Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

katılıyorum böcükümeee sengözlerimebaksanab

hangi konuda cicim ... kendi kendime yazıp çizdiğim konusunda mı kaydirigubbakcemile3

Ehaha.. hiiiiçç... 2 leşim var arkada.. bi denesi de yolda hayırlısıynan :roflol: çözdüm kızım ben bu işi.... :roflol:

2 leş haaa..vaaaay ... hadi bakalım ... alkisalkisalkis

he valla monapisa hani bizeee

[B]böcüküm dediydin yaa bi film izlemişin sonundada erkek isterse arar, aramıyosa istemiyodur diye, işte ona katılıyomm böcükümmmm[/B]

abbbboooo monam gelmiş delikafadulden
insan bi dürter :dilcikar:

monam niye boşluyosun kızcelerini..... özlediiiiiiiiiikkkkkkkkkkk.......

abbbboooo monam gelmiş delikafadulden
insan bi dürter :dilcikar:

monam niye boşluyosun kızcelerini..... özlediiiiiiiiiikkkkkkkkkkk.......

gördüğün üzerer paylaşılamıyosun... bu kadar boşlama bizi...
tabeee sen leşlerle çok meşguldün ondan bizi unuttun demi kaydirigubbakcemile

Yok kıs ondan değil... bu ara sanal dünyadan biraz uzaklaştım, iyi geldi bana. Azıcık insana benzedim lan :roflol: Sizi de özlüyorum tabe ama maşallah siz pek güzel idare ediyosunuz :)

canım sen mesajında geldiğini söledin de adam aramadı mı :1shok: o kadar yol gelmişin benim kafam karıştııı:1shok:

çenebazzz nerdesin sen be kuşummm össledim seniiii

fıstıkım... napem yaa... bu yeni oda hiç iyi olmadı... ekranım kabak gibi ortada... klava:

Yok kıs ondan değil... bu ara sanal dünyadan biraz uzaklaştım, iyi geldi bana. Azıcık insana benzedim lan :roflol: Sizi de özlüyorum tabe ama maşallah siz pek güzel idare ediyosunuz :)

gözün arkada kalmasın monam :))) buraların dükü olaraktan söylüyorum asayiş berkemal :)))
ama seni özlüyoruz, sora minti özlüyoruz, sonra arada firtuna özletiyo klava:

hah suçlunun biri daha geldi,mahkeme kurulsun bakem,kız mona buluşmaya bekledik seni niye gelmiyosun bakem heeeeklava:,sanal da deil gerçek buluşma:1closedeyes:

kızlar bende kaçimmmm öptüm hepoiniziiii prenseslerim benimm, hade bakem iyi bakın kendinize, üzmeyin öyle herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…