Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

fırtınacım hoşgeldin.
bende yenı farkettim.heralde konuları okuyor.
elacık senınkınden hıc haber yok mu?

yok hayatacim 3 gun oluyr maili gondereli, bakalim rabbime dua etmekten baska birsy yapmiyorum, uykumda bile yalvariyorum.

selam kızçeler........
hepiçinize günaydınlar..
güzel bir gün diliyorum..

çenem kızçeler diyeceklerini demişler.hepsine katılıyorum.
bu kız psikopat. ve kafasında senle ilgili ve onla ilgili habire kurmuşta kurmuş.
keyfine bak.takma hiçbir şey.onlada muhattap olma.
benim kendi sıkıntılarım kendime yeter de.
onla karşılaşırsanda bu tarz konularda aracılık hizmeti vermek istemiyorum. o senin kendi problemin de kapat mevzuyu

fıoıtına oku oku bitmez anacım sen sor biz sana özet geçelim

hayata canım izmire geldiğinde arkadaş olarak görüşmek isteyeceğini kabullenecekmi yani sen geliyorsun diye ümitlenip geldiğindede arkadaş muamelesi görmek yine beni üzüyor diye düşündürmesin onu. Yani onunla oynadığını falan düşünmesin, senin niyetin o değil biliyorum ama bu tarz şeyler yanllış anlamaya çok müsaittir bilirsin tatlım.

onu sen tanıyorsun iyice düşün ona göre bi karar ver. çok yumuşak bir dille konuşup açık kapı bırakırsan bundan incinmeyip seni anlayabileceğini düşünüyorsan gel madem.

elacıkk yokmu bi sess

canım öyle düşünceğini sanmıyorum öyle düşünse hayatımdan 1.5 yıldır olmaz cıkar gıderdı ama ben sordugumda ben sana geldim ben kendim gittim.belkı olur belki olmaz bılmıyorum dıyor ama sorudugm sorulara falan cevap verıyor.üzülse kılını kıpırdatmaz gibime geliyor.çünkü egosu çok yüksek bir tip dünya yansa bsy umrunda olmazsa,yada üzülse ceker gider bır daha asla görüşmez naparsan yap ama yapmıyor.anlar gibime de geliyor bunca zaman konuscak cok seyımızde birikti aslında hayatım bu kadar boktan durumdayken onun fikirlerine çok ihtiyacım var.
hem gelirsem sizleride görürüm ama izmirle-istanbul arası kaç saat mesela gece 11 otobüsüne binsem orada kaçta inerim?

canım 8 saat diye biliyorum ben otobüsle ama bazen 7-7,5 saatde sürüyor

o zmana gel hayata, hem bizde görüşmüş oluruz. hem snada moral olur, onunlad konuşursun dertleşirsin, hem ne dicem; kendinide yoklamış olursun böylece. Acaba eski sevgilini gerçekten hayatından çıkarmaya hazırmısın diye kendini sınamış olursun.

gel sen gell

canım büyük olasılıkla gelirim gene konuşuruz ama.
sende ne var ne yok? nasıl gıdıyor ? aşk hayatı haricinde herşey yolunda mı?

evet canım şimdilik yolunda şükür

bir ara benimde işyerinde problemler hat safhadaydı ama şuan duruldu

hayatam 9 saat sürer istdan, burdan 7-7buçuk saat...

fırtınam, ben de öyle düşünüyorum artık, ne halleri varsa görsünler...

hayatam 9 saat sürer istdan, burdan 7-7buçuk saat...

fırtınam, ben de öyle düşünüyorum artık, ne halleri varsa görsünler...

aslında oda iyi yolda uyurum gece 11 otobüsüne binersem.
ben hiç otobüsle gitmedim biraz tedirginim ama sonuçta o kadar yolcu gidip geliyor güvenlidir heralde.

oyyy oyy hayata sen uçaktan hiç inmiyonmu kuşumm
bin otobüse bişey olmaz, gel bak biz bekliyozz

çenemmmm biz ne zmana görüşçezz kızzzz, planlarını yaptınmıı, randevu defterinde bize ne zmana yer ayırdın bebişimm

prenses hoşgeldin canım.
nasılsın ıyımısın?
ya şimdi aklıma geldi merak ettim müdürünle olan durumu ne yaptın?

hoşbulduk cnm.durumlar şimdilik aynı,bi deişiklik yok normal konuşuyoruz işyerinde aramızdaki ilişki düzeyli,çenebazımı merak ettim çok yaa okuyamamıştım yeni okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…