Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayyy hiç susmamışsınız ki anacım şu kadar işimin arasında tam yetişiyorum cevap yazıcam işim çıkıyor... geri dönüyorum bir de bakmışım sayfalar olmuş...

neyse gündemimize gelirsek eğer ;

çenecimmm benim boşver sen gel bak ben senin gönlünü nasıl hoş edicem :))

canım önce o mesajlara hiç cevap verme... sonuçta sana ulaştı diyeceğini de dedi... zaten öyle zamanlarda hatun milletinin beyni macera romanı yazmaya müsait şekilde çalışıyor... bu arkadaş 86lı olunca tabii aşkı senden benden farklı yaşıyor... mantık çerçevesinden daha çok duygusal bakıyor olaya... o yüzden senin fedakarlıklarını görecek durumda değil yani...

yalnız bu öyle birden ortaya çıkacak bir düşünce de değil... bence de baştan beri demek ki seninle ilgili korkuları varmış kızın... o yüzden de dediğin gibi hep yakın olmak istemiş sana... bak sana mailde de yazmış ya kankam dedim de bıdı bıdı ...

ben de fibiritim de katılmayı çok isterim yani seninkinin haberi olmadan kızın senaryolar yazdığına.. ama seninki neden hiç senin telefonlarına da cevap vermiyor... o kısmı benim kafamı karıştırdı... belki de kabuğuna çekilmek istedi bilemiyorum...

ama bence sen ona bir şekilde ulaştığında bu kızın sana söylediklerinin hesabını sormalısın... ister kıza o söylemiş olsun ; ister söylemesin... sen bu kadar özveri ve fedakarlıkta bulunduğun halde haketmediğin şeylerle karşılaşıyorsun... bu ne cesaret ya... yok cam aç yüz ifadeni göreceğim filan... çok sinirlendim...

sana böyle çirkin şeyler yaşattığı için utanmalı... acaba abisine mi söylemelisin ; "sevgilisiyle aralarındaki sorun ne bilmiyorum ; ilgilenmiyorum da ama dün akşam çok çirkin bir konuşmanın taraflarından biri olmak zorunda kaldım... lütfen iletirmisin sorunu kendi aralarında çözsünler... çocuk için de "beni de aramasına gerek yok hiç.." de ...

gerçekten kuşum ya böyle bir insanın senin hayatında yeri olmamalı... :teselli:

böcüğüm sabahtan beri senin düşünceni de merak ediyodum....
gerçekten acaba abisine öyle bişey desem mi :uhm:

ya da faceden mesaj atsam görür mü acaba, faceye bakıyomu ki ???

canım bu kız gerçekten kafayı yemiş, yalnız ayrılıkta böle olabiliyor yani bende yapmam dediğim bir sürü şey yaptım ama başka birine böle ithamlarda bulunmak biraz kafayı sıyırmış ne yaptığının farkında değil.ama suçlu da değil bence çocuğun adam gibi karşısına alıp konuşması ayrılacaklarsa bun açıklaması gerekirdi bunu yapmadığı için buda sudan çıkmış balık gibi çırpınıp duruyor nereye saldıracağını bilmiyor en yakın ona seni gördüğü için sana anlatıyor ama suçlaması yanlış tabii, bence kız tekrar ararsa artık kendi sorunun kendi çözmesi gerektiğini bu işin boyutlarını seni aştığını zaten senin de ona ulaşamadığını söle..çocuğa ulaştığında da bunu acısını çıkar tatlımmkötükedihüso

canım dudullu çekmeköy fiyatlar iyi olabilir ama biraz bence ulaşım açısından fabrikayı bilemem ama diğer taraflara uzak kalıyor.yani gezmek de istersin dimi kaydirigubbakcemile3 bence pendik düşünebilirsin, pazarı kocamandır,cumartesi günleri hemde:) gebzede güzel sanırım daha sakin olabilir.iş yerine yakın olsun. E5 ve minibüs yoluna yakın olsun her yere ulaşımın rahat olur tatlım sengözlerimebaksanab

böcüğüm sabahtan beri senin düşünceni de merak ediyodum....
gerçekten acaba abisine öyle bişey desem mi :uhm:

ya da faceden mesaj atsam görür mü acaba, faceye bakıyomu ki ???

ne bileyim bir şekilde bu kızın sana böyle şeyler söylediğini bilmeli diye düşünüyorum...

