Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sende bir mail at ben senin gibi dengesizlerle uğraşamam de arkadaş öylemi olur başı sıkışınca arıyor ben olsam hiç bişi yapmam bir fazla kurdursun iyilikten anlamıyor dengesiz şey

umudum ben üstüme salamam öyle şeyler diyip, sessiz sedasız kurtulmaya uğraşıyodum hepsinden...
napayım şimdi ben :sm_confused:

canım hala aynı şeyi söylüyorum ben, bu kız planlı bir şekilde gelecekmiş senin yanını, halini uzun uzun gözleyecekmiş.
Allahın sevgili kuluymuşunki şarjın bitmişde ulaşamamış sana,
Allah bilir bu manyak ulaşamayınca sevgilisiyle falan sanmıştır seni.
O yüzden bence onunla görüşmek istemediğini belirten bir msj at bu manyağa, aranızdaki sorunları bana mal etmeyin de, ben size yardımcı olmaya çalıştım ama siz artniyetliymişsiniz de,

canım yapacagın tek bırsey var artık ben senin sorunlarınla bu kadar uğraşmak zorunda değilim.Elımden geleni yaptım ama daha fazla yardımcı olamayacağım özür dilerim kendi sorunlarım bana yetıyor.umarım sorunlarını çözersin .bye diye sende msj at ve irtibatını kes.
ya bu nedır kızın hıc dostu arkadaşı yokmu kafayı yemiş bu hatun ruh hastası resmen.

hayatam kötü söz söylemek istemiyorum... ben seninle uğraşamam falan diye. ikna olmuştur artık heralde... uğraşmaz belki benle...

nasıl olsa bu çocukda sana yanaşıp yanaşıp inkar etmedimi niyetini, sözlü olarak olmasada davranışsal olarak inkar etti. Sende ben ondan falan hoşlanmadım de çok uzarsa olay. canım benim sen spnuçta artniyetli yanlarına yanaşıp bitmesi için plan yapmadınki, senin gönlün rahat o yüzden sonuna kadar laflarının karşılığını ver bence. Çünkü eğer susarsan bu manyak bak suçlu tabi, benim düşündüklerim doğruymuş demek diye düşünecek ve seni suçlu ilan edecek. Canım benim sakın susmaaaa

umudum ben üstüme salamam öyle şeyler diyip, sessiz sedasız kurtulmaya uğraşıyodum hepsinden...
napayım şimdi ben :sm_confused:

ee cenebazım salamazsında bu psikopatla uğraşmak zorundamı kalmak istiyorsun sen nsanıyormusun ki kendiliğinden herşey halolcak,hersey toz pembe olcak yok böyle birşey sen yardımcıda olsan olmasanda kız psıkopat ve oyuncağını kaybetmek ıstemeyen ufak çocuklar gıbı herseyı denemeyı çalışıyor.kendınden daha önemli kımse,hıcbır olay yok böyle tipler için.

illa bir saldırı yap demiyorum sana çenem ama o kız konuştuğundada aman kalbini kırmayayım aman kötü söz söylemeyeyim deme sakın, böyle şeyler şakaya gelmez, ufacık boşlukta çamu atıverir senbin üzerine. bu potansiyel var o kızda ben bunu görebiliyorum.

ılla kötü söz söylemene gerek yok saygı çerçevesi içerisindede haddini bildirebilirsin bence ona

smem ben tam tersine kavga bile ettiler barıştırmaya uğraştım, yeterki başımdan gitsinler diye...
herşeyi kabul ettim, sadece kendime zarar verdim, başka kimseye en ufak bi zararım dokunmadı.
vicdanım rahat, gerekirse yan çizerim, öyle anlamış derim...

hayataya katılıyorum böyle hastalıklı tipler için kendilerinden daha önemli ve daha doğru başka hiç bir şey yok
hep onlar haklı, hep onlar iyi, hep onlar haksızlığa uğrayan

benımde demek istediğim bu kibarca bu konu beni artık aşıyor kendi sorununuz üzgünüm diyebılırsın ya ben merak ettim bu kız kaç yaşında?

