Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sen daha iyi tanırsın tabii ama ne bileyim yınede bişi yapma bence hatasını iyice anlayıp kendi gelsin geleceksee

yani evet tanıyorum bi kere döndü yine nie dönmesi bu sfer ama bayah ağır darbe aldı hem bnden hemde tekme yedği kızdan yazık ya bunalımda zatenkaydirigubbakcemile3

kızlar regli dönemi öncesi çenemde sivilceler olurduu iltihaplıı şimdi böbreklerımden dolayı gunde 2-2.5 litre su ıcıyorum onlar cıkmıyorr sizde muhakkak bol su için yavriler

bide uzuluyon kızz ama sevgi böyle birşey iştee bende benım odun mutsuz olsun surunsun diye dua edıyom demekki artık sevmiyom

bide uzuluyon kızz ama sevgi böyle birşey iştee bende benım odun mutsuz olsun surunsun diye dua edıyom demekki artık sevmiyom

ben sürünmesine istemem allaha havale ettim hep duam şu olmuştu bnde aradıkların ins başkasında bulamazsın ve bana dönersin pisman olarak dönersin dedim.. hala aynı duaları ediyorum kötülüğünü asla istemem ama değerimi anlayıp geri dönsün yeter:Saruboceq:

beni yüzüstü bıraktı bende allaha havalee ettim hiç beddua etmedim allahından bul mutlu olama dedimm inşallahda öyle olcak ve bigün pişman olsun benı arasın ıstıyorum ama ben onu ıstemeyım o zamanda bunu cok ıstıyorum

hakkımzda hayrlıısı olsun niloşum kızçelerim canlarım ben çıkıyorum karnım zil çalıo yemek yiyim daha hocanın yanına gitcem bi sürü işim war akşam yine girerim öpüyorum hepinizi:1hug:a.s.

uff cok sinirlendim şimdi eskileri hatırlayıp yaa bikere hastaydım cok hastayım diye msj attım geçmiş olsun demedi ertesi gun aradıı dedımki msjımı görmedınmı yoo gördum kızcanıda bılıyodum ama atmadım cvp sebebini bilmiyorum dedi meger işte o dönemler askı bitmiş ama sordugum halde hiç söylemedii aşkım bitti demedii bende terk etmedim cunku terk edersem vicdanı rahat edecekti ortada bişi yokken nil bıraktı dicektiii pislik yaa allahından bulasıca

selam kızlar urfadan ayağımın tozuyla geldiğim gibi kk ya girdim anlatacaklarım var ama olumlu değil urfaya giderken yoldayken mesaj geldi telefonunu 1 aydır açmayan adam telefonunu açtı aradım cevap vermedi mesaj çektim yanıtlamadı neyse ben yine şükrediyorum belki bir ümit bişey olur diye bekle bekle ne arıyo be soruyo cevapta vermiyo artık karamsar olarak ona mesaj çektim yolun açık olsun diye cevap olarak ne oldu ki yazmış güler misin ağlar mısın bu cevaptan sonra onu sildim diye yemin ettim ama olmadı dayanamayıp aradım ama yine cevap vermedi artık ilgilenmiyorum ne hali varsa görsün

Noli burda?
Parlakçığım.... keşke hiç aramasaydın be... adam resmen dalga geçiyo seninle..
Arayıp sorma bi daha.. es kaza ararsa da açma lütfen...

parlakkar konu nedir bilmiyorum ama üzme canım kendini
dengesiz insanlardanda çok fazla ümit etme canım bence, bi insan yedisinde ne ise yetmişindede odur tatlım

amphiritcimm çiftleri görsen bilee bigün elbett aşkın biteceginii düşünn enınde sonunda bitiyorrr iştee ben öyle yapıyom:)

ne fenasın sen yaaa kaydirigubbakcemile3

bu akşam herkes gidip ağaca sarılıyo çok daha iyi bi eylemde bulunmuş oluruz inanın:roflol:

bence de :içelim:

yaa kizlar benimde oyle su 2 gun içinde yuzum kabarmaya basladii, mailimi daha gormedi diye stres yapip duruyorum ya simdi iste yuzume vuruyor off

ben diyorum işte güzelliğin sırrı erkeksiz yaşam... sengözlerimebaksanab

bence hiç araama erkekler yüzsüzdürr aramasan bile dönecegi varsa döner emin olll bana söylenenlerden edingidim tecrube ile konusuyorum:)

ben bir film izledim ; " erkekler ne söyler kadınlar ne anlar" diye...
filmin özü şu ; bir erkek bir kadına ulaşmak isterse her türlü ulaşır... eğer aramıyor ; sormuyorsa nedeni sadece sizle ilgilenmediğidir... :1closedeyes:

ne yazık yaa... sen kalk urfalara kadar git adam telefonlarına cevap vermesin ; hatta gayet lakayt bir şekilde cevap versin...

yazık ya hamurunda iş yokmuş demek ki...

canım yapman gereken ; ne hali varsa görsün değil... her yerden silmek onu... hatta yapabiliyorsan numaranı da değiştir ki sana ulaşamasın... bu adam 2 gün sonra canım nasılsın diye mesaj atacak tiplerden belli... o zaman da seni kızdırmasına izin verme...

hatta artık hayatının 1snsini bile ona verme... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…