şimdi peki dünkü msn olayı üstün ikna olmuş gibi durmasına rağmen yine de bu mesajlara cevap yazayım mı ???
valla bu mesajları bu sabah gördüğünü ve bu mesajlardan çok rahatsız olduğunu dile getirebilirsin bence en azından
çünkü bana göre bu mesajlarda ağır ithamlar var aslında, kız diyorki aklıma neler geldi neler
ben söyliyim çenem neler geldiğini
bu kız sevgilisiyle birlikte olduğunu ve o yanında olduğu için teli kapattığını falan düşündü bence. ve bu kız seni aramış ben ulaşamıyorum sen ulaşabilirmisin demişya, bence bu kız bu konudadad seni denemiş bakalım onun aramalarına karşılık verecekmi diyee
ve yine diyorum rabbim ne büyükki seni yine korumuş ve çocuğa ulaşamamışsın ve üstelik çocuk seni geri aramamış
neden ramadı sence bu çocuk seni, ben söyliyim tatlım bu çocukla sevgilisi arasında senin muhabbetin geçmiş ve bu kız seni sorduğu için sevgilisine tartışmışlar işlte o yüzden sevgilisinide tanıdığı için senin aramalarınada cevap vermemiş çünkü biliyor kızın ne kadar şeytan olduğunu neler yapbileceğini
tabii bunlar bir ihtimal ma aherşeyi düşünmek gerekir bence
çok doğru söylüyosun hayatacım... zaten sezdirmeden uzaklaşmayı denicem...
baktım yine sarıyo, açık açık söylicem, ben bunlarla uğraşmak zorunda değilim diye...
yok smem aklım daha netleşiyo sizle konuştukça...
ne olduğu niye kavga ettikleri, neden basıp gittiği umrumda değil...
aramasın beni zaten, ama okumuşsundur, benim gittiğini de bildiğimden şüpheleniyo bariz, yemin ettirdi bunun için...
hayatam kendimi üzmücem artık, izmirime gidicem, keyfime bakıcam :teytey:
sen ne zaman gideceksin canım bende gitmeyi düşünüyorum aama kafam allak bullak gitmek mi gitmemek mi dogru karar veremediğim için gitme kararı alamadım .belki gidersem izmirlilerin buluştuğu zamana denk gelirse bende gelirim buluşmaya.
bende cok karışığım offfffffffffffff
niyeki düşünüyorsun gelmek için
yoksa bizi sevmiyormusuunnn senağlama
canım sızlerı çok sevıyorum kardeşim gibi olan bır arkadaşımda orda yaşıyor onda kalmaya gelcem cok ıstıyorum ama cenem falan bılıyor benım ızmırde bırısı vardı.gecen cumartesı gıttım gıtmeden aradım görüşelim geldiğinde ara dedi ama biz sevgili gibiydik sadece sevgili sözü yoktu aramız da hayatımdaki en yakınımda olan insandı.ama ben benımkıyle cıkmaya başlayınca tekrardan bıtırmıştı ızmıre gıtmıştı okuluda bıttıgı ıcın.
dogumgunumde aradım bende gecen haftasonu geldım ama arayamadım.dun akşam nette neden aramadın dedı aılenlesın dıye dedım sen neden aramadın dedım,bende arayamadım dedı.dedım 2-3 haftasonra geldiğimde görüşürüz bıdaha ınsallah Allah buyukkeske arasaydın dedı.bende bsyler olabılırmı dedım ızmırde ne olur bılmıyorum ama ben sana ne zaman gelsem sen gıttın dedı.ve benım bulup bulabılceğım en mükemmel insan bu insan.kendımı kıyasladığımdada olabılırız dedıgım ınsan.gıttıgımde bu sefer aramadan duramayacagım görüşcez belkıde bsyler olcak.ben benımkını kafamda bıtıremeden tekrardan bsyler hıssetmekten gene hem kendımı hem onu üzmekten korkuyorum.oyüzdende gelsemmi gelmesemmi diye karar veremıyorum hemde cuma akşamı için uçaklarda yer bulamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?