Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok doğru söylüyosun hayatacım... zaten sezdirmeden uzaklaşmayı denicem...
baktım yine sarıyo, açık açık söylicem, ben bunlarla uğraşmak zorunda değilim diye...

yukarda anlattığım olay aynı mantık.çenem çek kendini.
uzak dur yada bana nasıl böyle itham da bulunursun de ama bu tür bırsey söylemek istemıyorsanda sus canım.
bir söz varya söze bakarım sözmü diye,söyleyene bakarım adam mı dıye ondan sonra hareket ederim.kızın amacı yazış düşünceleri belli en güzeli cvp vermemek.

çok doğru söylüyosun hayatacım... zaten sezdirmeden uzaklaşmayı denicem...
baktım yine sarıyo, açık açık söylicem, ben bunlarla uğraşmak zorunda değilim diye...

en güzeli ama nolur elin psikopatı için kendini üzme.zaten doğru düzgün birisi olsa cocuk ondan kaçtığını anlayıp,3.cü kişileri rahatsız etmezdi.

yok smem aklım daha netleşiyo sizle konuştukça...
ne olduğu niye kavga ettikleri, neden basıp gittiği umrumda değil...
aramasın beni zaten, ama okumuşsundur, benim gittiğini de bildiğimden şüpheleniyo bariz, yemin ettirdi bunun için...

kankasısın bilirsin diyede yemin ettirmiş olabilir belki
ama senin hakkında çok çok iyi düşündüğünüde söyleyemeyeceğim doğrusu

beni yine aradığında uslubu faceteki mesajlar gibi olursa benim uslubum da değişicek artık
yok başka türlü olursa sınırlı bi şekilde ilgilenirim yine napayım :sm_confused:

sen ne zaman gideceksin canım bende gitmeyi düşünüyorum aama kafam allak bullak gitmek mi gitmemek mi dogru karar veremediğim için gitme kararı alamadım .belki gidersem izmirlilerin buluştuğu zamana denk gelirse bende gelirim buluşmaya.
bende cok karışığım offfffffffffffff

hayatam kendimi üzmücem artık, izmirime gidicem, keyfime bakıcam :teytey:

evet gel sen hele bi biz böcüğümle senin keyfini yerine getiririz merak etme
bu rada böcük altta görünüyo ama hiç ses vermedi
böcüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

niyeki düşünüyorsun gelmek için
yoksa bizi sevmiyormusuunnn senağlama

niyeki düşünüyorsun gelmek için
yoksa bizi sevmiyormusuunnn senağlama

canım sızlerı çok sevıyorum kardeşim gibi olan bır arkadaşımda orda yaşıyor onda kalmaya gelcem cok ıstıyorum ama cenem falan bılıyor benım ızmırde bırısı vardı.gecen cumartesı gıttım gıtmeden aradım görüşelim geldiğinde ara dedi ama biz sevgili gibiydik sadece sevgili sözü yoktu aramız da hayatımdaki en yakınımda olan insandı.ama ben benımkıyle cıkmaya başlayınca tekrardan bıtırmıştı ızmıre gıtmıştı okuluda bıttıgı ıcın.
dogumgunumde aradım bende gecen haftasonu geldım ama arayamadım.dun akşam nette neden aramadın dedı aılenlesın dıye dedım sen neden aramadın dedım,bende arayamadım dedı.dedım 2-3 haftasonra geldiğimde görüşürüz bıdaha ınsallah Allah buyukkeske arasaydın dedı.bende bsyler olabılırmı dedım ızmırde ne olur bılmıyorum ama ben sana ne zaman gelsem sen gıttın dedı.ve benım bulup bulabılceğım en mükemmel insan bu insan.kendımı kıyasladığımdada olabılırız dedıgım ınsan.gıttıgımde bu sefer aramadan duramayacagım görüşcez belkıde bsyler olcak.ben benımkını kafamda bıtıremeden tekrardan bsyler hıssetmekten gene hem kendımı hem onu üzmekten korkuyorum.oyüzdende gelsemmi gelmesemmi diye karar veremıyorum hemde cuma akşamı için uçaklarda yer bulamıyorum .

kizlarrr gunaydin hayatacim gunaaydinnn
Ya neler oluyor boyle geçmisi okuyorum da hala bitiremedim çenebazim su kizdan uzak dur psikopatin biri ben dedim sana deniyordu seni taha bastan beri, herseyi agzindan almak için kuzum..
Bosver kanka olmaya kotu niyetli yaptiklari bana gore, baksana resmen seni kullaniyor
O ne oyle cam açta yuz ifadeni gormek istiyorum salak kiz, ay çok sinirlendim vallah !
Bu saaten sonra kendini dusun tatlim iki psikopata bas basa kalsin, tam uymuslar

canım o zamn sen bilirsin, kafanda herşeyi bitir öyle hareket et o zaman, sen bilirsin.

hayatacım sen kaç yaşındasın, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…