bakalım bidaha konuşucakmıyız... bunlara cevap vereyimmi bilmiyorum...
hiç görmemiş gibi mi yapayım,çünkü dün msnde konuştuk, bunlara cevap vermiş oldum...
maillerime pek bakmadığımı, facele pek ilgilenmediğimi biliyo...
görmemiş gibi yapabilirim. napayım ben :uhm:

tamam işte bitanem bende tam olarak bunu söylemek istedim zaten.
bak güzelim bir insanın yüzünden anlaşılır nasıl bir insan olduğu sen çoookk iyi kalpli bir insansın, içinin güzelliği yüzüne yansımış,
onlar için kötü bişey yapmadığını ben hissedebiliyorum inan ama kendini savunmassan bunlar sana kötülük yapacak hiç bişey olmasa bile bu yaşadığın olayı bile unutamayacaksın sen hep için içini yiyecek sonradan diyeceksinki niye bişey söylemedim o kıza. En iyisi içinde kalmasın hiç bi diyeceğin böylece etkisinden kuyrtulmanda daha çabuk olur bitanem

canım tahmın ettım sana sormamın sebebi bende aynı şekilde yapmıştım suankı bazı arkadaşlarımı tanımadan önce çünkü kendi çevremden kımle konusursam ortak arkadaşınızla bağ kur onu sıkıştır yakala tut bırakma modundaydılar.bende oyuncağımı elımden bırakmak ıstemeyen cocuk olarak cocugu arıyordum,sürekli mesajlar atıyordum,ortak arkadaşlarımızı araya sokmayı denıyordum.tam psıkopatlık yanı,yada kıza sızın aranızda bsy var sen görüşüyorsun hadı benıde görüştür falan demiştim,hatta sevgilsiiniz sen bızı kıskandın araya girdin falan demiştim benımkıyle ılk ayrıldıgımızda düşün birde en yakın arkadaşının kız arkadaşıydı bu kız.herseylerını bılıyorum sonra ben napıyorum oldum.cevrem degıstıkce yaptığım hataların farkına vardım en güzelide o kız kendine başka bırısını bulsana dedi ve msnden sıldı.telefonlarıma ,mesajlarıma cevap vermedi yanı her ıkısınede ulaşamadım.
sonra benımkıyle barışınca ve arkadaş cevrem değişince ne demek istediğini anladım kızın.hatta kızı tekrar gördüğümde teşekkür ettim böyle davrandığı için.yanı demek istediğim şuki kız daha küçük ve anladığım kadaryla kendı yaşındakı ınsanlarla arkadaş , ve şımarık bırsey.istediğini elde edebilmek için her yolu mübah görüyor.sen ne ıyılık yaparsan yap boş,ve en kötü bır seyde gene kötü olacak insan sensin senin kendi kararındır her zaman ama bence daha da uzamadan bır sekılde uzaklaşmaya çalış kızdan.

valla bu mesajları bu sabah gördüğünü ve bu mesajlardan çok rahatsız olduğunu dile getirebilirsin bence en azından

çünkü bana göre bu mesajlarda ağır ithamlar var aslında, kız diyorki aklıma neler geldi neler
ben söyliyim çenem neler geldiğini
bu kız sevgilisiyle birlikte olduğunu ve o yanında olduğu için teli kapattığını falan düşündü bence. ve bu kız seni aramış ben ulaşamıyorum sen ulaşabilirmisin demişya, bence bu kız bu konudadad seni denemiş bakalım onun aramalarına karşılık verecekmi diyee
ve yine diyorum rabbim ne büyükki seni yine korumuş ve çocuğa ulaşamamışsın ve üstelik çocuk seni geri aramamış
neden ramadı sence bu çocuk seni, ben söyliyim tatlım bu çocukla sevgilisi arasında senin muhabbetin geçmiş ve bu kız seni sorduğu için sevgilisine tartışmışlar işlte o yüzden sevgilisinide tanıdığı için senin aramalarınada cevap vermemiş çünkü biliyor kızın ne kadar şeytan olduğunu neler yapbileceğini

tabii bunlar bir ihtimal ma aherşeyi düşünmek gerekir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…