Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet kiza de..
ben sana yardımcı olamıyorum de.

çocuklada konuş hatta.
ne bu de. millete beni anlatyosun benim üzerimden primmi yapıyosun de..

princessim ben kaç aydır msnde konuşmuyorum, kesinlikle aramıyorum, bi çiçek için teşekkür etmeye aradım...
ben yılbaşından beri görüşmüyorum...
ama söylicem, böyle bişey düşündüysen ben artık yokum dicem, zaten ulaşılamıyo, nerde olduğu belirsiz
bundan sonra kesinlikle beni ilgilendirmiyolar...

ne diyim valla şaka gibilerr aradan kaç zaman geçmiş sen elini ayagını cekmişsin bu ne böyleee aşık oldugu kişi bendim dıyo nasılda eminn şuna bak yaa

kesınlıklede ilgilendirmesınlerr cenebazım bu da bi fırsat bencee baglantını tamamen kes ve uzak ol bu saçma insanlardan

kız konuşmadan ayrılırken hala diyoki facede mesaj at bilmem ne...
dedim atmam artık...
saçmalama diyo...
kim saçmalıyo ya ??? kıza da öbürüne de duvar örmek lazım...

işi gücü yokmu bunların yaa piskopat takıntılı bi kızz ona acıdıgı ıcın onla olan bi erkek kızın dunyadan haberı yok kendini sevdigi için kendıyle sanıyo bu ne bölee bee

bi de görsen, bana aşık olduğunu biliyorum, beni unutamaz falan
beni ne kadar sevdiğini herkes söylerdi, yok şöyle yok böyle...
konuşmanın ilk yarım saati böyle geçti...

kendileri zaten bitirmiş ilişkilerini.
sen iyi demişsin. atma mesaj falan.
buraya kadarmış.
elinden geleni yaptın.
aylardır saf kanka modundasın.
biz görüyoruz yani. ne tuhaf şeyler yaptığını.
yeter buraya kadar de kurtar kendini.
bazen acı veren şeyden kaçmak tek çare..

cenemm kuşum artık kendini düşünn aldırma düşünme bunları uzak durr bunlardann hattını değiştirr baska msn adresi al uzak dur tum baglantılarını kopartt

görüyosunuz en iyi tanık sizsiniz işte princessim..
hep kendimde aradım hatayı...
onun bi suçu yok dedim, ama benim sevmekten başka yaptığım hiçbişey yok
ki kimseye bi zararım da dokunmadı, hep kendimi kızın yerine koydum, vicdanımla hareket ettim
bunu hakedicek bişey yapmadım ben senağlama

senın kimseye bi zararın olmadı elbette baskası olsaa ayırmaya bile calısırdı onları sen onla kanka oldun keyfindenmii hayırr bişey anlaşılmasın istedın sen hiç kıskanclık fesatlık yapmadın kalbini temiz tuttunnn senın hiç bir yanlışın yok kuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…