çok kötüyüm kızlar... bildiğiniz gibi değilim... çok kötüyüm...
kız az önce mesaj attı, bütün gün aradım ulaşamadım diye...
bugün gelme olasılığı vardı ya... benim de şarjım bitti tesadüfen...
msnye gelirmisin dedi, neyse uzun uzun anlattı, ben kankalık yaptım uzun uzun...
objektif bi şekilde...
allahım ya dediki bişey söylicem ama yüzyüze söylerim, yok söylersin yok söylemezsin
dedim ya söylersin ya küserim, cam aç o zaman yüzünün alıcağı şekli görmek istiyorum dedi.
açtım.
senin şu aşık olduğun kişinin kendi olduğunu düşündüğünü söyledi, ama ben inanmadım
bunun mazoşistce olduğunu düşündüm falan dedi....
ben de şok oldum gibi davrandım, allahım ne saçmasapan bi durumdayım, bu ne şimdi ya...
zaten inanmadığını söyledi, normaldir, sen canayakın olduğun için öyle düşünmüştür falan dedi
allahım ya, kuma espirisi yaptık...
bu ne saçma bi durum oldu artık, çıkın gidin hayatımdan ya.... çıkın.... çıkın....
aslında dicektim ki evet doğru demiş
senin hakkında da bunları bunları dedi, aslında seni hiç sevmediğini söyledi...
senin psikopatlıkların yüzünden ayrılamadığını söyledi...
bunları demek vardı
ben inanmadım ama tek şüphelendiğim nokta sen kim olduğunu söylemiyosun
niye söylemiyosun bu diyo...
ben yemin ettim kimse bilmicek diye, onun için kimse bilmiyo dedim.
ben zaten inanmadığım için böyle sana soruyorum, yoksa sen mazoşist misin diyo...
bizimle aynı evde kaldın, bizim beraber uyuduğumuzu gördün, benimle kanka oldun diyo,
aptal kız, ben mi istedim senle kanka olmayı, o tanıştırdı, sen boynuma atladın, ben bişey yapmadım ki...
bana anlattıkları mı yalan, kızın anlattıkları mı yalan...
hanginiz daha büyük yalancısınız...
benim ne suçum vardı ?
ay cenebazım bende aglıcam şimdi amaa öyle cicekleri kurutuyodum falan uff tuhaf oldum
yaa sen melek gibisin cenebazım ne kötulugu yaa sen yüzyüze bize anlattın yasadıklarını aklından bikez bile fesatca bişe gecmedginii ki sen bu adamın onu sevmedgini bile biliyodun istesen elde ederdin senın yuregın dusuncelerın cok temizzz bunu billlll
canım bence kızla bir daha konuşursan ona deki artık lütfen beni arama ne sorunun varsa git onla konuş beni karıştırma deee aaaklava: seni üzmeye ne hakkı var bide gitmiş kız arkadaşına benden hoşlanıyor diyor kızı senin üstüne salıyor şuna bak şuna kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde iki kız benim için akvga etsin modunda mı neee, dediğim gibi bence kızla görüşme o çocukda senin üstünden konuşmasa iyi olur dövecemmm heee -tatlicadiarzu-
ikiside aynı!! senin ne suçun olcak canımm iyi niyetinden iyliiinden kaybediyosun üzüyosun kendinii. ama biyere kadar..
ay bende cok sevıyorum seni cenem o boncuk gözlerindeki yaşa kıyamam ben yaa git yüzünü yıka bakimm
hepinizi tek tek güzel yüreğinizden öpüyorum... allaha emanet olun... en kısa zamanda gözümüzdeki yaşımız kurusun...
hepinizi çok ama çok seviyorum.....
iyi geceler :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?