bugun ilk kez oduna kızgın diilim aksinee özledim anam nasıl bi kısır döngüdür bu yaa pöfffff:uhm:
özledim derkenn eski hallerini özledimm yanlış anlaşılmasın su an ne ona sarılmak ne de öpmek içimden gelmıyorr yaniii
oooo toplaşmışsınız... midem ağrıyor benim yaa...
çalışasım da yok ... evime gidip uyumak istiyorum... dün çok gezdim gene ... :)
arkadaşımın doum günüydü ... öyle eğlenmeye gittik... kankam da yanımda... daha ne isterim ben yaa :içelim:
lan oduna sarılıp napıcan yahu ... -tatlicadiarzu-
Daha iyiyim canımcım.Bugün bi arkadaş görüşelim falan dedi. Belki ona takılırım bilmiyorum.Yalnız kızlar ya benim üzüntüden stresten yüzümde hemen böyle kırmızı gibi sivilceler çıkıyor ama başı yok.sizinde üzünlünce cildiniz bozulutor mu benim gibi ya???
ay yllkacım sıkıysa yenii birinii bulsunn o kadarınıı da yemez artık bi yerlerii hıhhhhhh yatsın kalksındaa senı tekrar kazanmanın yollarını arasın bence
ay ben hiç beğenmedim bikere göbek bel kıyafetten taşmış,selülitleri var bel kısmındakızlarr gerçi baska yerde tartısılıyo bu konu ama kafa dagıtmak amacıyla sorayım hadiseciğin kıyafeti vee göbişi hakkında ne dusunuyorsunuz hihihi
Daha iyiyim canımcım.Bugün bi arkadaş görüşelim falan dedi. Belki ona takılırım bilmiyorum.Yalnız kızlar ya benim üzüntüden stresten yüzümde hemen böyle kırmızı gibi sivilceler çıkıyor ama başı yok.sizinde üzünlünce cildiniz bozulutor mu benim gibi ya???
dönmeden önce iyice bi süründürmen lazım
hastayım yorumlarına gel nilim bize sarıllan oduna sarılıp napıcan yahu ... -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?