Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hiç birseye ne sevgiye ne fedakarligi hakketmiyorlar, ben eminim ki bi gun beni ariyacak vicdani çok rahatsiz cunku ama oyle bi surundurucegim ki eskisi gibi asla goremiyecek, ins kismetim çikar yuzune soylerim

zaten emin ol bigün hepsi pişman olucak ama cokda geç olucakk yaptıklarını anlamalarıı inşallah biz evlenip hepimiz mutlu olucaz

insallah nilim, sabahtan beri aglayip duruyorum
hala anlamis degilm, bunca konusma yaptim
sevmiyor demek açikçana da diyemiyor

uff elacım ağlama diycem olmıcak aglaa bütün acını akıtt ama sonradan yoluna bak bendee aglamıştım hemdee onu surekli arayıp agladım napıcam dedım olmuyor dedim nefessiz kalıyordum ben onsuz yaa anlatamam ama geçıyorr cidden geçıyor geçtigi zaman mucize gibi gelıyorr bak şimdi o gunlerı hatırladım yaa nasılda telefondaa olmuyorr sensiz derdim onunsa tek dediği ben napayım nil olmuştuu

evett hepsi aynı seyleri söyluyorr hepsi lafta erkek kusura bakmasınlar ama öyleee yaa

sevıyolar belki ama yeterınce cesur diiller aman askı memnuda bile kaçamadı korkak behlül korkusundan hıhhh

aslinda bi mail gondermek istiyorum butun acimla var ya o kadar ofkeliyim ama degmez odun o, ölsem bile umrunda olmaz dusundugu parasi

aslinda bi mail gondermek istiyorum butun acimla var ya o kadar ofkeliyim ama degmez odun o, ölsem bile umrunda olmaz dusundugu parasi

yok canım artık bişey yazma bişey söyleme.. tamemn kendini çekk. sen şimdi kötü bişeyler yazarsan dicek zaten hıncını aldı içi rahatlıcakk.. ozman vicdan azabıda çekmezz.. senin konusman gayet iyiydii baskada bişey yapma bence tatlımm..

oyle mi dersin tugbam ya kafam oyle ala bulak oyle ofkeyle dolu ki ne yaptigmi farkinda bile degilim, yazilari bile okuyunca bunu ben mi dedim diye sasiriyorum kendime
Umarim bi arar da gorur gununu, gerçi umursamadi tum konusmalari o yuzden kesinlikle aramaz

bi mektup yollamak isterdim ama sadece ailesinin ev adresi var , kendisi simdi izmirde oturuyor onlar da muglada,

bence birşey yapma artık o zaten hatasını bılıyorr yüzüne vurman bişeyi değiştirmezz sadece kendini üzersin

umursamadığını sanmıyorum canımm.. ona çok koydu senin konusman.. ve bence çok büyük vicdan azabı çekiyoo ve çekicektee!! sen gayet olgun konustun çokta güzel olduu.. bundan sonra hiçbişey yapma artık ona hiçbişey söylemeki daha çok ezilsinn. o benim için neler yaptı ama ben onu yarı yolda bıraktımm kırdım üzdüm diye ve yinede kötü bişey sölemedi desin.. kendiyle cebeleşsin ki ölede olucak bence.. :1hug:

Son düzenleme:
insallah tugbacim insallah dediklrin olur. Cunku beni hic boyle tanimadi, hep altan alirdim herseyi her zman arayan yine ben olurdum, ama bu sefer kesin.

Sence o tekrar donmeye çalisir mi ?

insallah tugbacim insallah dediklrin olur. Cunku beni hic boyle tanimadi, hep altan alirdim herseyi her zman arayan yine ben olurdum, ama bu sefer kesin.

Sence o tekrar donmeye çalisir mi ?

inşş canım..

canım onun ne düşündüğünü, gercekten neden ayrıldığını bilmemem ama eğer ayrılma nedeni maddi sorunlarsa ki bence bu çok sacma işlerini düzeltip gelir belkii ama öyle olduğunuda sanmıyorum o bana bahane gibi geldii.. eğer o senin kısmetinde yazıyosa zaten bi şekilde tekrar olucak birleşiceksiniz.. eğer değilsede üzülmeye ağlamaya değmezz.. sen her halukarda kendi yoluna bak artık onu atmaya bak kafandan.. olucağı varsa olucak zaten..

dedigin gibi tugbacim alnima yazildiysa bi sekilde mutlaka olur, ama hayatimada devam etmeliyim.
Sayfayi kapatmam gerek biraz daha zaman lazim soku bi atlatmam lazim, allahtan ilk sok gibi degilim biraz daha gucluyum, birde herseyimi kusabildim ya iyice hafifledim
Ben yatiyorum kizlar oyle basim agriyor ki ayakta duramiyorum, ii ki varsiniz ii ki size anlatabiliyorum derdimi ve beni hep dinlediniz, çok saolun canlarim
Bugun cuma hepimizin dualarimiz kabul olur insallah, hayirli cumalar diliyorum simdiden
Yarin grsrz ins, çok optum sizleri a.s.
Iyi geceler

Ben seni kopardım attım kendimi toplarlıyorumm.. Varmı şimdi başka biri onu bana benzettinmi? ne yaparsan o ben olmaz, parçaları sana uymaz!

Kendimi bunun içinmi yorucam ben, kalbimi bunun içinmi kırıcam ben?!
:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…