Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlarr ben o olmadan yaşamanın provalarını zamanında cok yaptım şimdiyse oyunumu sahneye koyuyorum onsuzda yaşıyorum

nasıl söz kızlarr :)

nedemek canım benimm.. iyi geceler rahat rahat bi uyku çek.. güzeeel olacak bigün herşeyy inş.. öptüm kocamann Şeniz

odunu düşünürken yazdım bu sözüü cidden dogru ama onsuz yaşama alıştırmaları yaparken şimdi onsuzum işte

Kizlar artik bende yeni sayfa açiyorum, bugun umutlarim herseyim bitti senağlama
Kendisi bile sasirmistir boyle konusmami ama daha ii oldu, hic degilse içimdeki herseyi soyledim

senağlama senağlama senağlama cnm okurken koptum ben, allah sabır versin...

Bildiğim; Kanımda beni hergün biraz daha öldüren bir zehir gibi dolaştığın...

Bildiğim; Seni bir ömür boyu sırtımda taşımaya gönüllü oluşumun beni hergün biraz daha kamburlaştırdığı...

Bildiğim; Gözlerimi her kapattığımda, sonsuz bir hayal dünyasında gömüldüğüm...her seferinde yeni umutlarla yeniden doğduğum...

Bildiğim; bu yaşadıklarımın beni yavaş yavaş ama kesin bir cıkmaza soktuğu ve artık boğulduğum..

Bildiğim; Seni hergün biraz daha özlediğim ve yokluğunun daynılmaz bir ızdırap olduğu...

Bildiğim; Yokluğunu fırsat bilip seni unutmam için bana hergün yeni bir fırsat verildiği ve benim bu fırsatı ısrarla elimin tersiyle geri itiyor olmam....

Bildiğim; Seni silmeyi başardığımda, sadece sana acık, sadece sana dönük ruhumun kendine döndüğünde asıl huzuru bulacağı...

Bildiğim; Ertelemekten ve ertlenmekten kurtulduğumda yaşadıklarımdan sadece kendimi suçlu bulacağım ve belkide kendimi hiç affedemeyeceğim..

Bildiğim; Bildiklerim ile Yapabildiklerimin arasında sonsuz bir uçurum olduğu ve benim o uçurumdan ne atlamaya yüreğimin nede atladıktan sonra ayağa kalkacak gücümün olduğu...

Bitiremediğim sen takip ederken beni...yapabileceklerim hep mağluptur bildiklerime...

Ey Sevgilim
Geceden daha siyah gözlerinin kurbanıyım.Bakışlarının attığı oklar
içimi kanatır.Ama gözlerin uğruna acı çeken bu yüreğim aşkına esir düştüğü için bin kere daha
mutludur...​

günaydın bitenelerim.... a.s.

böcüşüm smem biletim elimde delikafadulden

kuşlar cumartesi akşam 6ya kadar uygunum, pazarı full ayırabilirim, pazartesi zaten çalışıyosunuz, ama akşam çıkışınızı gözlerim :))) salı yokum :))) delikafadulden delikafadulden

kızlar günaydın.bazılarını okuyabildim bazılarını okuyamadım ne çok sayfa yazışmışsınız gene.
elacık kesinlikle istemiyor seni ve yüzü olmadığı için kaçıyor,eğer karşısına çıkabilcek rastgele sanki sıradanmış gibi biryer varsa orada karşısına geç,ve hesap sor o zaman kaçamasın.
ama şayet böyle bir imkanın yoksa sil gitsin.
söylemesi biliyorum kolay ama seven adam en azından 1 sene sonra kendisini seviyorum dıyen biriisne peki deneyelim derdi ama yapmıyor bende maddi durumdan dolayı ayrıldım göya askerden geldikten sonra kafayı yediler ama yok böyle bir olay sadece sevmemişler acı ama gerçek bu.

bebişimmm günaydınnn, o zaman pazar günü birlikteyiz kafadan
c.tesi günü 4 den sonra dersim var benim, p.tesi akşam görüşürüz, peki salı ne zaman bincen kuşum senn

bugün çok işim var o yüzden pek olmayabilrim geçmişide okumadım hiç öpüyorum sizi kızçelerrr

evet kankaa, gel sende akşam atla otobüse sabah burdasın

sağol çenem

hadi kızçeler ben kaçarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…