Yok tatlım öyle değil.Çeneninki kıza böyle birşey demedi bence.kıza bak ya bide yüzünü görcem diyo kesin psikopatt yada gerçekten seninki söledi böle bişe oda kıskançlık krizine girdii:1shok:
kızlar hepinize desteğiniz için bikez daha teşekkür ederim...
sayenizde içim rahatladı biraz olsun...
son kez iyi geceler....
sizi tahmin edemeyeceğiniz kadar seviyorum a.s.
Tatlım kızın korktuğu şurdan belli.Kızda hep bi güvensizlik var.Sana webcam aç bile demiş yüz ifadeni görmek için:1shok: Bu normal bi istek mi ya:1shok: Çok saçma.Zaten kız baştan aşağı saçma.tamam fibritim eğer konuşursak bi şekilde söylicem... ne bu muhabbet diye...
benim tuzum kuru, en kötü ihtimal gerçeği öğrenecek, ki onu da söylemeyi düşünmüyorum...
söylesem de egosundan başka neye yarar...
fibritim ben de değer verdiğine inanmak istiyorum, bari değer verdiğim insan bu kadar çiğ çıkmasın ya...
Yok tatlım öyle değil.Çeneninki kıza böyle birşey demedi bence.
Kız böyle birşeyden şüphelendiği için (ki bence hep şüpheleri vardı) Çenenin ağzını aradı ve böyle bir oyun oynadı.Çocuk kızla görüşmek istemiyor ya muhtemelen kız ya Çene'yle görüşüyorsa diye çatladı.E zaten Çene ile çocuk samimi.anlatabildim mi?Yani kız uydurdu bunları yoksa çocuğun bile %99 haberi yok bundan.
Tatlım sanada iyi geceler. Lütfen kendini üzme.Egom tatmin olsun olayı değil bu.Hadi şimdi rahat bi uyku çek.Tatlı rüyalar canım.Bizde seni seviyoruz...kızlar hepinize desteğiniz için bikez daha teşekkür ederim...
sayenizde içim rahatladı biraz olsun...
son kez iyi geceler....
sizi tahmin edemeyeceğiniz kadar seviyorum a.s.
Tatlım kızın korktuğu şurdan belli.Kızda hep bi güvensizlik var.Sana webcam aç bile demiş yüz ifadeni görmek için:1shok: Bu normal bi istek mi ya:1shok: Çok saçma.Zaten kız baştan aşağı saçma.
Hem yemin et demiş, hem webcam aç demiş.Ne saçma istekler bunlar ya!Kendini çok akıllı sanıyo sanırım.Ama alırız biz onun aklını hemencecikkötükedihüsoay konuştukça aklıma geliyo...
zaten dedi ki yemin et gitmeden önce konuştunuz demi dedi
yoo dedim, bilmiyodum, konuşmadık, ne önce ne sonra dedim.
yemin ettim.
e hiç şaşırmadın dedi, bence normal şaşırmadım niye şaşırayım dedim, kafa dinlemek istiyo belli ki dedim
ben bile şu halimle başımı alıp biyerlere gitmek istiyorum dedim...
bana da hafiyelik yaptı anlıcağınız...
Bende çıkıyorum kızlar.Hepinizi çooooook çok öpüyorum.Herkese tatlı rüyalar...Yarın hepimiz için güzel bi gün olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?