızlar günaydın çenebazımalkisalkisalkis

bebeğim benim, bana özel günaydın hee Şeniz günaydın herkes , günaydın ajanım :roflol:

ulen çenebazz alttan dikizliyon ama yazmıon ne ayaksın bacımmmmmm

çay almaya dittim açık kalmış kaydirigubbakcemile3

wayyssss 00666666 çenebaza ayrı günaydınnn biz genel günaydınnnnn vayyy adii:roflol:

kıskanmayalım kaydirigubbakcemile3 siz de ankaralara gidin tanışın, size de ayrı günayın gelsin demi ajanım :1rolleyes:

çenebazım dün halsiz olduğunu yazmış, bugün nasılsın tatlı dillim

şişş kankaaaa stresss yapmaaa sabah sabahhhhhhh -tatlicadiarzu-

sabahtan enerji dolu oluyorum, gün içinde tükeniyo, akşama bişey kalmıyo, iyiki evli değilim :roflol:

sen başlat muhabbeti bari bende anlatacak birşey yok hep iş ev yokki bi sevgülüm anlatım bu ara tek derdim abiye oldu bana bir abiye bulun kzılar delircem gezmedik dükkan koymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…