kızlar durum baya ciddi...
şimdi maillerime baktım da... dün ulaşamayınca çıldırmış faceten bisürü mesaj atmış...
kopyalıyorum......
"... acil ulas bana,ben cok aradim seni ama acmadin.yardimina ihtiyacim war,lutfen ulas bana,caldir arayim.cok kotuyum ben,cok kotuyum"
"... neden acmiyorsun telefonu?bugun izmite gelebilecegimi konuşmuştuk degil mi?sende de mi bi durumlar war?neler oluyor Allah askina!neden acmiosun..konuşmamiz lazim.."
"Aklima bin bir türlü sey geliyor..mutlaka konuşmamiz lazim.Neden kapali senin telefonun anlamiorum ki,yoksa sen de benden bisy sakliosun ...?!Kedi dedim,sirinim dedim,arkadas dost bildim,hayatimin en zor gunlerini geciriorum,bunlari bildigin halde neden boyle dawrandigini aciklarmisin lutfen?Ben ogun sana msg da dedim sali gelebilirsem gelirim die,nasi kapaniyor telefon?neden ...?
nolur beni tum bu sorulardan kurtar.Ben senin destegine ihtiyacim war dedikce senin yaptigina bi bak nolur..."
ben kocaelilileri bulmuşken sorıyım kızlar benım karşıda ev tutma durumum var yanı tam karar veremıyorum ama bızım bır cok depomuz gebzede dudullu-çekmeköy mü daha iyidir yoksa kocaelimi?
bıde kiralar ne durumda o tarafta?
nilloş şimdi gece yarısı ya gece yıldızlar bıle uykudayken dua edelım olurmu
allah kabul eder
böcüğüm sabahtan beri senin düşünceni de merak ediyodum....
gerçekten acaba abisine öyle bişey desem mi :uhm:
ya da faceden mesaj atsam görür mü acaba, faceye bakıyomu ki ???
canım dün gece bende uyuyamadım anca sabah ezanından sonra uyudum, dualarımız inşallah kabul olur.Ben artık ne istediğimden emin değilim senağlama
inşallah canım dualarınız kabul olur...hepimizin kabul olur inşallah... :Saruboceq:
bence hayırlısını dileyelim ... sağlık ve mutluluk dileyelim... şu an neyin bize bunu getireceğinden emin olamasak da istediğimiz mutluluk orası kesin ...
kimse var mıııı canım sıkkın 4 yıllık beraberliğim düğüne 2 ay kala bitti bugün
canım bu kız gerçekten kafayı yemiş, yalnız ayrılıkta böle olabiliyor yani bende yapmam dediğim bir sürü şey yaptım ama başka birine böle ithamlarda bulunmak biraz kafayı sıyırmış ne yaptığının farkında değil.ama suçlu da değil bence çocuğun adam gibi karşısına alıp konuşması ayrılacaklarsa bun açıklaması gerekirdi bunu yapmadığı için buda sudan çıkmış balık gibi çırpınıp duruyor nereye saldıracağını bilmiyor en yakın ona seni gördüğü için sana anlatıyor ama suçlaması yanlış tabii, bence kız tekrar ararsa artık kendi sorunun kendi çözmesi gerektiğini bu işin boyutlarını seni aştığını zaten senin de ona ulaşamadığını söle..çocuğa ulaştığında da bunu acısını çıkar tatlımmkötükedihüso
ne bileyim bir şekilde bu kızın sana böyle şeyler söylediğini bilmeli diye düşünüyorum...
sonuçta bunları yaşamana sebep o ... kıza o söylemişse de bunun rahatsızlığını yaşamalı ; söylememişse de kızın böyle birşeyler şüphelenmesine yol açmış demek ki...
ben bir de iyi tarafından bakıyorum... söylediğini farzedersek zaten ne alaka niye böyle birşeyi kıza söyler ki ... seni sevmiyorum desin ; aşkım bitti desin ; yapamıyorum senle desin ... hepimiz türlü bahaneler duyduk ve kabul de etmek zorunda kaldık ...
neden senin ona karşı hislerin olduğunu öne sürüyor ki... bunu hiç anlamadım ben... o yüzden de bunu sana yaşatmanın huzursuzluğunu yaşaması lazım...
tabii sen gerçeği söylemeyeceksin ama bu gerçeğin farkında bile olsa bunu yapmaya hakkı yok ... sen sonuçta onun olduğu şehirden uzaklaştın ; görüşmüyorsun bile ...
kimse var mıııı canım sıkkın 4 yıllık beraberliğim düğüne 2 ay kala bitti bugün
doğru diyosun böcüğüm, ben de güzelce kafamı toplayıp faceten mesaj atayım, okursa okusun, okumazsa okumasın, abisiyle falan işi dallandırmak istemiyorum.....
canım eminmisin ; düğün öncesi olur hep böyle tatsızlıklar... inşallah düzelir aranız diyeceğim ama düzelmezse de bil ki her işte bir hayır vardır...
gelince anlatmak istersen dinleriz elbet... :teselli:
nasıl istersen canım... :teselli:
zaten abisine söyleyemem ki sevgilisi beni aradı da ben muhatap olmak istemiyorum da falan diye... abisini hiç tanımıyorum....
tamam böcüşüm, valla ben bile bilmiyorum, hiç plan yapamadım... kafam gitti dünden beri...
bana bi organizatör lazım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?