Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yat uyu unut herşeyii sabah kalktıgında artık hayatında olmasın o ikilii allah askına olmasın cenebazım yeter ettigin eziyett kendinee yeter cektıgın kalbine göre elbet verecek allah buna ınanıyorum atlatıcan unutucan bu gunleride

çok kötüyüm kızlar... bildiğiniz gibi değilim... çok kötüyüm...

off be canım ağlama sallama dicem ama çok boş olcakk.. ayy bende sinirlendim şmdi onlara kes tamamen ilişkinii yaa onları rahatlatmak zorundamısın sen süreklii.. kendini yıpratıyosun önce kendini düşün.. sana bişiler anlatırsa falan artık kafam almıyo de kibaca bi şeklde anlat hatta senin sorunun de, ben öle derdim heralde.. kes be canım tamenen ilişkini onlarlaa :teselli:

ay cenebazım bende aglıcam şimdi amaa öyle cicekleri kurutuyodum falan uff tuhaf oldum

yaa sen melek gibisin cenebazım ne kötulugu yaa sen yüzyüze bize anlattın yasadıklarını aklından bikez bile fesatca bişe gecmedginii ki sen bu adamın onu sevmedgini bile biliyodun istesen elde ederdin senın yuregın dusuncelerın cok temizzz bunu billlll

canım bence kızla bir daha konuşursan ona deki artık lütfen beni arama ne sorunun varsa git onla konuş beni karıştırma deee aaaklava: seni üzmeye ne hakkı var bide gitmiş kız arkadaşına benden hoşlanıyor diyor kızı senin üstüne salıyor şuna bak şuna kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde iki kız benim için akvga etsin modunda mı neee, dediğim gibi bence kızla görüşme o çocukda senin üstünden konuşmasa iyi olur dövecemmm heee -tatlicadiarzu-

:teselli: hepinizi çok seviyorum... :çok üzgünüm:

bak cenebazım guzelce yüzünü yıkaa vee kendi kendinee artık onlarla tum baglantını kescenii söyle ve bundan şaşma sakın ve şunu bil senın hatan varsa o da o hıyarı sevmektii o kadarr sen kalbini hep temiz tuttunn senı böle saçma seylere alet eden onlar

ay bende cok sevıyorum seni cenem o boncuk gözlerindeki yaşa kıyamam ben yaa git yüzünü yıka bakimm

görüşmem artık, gerekirse söylicem de... ok yaydan çıktı artık...

ikiside aynı!! senin ne suçun olcak canımm iyi niyetinden iyliiinden kaybediyosun üzüyosun kendinii. ama biyere kadar..

birinden biri kesin yalan söylüyo....
ya bana deli gibi aşık, beni şöyle kıskanıyo, böyle dfedakarlıklar yaptı diyen kız
ya ona sadece katlanmak zorunda olduğu için katlanan o...

cenebazım bak hala kafa yoruyosun sorgulama dusunme artıkk

artık senden cıktı bu olayy cunku saçmalıgı ele aldılarrr ne piskopat bi çiftmiş bunlarr yaa

daha dün gibi aklımda
sevgilisi olduğunu öğrendiğimde bana nası açıklamalar yaptığı...
yok aslında sevmiyorum da bitiremiyorum, yok psikopat derecesinde bunalıma giriyo...
kimlerle muhatap olmuşum ben, kimlere değer vermişim...

saçma sapan biri iştee olgunlaşamamış bi yerleri sıkıncaa bu kız bana aşık diyebilcek kadar kucuk aciz biri işte

hepinizi tek tek güzel yüreğinizden öpüyorum... allaha emanet olun... en kısa zamanda gözümüzdeki yaşımız kurusun...
hepinizi çok ama çok seviyorum.....

iyi geceler :1hug:

ikiside çok çirkinleşmişlerr!! yaa biri diyoki kankandan şüphelenyorum biride güyaa! inanmamış gibi yapıp aslındaa senin ağzını arıyo acaba öle bişi olabilrimi diye.. yani öyle düşünmese gülüp geçerdii hiç bahsini bile yapmazdıı sana.. yaa madem böyle düşünüyosunuz niye hala kızın peşini bırakmzsınız bunuda anlamadımm.. hiç normal diiller bence..

Bende olanları okudum.aklımdan şöyle birşey geçyi benimde.Bir ihtimal yani.
Bu kız psikopat mı? Psikopat.Yani takıntıl bi kişilik. Normal değil. Bunu biliyoruz.
Çocuk belli ki artık bunu takmıyor.Yani ayrılmış gibiler.Zaten zora giden bi ilişki.
Kız da belli ki krizlerde.Yani bu durumda kız elinden gelen herşeyi yapabilir.
Hani Çenebazım sana demiş ya erkek arkadaşı hakkında, erkek arkadaşı senin ona aşık olduğunu düşünüyormuş.Ya emin misin yani çocuk böyle bişey demiş midir?Ne malum kızın bunu uydurmadığı.Belki çocuk ona böyle birşey dememiştir.Fakat sizin yakın olduğunu kız bildiği için belli ki baştan beri şüpheleri vardır.Zaten kıskançtırda.Yani içten içe erkek arkadaşının sana göstermiş olduğu samimiyeti kıskanmıştır ve aklında hep acaba olmuştur.Acaba erkek arkadaşım bu kızdan hoşlanıyor mu falan.Şimdide araları soğudu ya iyice kafasında kurgulamış olabilir.Bu şekilde de erkek arkadaşı araya koyarak senin ağzını aramak tepkilerini ölçmek istemiş olabilir canım.Bu da bana göre bir ihtimal.
Belki de çocuğun haberi yok.Bana kalırsa çocukla konuş sen.

cenebazımm yüzünü yıkaaaaaa ve güzelce uyu bak aklım kalmasın sendee lütfennn ve uzak durup artık sorgulamıycana söz ver kendine olurmu

hepinizi tek tek güzel yüreğinizden öpüyorum... allaha emanet olun... en kısa zamanda gözümüzdeki yaşımız kurusun...
hepinizi çok ama çok seviyorum.....

iyi geceler :1hug:

ii geceler canımm bizde seni çoook seviyoruzz.. Şeniz kimsenin seni üzmeyede hakkı yokk artık boşver onları kendi başlarını yesinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…