Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

prensesim ya... ne diyosun bu duruma...
smem plan yapmadım, bütün vaktimi size ayırmak istiyorum...
geleyim bi yaparız planı, şuan kafam allak bullak.
hayatam otobüste nolcak kız, en azından yeryüzündesin :))

ya ne diyceğimi şaşırdım canım,iyice saçmalamış bu kız artık heralde tutuştu ondan naptığını bilmiyo,kusura bakma artık yardımcı olamayacağım size de bence kendisi çözsün problemlerini yaa

slm şekerr

prensesssss bana niye cevap vermiyon sennnkafamçokkarıştı

cnm ya çenebazımın şokundayım da hala kusura bakma a.s.

ama yapma bööle prensessssss, beni üzme bidahaaa

halla halla küçük böcükten ses çıkmadı daha ben merak ettim kızlarr

ben kocaelilileri bulmuşken sorıyım kızlar benım karşıda ev tutma durumum var yanı tam karar veremıyorum ama bızım bır cok depomuz gebzede dudullu-çekmeköy mü daha iyidir yoksa kocaelimi?
bıde kiralar ne durumda o tarafta?

hayatam dudullu daha yakın olabilir ama yaşamak için ben olsam pendik taraflarını veya kocaeliyi düşünürüm... bi git gez anlarsın ne demek istediğimi... dudullu taraflarını pek sevmem ben... gebzeyi de tavsiye etmem, hereke olabilir, izmit merkez uzak kaçar dersen...

çenebazım iyice artık çizgiyi aşmış,kes artık iletişimini canım,ne bu böle onların bütün kavgalarını kötü durumlarını sen üstleniyosun iyi olunca da lay lay lom,arayan soran yok,seni bu kadar üzmeye hakları yok,bırak uzak tut kendini bu işten artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…