kızlar durum baya ciddi...
şimdi maillerime baktım da... dün ulaşamayınca çıldırmış faceten bisürü mesaj atmış...
kopyalıyorum......
"... acil ulas bana,ben cok aradim seni ama acmadin.yardimina ihtiyacim war,lutfen ulas bana,caldir arayim.cok kotuyum ben,cok kotuyum"
"... neden acmiyorsun telefonu?bugun izmite gelebilecegimi konuşmuştuk degil mi?sende de mi bi durumlar war?neler oluyor Allah askina!neden acmiosun..konuşmamiz lazim.."
"Aklima bin bir türlü sey geliyor..mutlaka konuşmamiz lazim.Neden kapali senin telefonun anlamiorum ki,yoksa sen de benden bisy sakliosun ...?!Kedi dedim,sirinim dedim,arkadas dost bildim,hayatimin en zor gunlerini geciriorum,bunlari bildigin halde neden boyle dawrandigini aciklarmisin lutfen?Ben ogun sana msg da dedim sali gelebilirsem gelirim die,nasi kapaniyor telefon?neden ...?
nolur beni tum bu sorulardan kurtar.Ben senin destegine ihtiyacim war dedikce senin yaptigina bi bak nolur..."
umudum ben üstüme salamam öyle şeyler diyip, sessiz sedasız kurtulmaya uğraşıyodum hepsinden...
napayım şimdi ben :sm_confused:
illa bir saldırı yap demiyorum sana çenem ama o kız konuştuğundada aman kalbini kırmayayım aman kötü söz söylemeyeyim deme sakın, böyle şeyler şakaya gelmez, ufacık boşlukta çamu atıverir senbin üzerine. bu potansiyel var o kızda ben bunu görebiliyorum.
İlla kötü söz söylemene gerek yok saygı çerçevesi içerisindede haddini bildirebilirsin bence ona
smem ben tam tersine kavga bile ettiler barıştırmaya uğraştım, yeterki başımdan gitsinler diye...
herşeyi kabul ettim, sadece kendime zarar verdim, başka kimseye en ufak bi zararım dokunmadı.
vicdanım rahat, gerekirse yan çizerim, öyle anlamış derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?