Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bişecik olmaz ondan amphiritcim hadisede bilem cıkmışşş stresten geçivermişş amaa takmaa hemde taktıkça daha artar benımde gecen sene oluyoduu tek sivilce cıkmayan yüzümdee benekler cıkıyorduu okula bile gitmiyodum o yuzden ama taktıgıma degmedii 2 gunde geciverdii ama kafaya sakın takma taktıkcaa geçmıyor sanki inadına

bugun ilk kez oduna kızgın diilim aksinee özledim anam nasıl bi kısır döngüdür bu yaa pöfffff:uhm:

özledim derkenn eski hallerini özledimm yanlış anlaşılmasın su an ne ona sarılmak ne de öpmek içimden gelmıyorr yaniii

oooo toplaşmışsınız... midem ağrıyor benim yaa...
çalışasım da yok ... evime gidip uyumak istiyorum... dün çok gezdim gene ... :)

arkadaşımın doum günüydü ... öyle eğlenmeye gittik... kankam da yanımda... daha ne isterim ben yaa :içelim:

kızlarr gerçi baska yerde tartısılıyo bu konu ama kafa dagıtmak amacıyla sorayım hadiseciğin kıyafeti vee göbişi hakkında ne dusunuyorsunuz hihihi

lan oduna sarılıp napıcan yahu ... -tatlicadiarzu-

ohh gezmişsinnnn madem şikayet etmek yok sekerimmm :dilcikar:

şaka bir yana kıyamam cnm benım bakk papatya cayı varsa ondan iç şiddetle tavsiye ederim bizim ailecek bir numaralı kurtarıcımızdır poşetide olur toz halindede olur anındaa işe yarıyoo mideye süper faydalı

canım benim çık dolaş yaaa... bakma çiftlere de tamam mı ... sen kendinle ve arkadaşınla ilgilen ; güzel havayla ; bulunduğun yerin güzelliğiyle ilgilen... sonra kahve içiyorsan onun keyfini çıkar ; tatlı yiyorsan onun keyfini çıkar...

yani ne yaparsan yap ama keyif almaya bak ... anlaştık mı yerimseniben

amphiritcimm çiftleri görsen bilee bigün elbett aşkın biteceginii düşünn enınde sonunda bitiyorrr iştee ben öyle yapıyom:)

kızlar benm odundan hiç ses yok acaba yeni biirini daha mı buldukaydirigubbakcemile3 dicem ama yok o bunalımdaymışhihoyyyt

ay yllkacım sıkıysa yenii birinii bulsunn o kadarınıı da yemez artık bi yerlerii hıhhhhhh yatsın kalksındaa senı tekrar kazanmanın yollarını arasın bence

Ya benim yazdıklarım nereye gitti.O kadar yazmıştım
Kızlar benimde keşke 2 günde geçse, 2 ayda bile geçmiyor ya Neyse tek derdimiz sivilce olsun.Sağlık olsun :) Nasıl olsa eninde sonunda geçer.
Nilcim sende aman öpme şu çirkin şeye ıyyy Gıcıkım ona ben biliyosun :)
Böcüküm sanada geçmiş olsun canım. Sıcak tut midecini.Hem maşallah bu keyfin inşaallah hiç bozulmaz canım.
Milkacım sende acele etme.Çocuk bi bunalımdan çıksın önce demi ama :)

bilmem kii fibritcim ne zmn çıkcak bunalmdan walla kısmetlerim çoğalıo bnm sevmem böle şeyler ama kampüste bnm ayrıldğımı duyan elçi yolluo haber verioçok mu popüler oldum nedir ayrılık yaradı güzellştin diolar bana herkeskaydirigubbakcemile3

kızlarr gerçi baska yerde tartısılıyo bu konu ama kafa dagıtmak amacıyla sorayım hadiseciğin kıyafeti vee göbişi hakkında ne dusunuyorsunuz hihihi
ay ben hiç beğenmedim bikere göbek bel kıyafetten taşmış,selülitleri var bel kısmında

çık canım evde oturma daha çok sıkılır bunalıma girersin,stresten sivilce çıkmazmı çıkar tabi hemde en baş sebebi stresdir,biara benimde yüzüm sivilce kaplıydı hemde iltihaplı iltihaplı çok kötüydü ama antibiyotik kullandım geçti,yağlı şeyler çikolata falan yememeye çalış canım streside az düzeylerde tutmaya çalışa.s

dönmeden önce iyice bi süründürmen lazım

aklımda çok güzel fikrler war ama hele bi ışık alalım ondan walla kızlar hepinizn sevgililerinize olan ahını snirini bn hepinizan yerine bnm eskiden çıkartıp gelip burda anlatıcam:roflol:rahatlarız tüm kızçeler olarakkaydirigubbakcemile5

tamam o zaman yllkacım sen bizim sevgilimize uygulamak istedıgımız eziyet yöntemlerini kendi sevgilinde uygulucann ayy yazık olmaz dimii ay olmaz olmaz hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…