Bana kalırsa kız erkek arkaaşının seninle yakınlaşmasından korkuyor.
ben de hiçbişey anlamadım tuğbacım... aynen dediğin gibi ağzımı aradı, yüzümü görmek istedi, el yazar da göz ele verir diye...
ne halleri varsa görsünler artık, 3 saattir ağlıyorum burda...
Bende olanları okudum.aklımdan şöyle birşey geçyi benimde.Bir ihtimal yani.
Bu kız psikopat mı? Psikopat.Yani takıntıl bi kişilik. Normal değil. Bunu biliyoruz.
Çocuk belli ki artık bunu takmıyor.Yani ayrılmış gibiler.Zaten zora giden bi ilişki.
Kız da belli ki krizlerde.Yani bu durumda kız elinden gelen herşeyi yapabilir.
Hani Çenebazım sana demiş ya erkek arkadaşı hakkında, erkek arkadaşı senin ona aşık olduğunu düşünüyormuş.Ya emin misin yani çocuk böyle bişey demiş midir?Ne malum kızın bunu uydurmadığı.Belki çocuk ona böyle birşey dememiştir.Fakat sizin yakın olduğunu kız bildiği için belli ki baştan beri şüpheleri vardır.Zaten kıskançtırda.Yani içten içe erkek arkadaşının sana göstermiş olduğu samimiyeti kıskanmıştır ve aklında hep acaba olmuştur.Acaba erkek arkadaşım bu kızdan hoşlanıyor mu falan.Şimdide araları soğudu ya iyice kafasında kurgulamış olabilir.Bu şekilde de erkek arkadaşı araya koyarak senin ağzını aramak tepkilerini ölçmek istemiş olabilir canım.Bu da bana göre bir ihtimal.
Belki de çocuğun haberi yok.Bana kalırsa çocukla konuş sen.
Çenebazım bocuk gözlüm ben açıkcası çocuğun böyle birşey dediğini sanmıyorum.Kız senin tavırlarını tepkini ölçmek istemiş bariz dediğim gibi.
Bu durumda ben senin yerinde olsam çocukla konuşurdum.İyice düşsün kızın maskesi,çıksın saçmalıkları ortaya.Eğer yok çocuk öyle birşeyi gerçekten demişse de yüzüne vur ki bırak o utansın canım.Fakat ben sanmıyorum böyle birşey söylediğini.Kız çocuğu kaybetme korkusu içinde kendince çırpınıyor işte.
Ben olsam sert bi uslupla sorardım gaz vermek gibi olmasın ama neden hem böyle salak bi muameleye maruz kalıp hesabını sormayım ki.bu da çok mantıklı canım... yapar bu kız yapar... gidip sormıcağımı da bilir, ondan içi rahat...
neyse artık, neyse ne... nefret geldi hepsinden...
Çocuk da bunalımlarda bence.olabilir canım, ama zaten konuşmak için bi yol da yok
tellere cevap vermiyo
msnde yok, hiçbiyerde yok...
Nasıl olsa eninde sonunda ulaşırsın canım.Ben susma derim.Yani söyleyeceğini söyle ondan sınra susarsın.fibritim dediğim gibi, hesap sormak için de ulaşamam ki... beyefendi tadilatta... kapalı...
olabilir canım, ama zaten konuşmak için bi yol da yok
tellere cevap vermiyo
msnde yok, hiçbiyerde yok...
tamam fibritim eğer konuşursak bi şekilde söylicem... ne bu muhabbet diye...
benim tuzum kuru, en kötü ihtimal gerçeği öğrenecek, ki onu da söylemeyi düşünmüyorum...
söylesem de egosundan başka neye yarar...
fibritim ben de değer verdiğine inanmak istiyorum, bari değer verdiğim insan bu kadar çiğ çıkmasın ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?