sonuçta bunları yaşamana sebep o ... kıza o söylemişse de bunun rahatsızlığını yaşamalı ; söylememişse de kızın böyle birşeyler şüphelenmesine yol açmış demek ki...

ben bir de iyi tarafından bakıyorum... söylediğini farzedersek zaten ne alaka niye böyle birşeyi kıza söyler ki ... seni sevmiyorum desin ; aşkım bitti desin ; yapamıyorum senle desin ... hepimiz türlü bahaneler duyduk ve kabul de etmek zorunda kaldık ...

neden senin ona karşı hislerin olduğunu öne sürüyor ki... bunu hiç anlamadım ben... o yüzden de bunu sana yaşatmanın huzursuzluğunu yaşaması lazım...

tabii sen gerçeği söylemeyeceksin ama bu gerçeğin farkında bile olsa bunu yapmaya hakkı yok ... sen sonuçta onun olduğu şehirden uzaklaştın ; görüşmüyorsun bile ...

canım dün gece bende uyuyamadım anca sabah ezanından sonra uyudum, dualarımız inşallah kabul olur.Ben artık ne istediğimden emin değilim senağlama

inşallah canım dualarınız kabul olur...hepimizin kabul olur inşallah... :Saruboceq:
bence hayırlısını dileyelim ... sağlık ve mutluluk dileyelim... şu an neyin bize bunu getireceğinden emin olamasak da istediğimiz mutluluk orası kesin ...

ınsallah kabul olur.
galateiacım canım kesinlikle öyle ilk önümüzdeki haftamı olur yada ay sonumu olur gebze-esenler otobüsünü kullanmayı deneyeceğim,olmazsa ev tutacağım babam bugun böyle bir otobüsü oldugunu öğrenmiş.şirkette gebzede bircok deposu olan uluslararası bir lojistik şirketi servisim falan var zaten müdürüm dudulluya oturuyor.en kötü ihtımal onla gelir giderim hem şirkete yakın dıye dusunmuştum ama haklısınız araba olmadıktan sonra kafese konmuş gibi olucam dudulluda.

ya ben kızı hiçbi yönden doğru bulmuyorum galetem....
anlıyorum, ama doğru bulmuyorum yaptıklarını.....
ben olsam şimdiye bu insanın beni sevmediğini kabullenmiştim, büyük konuşmak istemem ama kız resmen olmayan şeyi oldurmaya çalışıyo, hatta hırsları var.

doğru diyosun böcüğüm, ben de güzelce kafamı toplayıp faceten mesaj atayım, okursa okusun, okumazsa okumasın, abisiyle falan işi dallandırmak istemiyorum.....

kimse var mıııı canım sıkkın 4 yıllık beraberliğim düğüne 2 ay kala bitti bugün

canım eminmisin ; düğün öncesi olur hep böyle tatsızlıklar... inşallah düzelir aranız diyeceğim ama düzelmezse de bil ki her işte bir hayır vardır...

gelince anlatmak istersen dinleriz elbet... :teselli:

doğru diyosun böcüğüm, ben de güzelce kafamı toplayıp faceten mesaj atayım, okursa okusun, okumazsa okumasın, abisiyle falan işi dallandırmak istemiyorum.....

nasıl istersen canım... :teselli:

zaten abisine söyleyemem ki sevgilisi beni aradı da ben muhatap olmak istemiyorum da falan diye... abisini hiç tanımıyorum....

zaten abisine söyleyemem ki sevgilisi beni aradı da ben muhatap olmak istemiyorum da falan diye... abisini hiç tanımıyorum....

anladım canım... ama abisi biliyordur yaaa ; adam telefonlarına çıkmıyormuş baksana...

yine de nasıl daha rahat hissedeceksen... kuşum bir ara konuşalım nasıl olacak izmir gezin ; ne zaman gelceksin ; nerde kalıcaksın vs...

ben acayip yoğunum karmaşa da kaynamasın kaydirigubbakcemile3

tamam böcüşüm, valla ben bile bilmiyorum, hiç plan yapamadım... kafam gitti dünden beri...
bana bi organizatör lazım kaydirigubbakcemile3

tamam böcüşüm, valla ben bile bilmiyorum, hiç plan yapamadım... kafam gitti dünden beri...
bana bi organizatör lazım kaydirigubbakcemile3

iyi o zaman ... organizasyonun ilk aşaması olarak ;

şu dakikadan itibaren sadece bunu düşünüyorsun... aklını başka şeylerle meşgul etme bak gelmen yakın şaplağı kesin yersin ; unutmam sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…