heeeklava: bu da hepinize ibretlik olsun.... haftaya izmirdeyim, gelmeyeni moda bildiriyorum klava:
kız az önce mesaj attı, bütün gün aradım ulaşamadım diye...
bugün gelme olasılığı vardı ya... benim de şarjım bitti tesadüfen...
msnye gelirmisin dedi, neyse uzun uzun anlattı, ben kankalık yaptım uzun uzun...
objektif bi şekilde...
allahım ya dediki bişey söylicem ama yüzyüze söylerim, yok söylersin yok söylemezsin
dedim ya söylersin ya küserim, cam aç o zaman yüzünün alıcağı şekli görmek istiyorum dedi.
açtım.
senin şu aşık olduğun kişinin kendi olduğunu düşündüğünü söyledi, ama ben inanmadım
bunun mazoşistce olduğunu düşündüm falan dedi....
ben de şok oldum gibi davrandım, allahım ne saçmasapan bi durumdayım, bu ne şimdi ya...
zaten inanmadığını söyledi, normaldir, sen canayakın olduğun için öyle düşünmüştür falan dedi
allahım ya, kuma espirisi yaptık...
bu ne saçma bi durum oldu artık, çıkın gidin hayatımdan ya.... çıkın.... çıkın....
ya ağlamaktan mahvoldum ben şuanda princessim...
ne bu biri açıklasın bana nolur... ne bu ????
madem anlıyodu neden bana yeşil ışık yakmaya devam etti
en yakın olay neden doğumgünümde çiçek gönderdi ???
günaydın cnm.
iyi ne olsun, çeneme çok üzüldüm şimdi bu manyak kız kendini çok akıllı sanıp komplo kuruyor bizim iyi niyetli arkadaşımızda kendini parçalıyor ağlayarak ne üzülüyor, ağzının payını versin haddini bildirsin bence dimi maaa Çok üzgünüm çoook
çenebazım okudum olanları sana demiştim bence tamamen bırak ikisini dahada geç olmadan zaman geçtikçe işte sen kendıne yapmak için yapmıyorsun aramızı ayrılmamızı istiyorsun fılan dıye konuşcak boşuna üzme kuzum kendini.
sen yeterki gel tatlı dillim sengözlerimebaksanab
canıımmmm,, çenebazımmm kıyamam ben sana kuzuumm.
Hiç üzme kendini, bu resmen komplo tatlım.
İlişkinizin geçmişini çok iyi bilmiyorum ama yazdıklarının hepsini okudum, kız psikopat diyorsun. Eğer bu kız kıskançsa ki kıskançççç sevgilisi bundan ayrılmak istiyorsa buda başka birimi var diye felan üzerine gitmiştir.
Ehh sen geçen gün bu kızın seni arayıp sorması konusunda düşmanını yakın tutuyor olabilir demiştin ki bana çok mantıklı gelmişti o zamanda bu. İşte bu sizin kankalığınızı kıskandığı dönemlerde takıntı yapmıştır ve çocuk ayrılmak isteyincede böyle senaryolarla çocuğun üzerine gitmiştir. Ondan sonuç alamadı belli, ehh kavga sebebi ve çocuğun neden çevrimdışı moduna geçtiğide böylelikle ortaya çıkmış oldu bence .
neyse çocuktan birşey alamayınca sana döndü, seni denedi bu deli. camı aç yüzünü görcem demeside tamamen bundan zaten. Bence bu bişeylerin farkında ve hafiyelik yapıyor o yüzden sana kanka ayağına yatıyor dikkat et. Bence bu kız bişeylerden şüpheleniyor bak bu dediğimi sakın unutma. Çocuk böyle bişey demedi bence canım benim üzme kendini, bu manyak kız kendince plan yapmış onu uyguluyor sakın oltaya gelme. Bence çocuğa ulaş ve ondan sor hesabını ve ondan aldığın cevaba göre kıza dön utanmıyormusun yalan söylemeye, nasıl bir insansın, ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum ama sen beni nasıl denemeye kalkıyorsun de sert bir dille ve beni bir daha arama de çenabazım ve hayatından çıkar artık bu kızı, çocuğuda çıkar. Zaten ilişkileri bitecekse biter ve bu çocuk senden hoşlanıyorsa hala bu olaylar bittikten sonra senden özür diler bitanem. O zaman ne söyleyeceğinide sen bilirsin artık şekerim
olay budur tatlım,
nasılsın hayatacımm:dance:
iyi ne olsun, çeneme çok üzüldüm şimdi bu manyak kız kendini çok akıllı sanıp komplo kuruyor bizim iyi niyetli arkadaşımızda kendini parçalıyor ağlayarak ne üzülüyor, ağzının payını versin haddini bildirsin bence dimi maaa Çok üzgünüm çoook
aynen canım cocuk bıle kaçıyor ugraşmıyor.cocuk kesin demedi kız yalancı cocukla aklına ne gelırse soruyor.yarın öbür gün bu konuyu cocuga sorarda cocuk kızı ararsa daha bıle kötü durumlar oluşabilir.keşke baştan daha uzak kalsaydı.
çenebazım geldinmii ses ver kuşum görüyom alttan
mail attım sana aldınmı hayatım
hepinize günaydın kızlar... ben düşündükçe kendimi kötü hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?