kizlarrr gunaydin hayatacim gunaaydinnn
Ya neler oluyor boyle geçmisi okuyorum da hala bitiremedim çenebazim su kizdan uzak dur psikopatin biri ben dedim sana deniyordu seni taha bastan beri, herseyi agzindan almak için kuzum..
Bosver kanka olmaya kotu niyetli yaptiklari bana gore, baksana resmen seni kullaniyor
O ne oyle cam açta yuz ifadeni gormek istiyorum salak kiz, ay çok sinirlendim vallah !
Bu saaten sonra kendini dusun tatlim
canım sızlerı çok sevıyorum kardeşim gibi olan bır arkadaşımda orda yaşıyor onda kalmaya gelcem cok ıstıyorum ama cenem falan bılıyor benım ızmırde bırısı vardı.gecen cumartesı gıttım gıtmeden aradım görüşelim geldiğinde ara dedi ama biz sevgili gibiydik sadece sevgili sözü yoktu aramız da hayatımdaki en yakınımda olan insandı.ama ben benımkıyle cıkmaya başlayınca tekrardan bıtırmıştı ızmıre gıtmıştı okuluda bıttıgı ıcın.
dogumgunumde aradım bende gecen haftasonu geldım ama arayamadım.dun akşam nette neden aramadın dedı aılenlesın dıye dedım sen neden aramadın dedım,bende arayamadım dedı.dedım 2-3 haftasonra geldiğimde görüşürüz bıdaha ınsallah Allah buyukkeske arasaydın dedı.bende bsyler olabılırmı dedım ızmırde ne olur bılmıyorum ama ben sana ne zaman gelsem sen gıttın dedı.ve benım bulup bulabılceğım en mükemmel insan bu insan.kendımı kıyasladığımdada olabılırız dedıgım ınsan.gıttıgımde bu sefer aramadan duramayacagım görüşcez belkıde bsyler olcak.ben benımkını kafamda bıtıremeden tekrardan bsyler hıssetmekten gene hem kendımı hem onu üzmekten korkuyorum.oyüzdende gelsemmi gelmesemmi diye karar veremıyorum hemde cuma akşamı için uçaklarda yer bulamıyorum .
hoşgeldin elacıkkk
cnm bence seninkini kafadan bitirmeden birseye baslama derim, cunku baslarsan ve hala aklinda oburu varsa ilerde belki soguyabilirsin oglandan.
Zamanla belki yakinlasma olur, hareketleri davranislari hosuna gider bu sefer sicak bakarsin, ama simdilik arkadas olarak devam etmeye çalis.
Insallah bakarsin gerçekten kismetin buymus, sana deger veren kisi olsun bu sefer karsinda
Hayatacim izmire git derim ama sadece arkadas olarak, tam oburunu silmeden kafadan birseye baslama
ama sen bilirsin tabiki
canım benımkısı askerdeyken bız ayrıldıgımızda benım müdürümle olan tokat kabusumda,ailemle olan sorunlarımda hep bu cocuk vardı ama benımkısı benım ilklerimi yaşadığım insandı.bu benı annesi,ablası,tüm arkadaş cevresıyle tanıştırmıştı yanı acayıp bır değer vermişti.üzüntüm üzüntüsü,sıkıntım sıkıntısı olmuştu resmen.ama bırden benımkısı aramıştı ızmırede gıdınce o benımkı benı askerde nasıl bırakır dıye görüşmek bagrınmak ıstemıştım ama ıcımdekı hıcbırsey düşündüğüm gibi yaptırtmadı ve şuanda gne cok yakın davranmaya çalışıyor.ve soğuma olmadı hiçbir zaman ama bılmıyorum dediğim gibi kafam cok karışık.
canım ben bundan pek bişey anlamadım ama iyi düşün derim ben
madem iyi bir insan ve sana çok değer veriyor kırma derim ben, bak biz kırılınca ne kadar çok üzülüyoruz, kendini onun yerine koy, netleş önce bi kendin sonra git yanına sevgili olarak
elacık iyiim balım sen iyimisin, değiştir şu avaratarını yaaa çok üzülüyom onu görünce ben senağlama
hayatacim çok zor oluyor ama kiyasla mesela erkek arkadasin ilk ti herseyi onunla yasadin, oburu de sana çok deger veren ailesine kadar tanistirdi. Herseyini a dan z ye kadar biliyor, belki kardes olarak ta gormus olabilirsin bilemiyorum ama eger ki digerinden gerçekten umut yoksa ve ilerde bununla birseyler olucaksa iyice bi dusun derim, sonucta senin duygularin sen hissetmen lazim bunu.
Ama unutma deger verdigimiz insanlara pardon odunlardan ne gorduk ?
Artik bize deger verilsin dogru degil mi?
yok hayatam uçakla daha zor benim için, burdan havaalanına git, izmirdeki havaalanından git falan uzun iş... bi de ben korkuyorum uçaktan ya fisfisfis
canım benımkınden artık umut yok hatta olsada ben ıstemıyoırum cunku en son barıştıgımızda benımkınden bekledıgım hersey bu cocugun yaptıgı seylerdı.
kardeş gibi değil yanında mutluyum herşeyimi paylaşıyorum zaman nasıl geçiyor bılmıyorum ama aılesıyle tanıştırdı aramızda bırtek sevgılı lafı yokken çünkü kendileri çok çapkındı benım tanıştıgım dönemde o günlere istinaden istememiştim ama annesi ıle bıle tanıştırınca artık bu lafı koymak kalmıştı aramızda ama ben üzdüm onu.ve o zamandan beri nette görüştük işte karşısına cıkmaktan korkuyorum ama ızmırdeyım dıyınce bılıyorumkı ızmırın neresınde olursam olıyım gelecek duramayacak,buda benı korkutuyor.
canım kesınlıkle oyle o kadar aptalmışımki bu cocuk bana hep söylemişti gelince bitcek sen bıtır bak dıye arkadaş oldugumuz dönemde aklım ermedi kafam basmadı.ama artık kesınlıkle değer verecek bırılerı lazım hayatlarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?