Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

amphiritcim dedigin mantıklı gelıyorr cok mantıklı hemde bu kızdan cenemın anlattıgına göre herşeyi beklerim ben

ama konuşmakmı daha mantıklı yoksa artık deşmeden uzak durmakmı daha mantıklı bilemıyorum sanırım ben olsam yeter diyip uzak dururdum yetti bu saçmalıklar

ben de hiçbişey anlamadım tuğbacım... aynen dediğin gibi ağzımı aradı, yüzümü görmek istedi, el yazar da göz ele verir diye...
ne halleri varsa görsünler artık, 3 saattir ağlıyorum burda...

canmm yaa :teselli: değmez hiçbiri senin bitane gözyasınaa uff ne pis insanlar!!

Çenebazım bocuk gözlüm ben açıkcası çocuğun böyle birşey dediğini sanmıyorum.Kız senin tavırlarını tepkini ölçmek istemiş bariz dediğim gibi.
Bu durumda ben senin yerinde olsam çocukla konuşurdum.ıyice düşsün kızın maskesi,çıksın saçmalıkları ortaya.Eğer yok çocuk öyle birşeyi gerçekten demişse de yüzüne vur ki bırak o utansın canım.Fakat ben sanmıyorum böyle birşey söylediğini.Kız çocuğu kaybetme korkusu içinde kendince çırpınıyor işte.

bu da çok mantıklı canım... yapar bu kız yapar... gidip sormıcağımı da bilir, ondan içi rahat...
neyse artık, neyse ne... nefret geldi hepsinden...

ya ben kendimii piskopat sanardım odunu surekli aradıgım içinn benden daha yapışkanları varmış kız nasıl piskopatçaa tutkunsa bunaa artık işi ne boyuta taşıdı yani

olabilir canım, ama zaten konuşmak için bi yol da yok
tellere cevap vermiyo
msnde yok, hiçbiyerde yok...

bu da çok mantıklı canım... yapar bu kız yapar... gidip sormıcağımı da bilir, ondan içi rahat...
neyse artık, neyse ne... nefret geldi hepsinden...
Ben olsam sert bi uslupla sorardım gaz vermek gibi olmasın ama neden hem böyle salak bi muameleye maruz kalıp hesabını sormayım ki.

olabilir canım, ama zaten konuşmak için bi yol da yok
tellere cevap vermiyo
msnde yok, hiçbiyerde yok...
Çocuk da bunalımlarda bence.
Bak sen yazmışsın ya benle egosunu mu tatmin etmiş falan.
Bence öyle birşey değil.Ben onun sana değer verdiğini düşünüyorum.Çiçekleri de o yüzden gönderdi.Onun için özel birisin ve kızda bunun farkında ve tüm bunlar düzmece.

ee cenebazım adama ulaşılmıyosa bu kız hangi arada ögrenmiş aşık oldugu kişinin sen oldugunu falan filann

fibritim dediklerin çok mantıklı,
ve kızın uslubuyla çok örtüşüyo...
nilim bunu daha önce söylemiş, kayıplara karışmadan önce....
bisüre sen bana ulaşamayacaksın, ben sana ulaşıcam demiş en son
gitmiş...

tamam fibritim eğer konuşursak bi şekilde söylicem... ne bu muhabbet diye...
benim tuzum kuru, en kötü ihtimal gerçeği öğrenecek, ki onu da söylemeyi düşünmüyorum...

söylesem de egosundan başka neye yarar...

fibritim ben de değer verdiğine inanmak istiyorum, bari değer verdiğim insan bu kadar çiğ çıkmasın ya...

:teselli: inşş öledir canımm inşş kız uydurmuştur hepsinii..

galetem ben de şaşırdım zaten, ne zamandır ufacık bi konuşmamız yoktu... son bikaç gündür görüşelim diyip duruyo, arayıp telde ağlıyo falan...
allah sonumuzu hayra çıkarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…