Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

heee klava: bu da hepinize ibretlik olsun.... haftaya izmirdeyim, gelmeyeni moda bildiriyorum klava:

sen yeterki gel tatlı dillim sengözlerimebaksanab

ya ağlamaktan mahvoldum ben şuanda princessim...
ne bu biri açıklasın bana nolur... ne bu ????

madem anlıyodu neden bana yeşil ışık yakmaya devam etti
en yakın olay neden doğumgünümde çiçek gönderdi ???

canıımmmm,, çenebazımmm kıyamam ben sana kuzuumm.
Hiç üzme kendini, bu resmen komplo tatlım.
İlişkinizin geçmişini çok iyi bilmiyorum ama yazdıklarının hepsini okudum, kız psikopat diyorsun. Eğer bu kız kıskançsa ki kıskançççç sevgilisi bundan ayrılmak istiyorsa buda başka birimi var diye felan üzerine gitmiştir.
Ehh sen geçen gün bu kızın seni arayıp sorması konusunda düşmanını yakın tutuyor olabilir demiştin ki bana çok mantıklı gelmişti o zamanda bu. İşte bu sizin kankalığınızı kıskandığı dönemlerde takıntı yapmıştır ve çocuk ayrılmak isteyincede böyle senaryolarla çocuğun üzerine gitmiştir. Ondan sonuç alamadı belli, ehh kavga sebebi ve çocuğun neden çevrimdışı moduna geçtiğide böylelikle ortaya çıkmış oldu bence .
neyse çocuktan birşey alamayınca sana döndü, seni denedi bu deli. camı aç yüzünü görcem demeside tamamen bundan zaten. Bence bu bişeylerin farkında ve hafiyelik yapıyor o yüzden sana kanka ayağına yatıyor dikkat et. Bence bu kız bişeylerden şüpheleniyor bak bu dediğimi sakın unutma. Çocuk böyle bişey demedi bence canım benim üzme kendini, bu manyak kız kendince plan yapmış onu uyguluyor sakın oltaya gelme. Bence çocuğa ulaş ve ondan sor hesabını ve ondan aldığın cevaba göre kıza dön utanmıyormusun yalan söylemeye, nasıl bir insansın, ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum ama sen beni nasıl denemeye kalkıyorsun de sert bir dille ve beni bir daha arama de çenabazım ve hayatından çıkar artık bu kızı, çocuğuda çıkar. Zaten ilişkileri bitecekse biter ve bu çocuk senden hoşlanıyorsa hala bu olaylar bittikten sonra senden özür diler bitanem. O zaman ne söyleyeceğinide sen bilirsin artık şekerim

olay budur tatlım,

nasılsın hayatacımm:dance:

efendim kankaa çenebazımın canı çok sıkkınmış ona bişeyler yazıyodum kuşum, nasılsın?

iyi ne olsun, çeneme çok üzüldüm şimdi bu manyak kız kendini çok akıllı sanıp komplo kuruyor bizim iyi niyetli arkadaşımızda kendini parçalıyor ağlayarak ne üzülüyor, ağzının payını versin haddini bildirsin bence dimi maaa Çok üzgünüm çoook

aynen canım cocuk bıle kaçıyor ugraşmıyor.cocuk kesin demedi kız yalancı cocukla aklına ne gelırse soruyor.yarın öbür gün bu konuyu cocuga sorarda cocuk kızı ararsa daha bıle kötü durumlar oluşabilir.keşke baştan daha uzak kalsaydı.

çok doğru söylüyosun hayatım... iş iyice çığrından çıkıyo gibi...

ah canım ya... benden ne istiyolar, ne zararım dokunmuş ki fisfisfis

ya sizin yorumlarınız olmasa ben daha çok parçalarım kendimi, ama sayenize görüyorum biçok şeyi...

canım benim tek hatam uzaklaşınca daha didiklemicektim... arkadaşlığı da bitiricektim... onu yapamadım :çok üzgünüm:

çenebazım geldinmii ses ver kuşum görüyom alttan
mail attım sana aldınmı hayatım

çok doğru söylüyosun hayatım... iş iyice çığrından çıkıyo gibi...

kız elinden oyuncağı alınmasını istemiyor ve her yolu deniyor.hem psikopat hem olgunlaşmamış,uğraşma canım daha cok üzülme nolursun.
zararın neresinden dönersen kardır 3.cü kişinin düşüncelerinden sanane o seni senin düşündüğün kadar düşünseydi senin platonık sevdiğin insan benimkimi demeye utanırdı zaten.
hem yardım et diyor hem ağlayıp vahlıyor kız kafayı yemiş.
çocuk kurtulmak için kaçıyor e tasası sanamı düştü.sen neden kendini üzüyorsun.
böyle düşün ve bence cocugada sorma çünkü kesin söylemedi kız netten falan yüüzünü görmek istemezdi öyle olsaydı şüpheleniyor ve acabamı dıye denedi.çocuğa söylersen daha büyük olaylar çıkcak bırak kızın tellerine cıkma,mesajlarına cevap verme,netten sil ne hali varsa görsün.

ben geçmişi okuyamadım ama kouşma o kızla kız dengesiz galiba söyle arama beni de

kızlar durum baya ciddi...
şimdi maillerime baktım da... dün ulaşamayınca çıldırmış faceten bisürü mesaj atmış...

kopyalıyorum......

"... acil ulas bana,ben cok aradim seni ama acmadin.yardimina ihtiyacim war,lutfen ulas bana,caldir arayim.cok kotuyum ben,cok kotuyum"

"... neden acmiyorsun telefonu?bugun izmite gelebilecegimi konuşmuştuk degil mi?sende de mi bi durumlar war?neler oluyor Allah askina!neden acmiosun..konuşmamiz lazim.."

"Aklima bin bir türlü sey geliyor..mutlaka konuşmamiz lazim.Neden kapali senin telefonun anlamiorum ki,yoksa sen de benden bisy sakliosun ...?!Kedi dedim,sirinim dedim,arkadas dost bildim,hayatimin en zor gunlerini geciriorum,bunlari bildigin halde neden boyle dawrandigini aciklarmisin lutfen?Ben ogun sana msg da dedim sali gelebilirsem gelirim die,nasi kapaniyor telefon?neden ...?

nolur beni tum bu sorulardan kurtar.Ben senin destegine ihtiyacim war dedikce senin yaptigina bi bak nolur..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…