canım ya şu kızı ben dövim o kadar bunalmışki rüyalarına bile yer etmiş üzülme tamammı gezmeyi düşün :)döverim umudum sen hiç merak etme....
inşallah yaza yine ayarlarız, benim gibi gezenti bacı olduktan sonra delikafadulden
ben de rüyamda gördüm, sabaha karşı kızlar, uyandım allahım dedim gündüz niyetine olsun...
bu bizim eve gelmiş, konuşalım falan diyo, ben de pijamalarla falanım, ay bi giyinip çıkamadım karşısına kaydirigubbakcemile3
canım ya şu kızı ben dövim o kadar bunalmışki rüyalarına bile yer etmiş üzülme tamammı gezmeyi düşün :)
canım ya şu kızı ben dövim o kadar bunalmışki rüyalarına bile yer etmiş üzülme tamammı gezmeyi düşün :)
yok kız
kız değil rüyama giren, jönüm :asigim: :roflol:
günaydın bitenelerim.... a.s.
böcüşüm smem biletim elimde delikafadulden
kuşlar cumartesi akşam 6ya kadar uygunum, pazarı full ayırabilirim, pazartesi zaten çalışıyosunuz, ama akşam çıkışınızı gözlerim :))) salı yokum :))) delikafadulden delikafadulden
umuzsuzluk yok hayattan bıkmakta onlar yok diye üzlümiycezEvet canım urfaya gitmiştim döndüm ve artık hiç keyfim yok evde takılıyorum nete girmek istemiyorum bugünde sizi çok özledim gireyim dedim
umudum al morelimin hepiciii senin olsun yawrim.... canınızı sıkmayın be... değmiyo...
parlakkarcım hoşgeldin......
böcüşüüüüm delikafadulden işlerini hallettiğine sevindim delikafadulden
pazar kesin beraberiz o zaman delikafadulden
cumartesi akşamı bi arkadaşın sevgilisiyle tanışıcaz :))) o gece de istanbula dönücek......
pazartesi günü de plan var ama zati sizin mesai saatiniz olacak, onun dışında ne zaman isterseniz sizinim delikafadulden
ben geldim herkes gitti benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?