sen daha iyi tanırsın tabii ama ne bileyim yınede bişi yapma bence hatasını iyice anlayıp kendi gelsin geleceksee
bide uzuluyon kızz ama sevgi böyle birşey iştee bende benım odun mutsuz olsun surunsun diye dua edıyom demekki artık sevmiyom
beni yüzüstü bıraktı bende allaha havalee ettim hiç beddua etmedim allahından bul mutlu olama dedimm inşallahda öyle olcak ve bigün pişman olsun benı arasın ıstıyorum ama ben onu ıstemeyım o zamanda bunu cok ıstıyorum
amphiritcimm çiftleri görsen bilee bigün elbett aşkın biteceginii düşünn enınde sonunda bitiyorrr iştee ben öyle yapıyom:)
bu akşam herkes gidip ağaca sarılıyo çok daha iyi bi eylemde bulunmuş oluruz inanın:roflol:
yaa kizlar benimde oyle su 2 gun içinde yuzum kabarmaya basladii, mailimi daha gormedi diye stres yapip duruyorum ya simdi iste yuzume vuruyor off
bence hiç araama erkekler yüzsüzdürr aramasan bile dönecegi varsa döner emin olll bana söylenenlerden edingidim tecrube ile konusuyorum:)
bir erkek bir kadına ulaşmak isterse her türlü ulaşır... eğer aramıyor ; sormuyorsa nedeni sadece sizle ilgilenmediğidir... :1closedeyes:
Yüzde onbirmilyonikiyüzellatıbinsekizyüztetmişiki katılıyorum...
ben diyom zatii bu böcükk akıllı kızzz
selam kızlar urfadan ayağımın tozuyla geldiğim gibi kk ya girdim anlatacaklarım var ama olumlu değil urfaya giderken yoldayken mesaj geldi telefonunu 1 aydır açmayan adam telefonunu açtı aradım cevap vermedi mesaj çektim yanıtlamadı neyse ben yine şükrediyorum belki bir ümit bişey olur diye bekle bekle ne arıyo be soruyo cevapta vermiyo artık karamsar olarak ona mesaj çektim yolun açık olsun diye cevap olarak ne oldu ki yazmış güler misin ağlar mısın bu cevaptan sonra onu sildim diye yemin ettim ama olmadı dayanamayıp aradım ama yine cevap vermedi artık ilgilenmiyorum ne hali varsa görsün
Noli burda?
Parlakçığım.... keşke hiç aramasaydın be... adam resmen dalga geçiyo seninle..
Arayıp sorma bi daha.. es kaza ararsa da açma lütfen...
sen napıosun bakalım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?