katılıyorum böcükümeee sengözlerimebaksanab
Ehaha.. hiiiiçç...2 leşim var arkada.. bi denesi de yolda hayırlısıynan :roflol: çözdüm kızım ben bu işi.... :roflol:
hopsssssssssssss men celduımmmm bakım dedim-tatlicadiarzu-
Gel kıs gel, ben de tam karpuz kesecektim...
heee bize kesme sen karpuz; selin cadusuna kes :dilcikar:
Oyy oyyyy ooooyyy yirimmmmmm... kıskanırmış da aman da aman Şeniz
Dikkat ettiysen beyanımda "tam "kesecektim" dedim.
Bu durumda üzerine gelen Selin cadusu oldu... ben esasen size kesiyodum ki..
Ayy şimdi de öteki cırlayacak :roflol:
abbbboooo monam gelmiş delikafadulden
insan bi dürter :dilcikar:
monam niye boşluyosun kızcelerini..... özlediiiiiiiiiikkkkkkkkkkk.......
he valla monapisa hani bizeee
[B]böcüküm dediydin yaa bi film izlemişin sonundada erkek isterse arar, aramıyosa istemiyodur diye, işte ona katılıyomm böcükümmmm[/B]
selam kızlar urfadan ayağımın tozuyla geldiğim gibi kk ya girdim anlatacaklarım var ama olumlu değil urfaya giderken yoldayken mesaj geldi telefonunu 1 aydır açmayan adam telefonunu açtı aradım cevap vermedi mesaj çektim yanıtlamadı neyse ben yine şükrediyorum belki bir ümit bişey olur diye bekle bekle ne arıyo be soruyo cevapta vermiyo artık karamsar olarak ona mesaj çektim yolun açık olsun diye cevap olarak ne oldu ki yazmış güler misin ağlar mısın bu cevaptan sonra onu sildim diye yemin ettim ama olmadı dayanamayıp aradım ama yine cevap vermedi artık ilgilenmiyorum ne hali varsa görsün
Yüzde onbirmilyonikiyüzellatıbinsekizyüztetmişiki katılıyorum...
Ehaha.. hiiiiçç...2 leşim var arkada.. bi denesi de yolda hayırlısıynan :roflol: çözdüm kızım ben bu işi.... :roflol:
çenebazzz nerdesin sen be kuşummm össledim seniiii
Yok kıs ondan değil... bu ara sanal dünyadan biraz uzaklaştım, iyi geldi bana. Azıcık insana benzedim lan :roflol: Sizi de özlüyorum tabe ama maşallah siz pek güzel idare ediyosunuz :)
hah suçlunun biri daha geldi,mahkeme kurulsun bakem,kız mona buluşmaya bekledik seni niye gelmiyosun bakem heeeeklava:,sanal da deil gerçek buluşma:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?