Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar hayırlı cumalar
çenebazım yaza birdaha ayarlayabilrisin beraber gideriz temmuzda bizim tatil bende gelmek isterdim
bizim yerimizede gez benim laleyi görürsende benim için tokat at içimde kaldı

döverim umudum sen hiç merak etme....
inşallah yaza yine ayarlarız, benim gibi gezenti bacı olduktan sonra delikafadulden

ben de rüyamda gördüm, sabaha karşı kızlar, uyandım allahım dedim gündüz niyetine olsun...

bu bizim eve gelmiş, konuşalım falan diyo, ben de pijamalarla falanım, ay bi giyinip çıkamadım karşısına kaydirigubbakcemile3

canım ya şu kızı ben dövim o kadar bunalmışki rüyalarına bile yer etmiş üzülme tamammı gezmeyi düşün :)

hayatam gezeriz senin yerine de :teytey:
bırakın şu kızı, bırakalım yani....

ben anlamam toptan tüfekten
ben anlamam taştan yürekten
anlamam akıntıya kürekten
bunları boşver ne haber aşktaaan yerimseniben :teytey:

pek neşeliyiz şu neşenden bugün birazda bana ver bugünde bana geldiler bunalım takılcam bugün depreştim-tatlicadiarzu-

günaydın hepinize :)))
şekerim benim randevüler azcık karıştı ::: dişçiye cts gidicektim dünden halletti
pstye tekrar randevü koydu
pzt lazere gidicektim onu napıcam bilmiom

ama pazar boşum orası kesin :)

cts ve pzt akşamlarımı ayarlamaya çalışıcam

Evet canım urfaya gitmiştim döndüm ve artık hiç keyfim yok evde takılıyorum nete girmek istemiyorum bugünde sizi çok özledim gireyim dedim

ah tutar mi kizlar? tutugu zaman nasil bi sekilde tutar, ölüm mölüm olmasinda allah korusun ama dun gece çok beddua ettim ben, insallah surunur hiç bir sekilde acimiyorum artik

umudum al morelimin hepiciii senin olsun yawrim.... canınızı sıkmayın be... değmiyo...
parlakkarcım hoşgeldin......

böcüşüüüüm delikafadulden işlerini hallettiğine sevindim delikafadulden
pazar kesin beraberiz o zaman delikafadulden
cumartesi akşamı bi arkadaşın sevgilisiyle tanışıcaz :))) o gece de istanbula dönücek......
pazartesi günü de plan var ama zati sizin mesai saatiniz olacak, onun dışında ne zaman isterseniz sizinim delikafadulden

aman sevgiliyi tanışırken öpeyim deme bak sonra vukuat olur ; burda topik açarsın...
böyle bir topik vardı da kaydirigubbakcemile3

ben geldim herkes gitti benneyaptımki

canım işte arada sırada bakabiliyorum ben ...
kimsenin hakkı kimsede kalmaz... ah da tutar diye söylerler hep...
bilmem içini rahatlatır mı ...

ben ah etmedim çünkü onun mutsuz olması beni mutlu etmeyecek... o mutsuz diye mutlu olamam ; mutlu diye de mutlu olamam... artık onun hissettikleri benim umrumda olmamalı çünkü... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…