Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım benimde olmuştu ilk başta sıkıntıdan bide benimki kistik akne oluyor bir tane ama sert böle sonra geçti şimdilik renkli yüzünden bir iki tane var ama onlarda normal, olmassa cildiyeciye gidersin sana krem yada ilaç verir :teselli:

yaa kizlar benimde oyle su 2 gun içinde yuzum kabarmaya basladii, mailimi daha gormedi diye stres yapip duruyorum ya simdi iste yuzume vuruyor off

tamam o zaman yllkacım sen bizim sevgilimize uygulamak istedıgımız eziyet yöntemlerini kendi sevgilinde uygulucann ayy yazık olmaz dimii ay olmaz olmaz hehe

olmaz ya nie olsun alla alla:lepi:erkek değil mi işte yapşışcam walla eziyet cin işkencesi :)) ne warsa o bnm 3 ayımı mahfetti bende ona 3 ayın acısını çıkartana kadar eziyet etcem:teytey:şaka tabi biraz burnunu sürterim başka biişey yapamam seven insan kıyamaz ama o bana kıydı olsun insanlık bnde kalsın:1closedeyes:

ay bize yaptıkları eziyete bakın yaaa herşey bir yana cildim benım herşeyim :dilcikar:kaydirigubbakcemile3

ona zarar verecek adamın emdigi sütü burnundan getiririm uleynnnnnnnn benım odun öyle bişeye sebep olsaydı elimden cekecegi vardıkaydirigubbakcemile3

aa yllkacım şaka maka anlamam ben kamyonun arkasına baglayıp ayaklarındann sürüyüvercenn şu sevgiline yapamadıklarını yap sitesindeki gibi biliyonuz dimi o siteyi butun ıntıkamınıı hırsını alıverıyosun orda

benm yüzümde hiç sivilce çıkmaz bi ay başı olacağım zmn çıkar oda normal yani :)) bnm odunun bana zararı olmadı akisen iice güzellşetim ben kampüs tarafından onaylandı herkes aynı şeyi diyor çnkükaydirigubbakcemile3

eevet ya manyak bi site :)) bn bi ara bağlandım paso işkence yapıyordum bnmkinealkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 Seni anlıyorum canım. Bende facebookumda ilişkisi var yazısını kaldırdığımdan beri nedense erkek milleti pek bi halimi hatrımı sorar oldu.Bana 5 yıldır aşık olan bi arkadaşım var.Dün gece mesaj atmış.Facebookta fotolarımı görünce depreşmiş galiba.Birde ayrıldığımı da biliyor ya hemen bi iltifatlar falar.Bende teşşekür ederim dedim. Akabinde "özledim seni akşam buluşalım" diye mesaj atmış.Bende ektim tabi.Meğer ne çok taliplerim varmış diyorum kaydirigubbakcemile3Fakat bu benim hiç gururumu okşamıyor.Tam tersi gıcık oluyorum.Nasıl yavşayabilirler diye.Çünkü ben kendimi sadece ona ait hissediyorum.Saçma gelebilir ama öyle yani.Hatta dün öyle mesaj atınca arkadaş, sinirimden ağladım.Ne hakla bana iltifar eder,güzelim der diyesenağlama Kimse bana o gözle bakmasın istiyorum!!!Şuan öyle bi ruh halindeyim.Şuan bildiğim 4-5 kişi var işte ısrarcı olan Ve ben hepsini dövmek istiyorum.Hatta Vecihim bilse eminim döver Çok üzgünüm çoook

çık canım evde oturma daha çok sıkılır bunalıma girersin,stresten sivilce çıkmazmı çıkar tabi hemde en baş sebebi stresdir,biara benimde yüzüm sivilce kaplıydı hemde iltihaplı iltihaplı çok kötüydü ama antibiyotik kullandım geçti,yağlı şeyler çikolata falan yememeye çalış canım streside az düzeylerde tutmaya çalışa.s[/QUOTE]
Cildim yağlı da değildi ki benim.Ama artık o dediklerini yemeyeceğim ve fark ettimde bu aralar hiç su içmiyorum.Bol bol su içeyim bari.Neye ki kozmetik ama ne güzel kaydirigubbakcemile3 Yaşasın kozmetik :teytey:

Hah işte tatlım benimkide kistik galiba.Bi çıkıyor ucu yok kırmızı.Acıyor içten içten.2-3 ayda geçmek bilmiyor.Doktora da gitsem ne vereceğini biliyorum.Bakalım ben önce doğal yöntemler deneyeyim.

yaa kizlar benimde oyle su 2 gun içinde yuzum kabarmaya basladii, mailimi daha gormedi diye stres yapip duruyorum ya simdi iste yuzume vuruyor off
Bide bu eşekler yüzünden çirkinleşiyoruz.Fakat bu maile ne cvp gelecek bende acaip merak ediyorum.1-2 güne kadar cevap yazar heralde.

Benim regl öncesi bile çıkmazdı sivilcem düşün artık. Şimdi stresten üzüntüden cabası.28 yaş sonrası sivilce sahibi oldum kaydirigubbakcemile3 ama ne güzel ayrılığın nimetlerini görmüşsün bak, daha bi güzelleşmişsin :jeyyar:

evet fibritcim ama napalım güzelsek biizim mi ssuçumuzyerimsenibennapalım herhalde bize sevgilerini belirticekler bunda bisey yok boswer gururunu oksasın bnm öle oluyor ama bnmde canımı sıkıyor bazen kampüste her gelen çıksta bişey yapalım bilmem ne.. simdi bile rahat bırakmıyorlar odaya gelip naber napıosn..kanka ddğim adam bile zarf atıo bana görüşelim bilmem ne boşwer güzelim heee de geç

aynı zmnda evet ayrılığın nimetlerini yaşıomkaydirigubbakcemile3kendime geldim güzellştim:)))

umudun her zaman olsun ama abartmadan sonradan uzulmucek sekilde olsun yaniii

hoşgeldin fırtınam nasılsın

umudun her zaman olsun ama abartmadan sonradan uzulmucek sekilde olsun yaniii

hoşgeldin fırtınam nasılsın

umut hep war ama bn o odunun yerinde olsam bnimle tekrar çıkmak için herşeyi yapardım yaşadıklarından snra değerimi anlamştr umarım bide bunalımda hiç arayıp somuyorum nilim hemde hiç ne gizli nolardan çağrı atarım nede msj ses çıkmayınce dediki kaybettim onu bnce

bence hiç araama erkekler yüzsüzdürr aramasan bile dönecegi varsa döner emin olll bana söylenenlerden edingidim tecrube ile konusuyorum:)

bence hiç araama erkekler yüzsüzdürr aramasan bile dönecegi varsa döner emin olll bana söylenenlerden edingidim tecrube ile konusuyorum:)

sen daha iyi tanırsın tabii ama ne bileyim yınede bişi yapma bence hatasını iyice anlayıp kendi gelsin geleceksee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…