Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inş. pazartesi günü işe başlıycam daha iyi olacağıma inanıyorum ama içimde bı sıkıntı var napcam bilmiyorum

cnm haklisin bende mutlu olmam ama gordun halimi simdi beter olsun, yine uzulurum ama gostermem uzuntumu

elacım ben buralardayım aslında ama muhabbet edemiyorum pek...
parlakkar hayırlı olsun canım......
böcüşüm dikkate alıcam kaydirigubbakcemile3 ama öyle manyak arkadaşlarım yok benim şükür :)))

aslinda kinimi dokmek istiyorum ona soyle diye,

sayende çok guzel gece geçirdim, beni sevmedigini bastan soyleseydin hersey kolay olurdu bana, hep bi umutla yasadim içimde, sen adam degilsin bunu anladim senden, adam olan bunlari yasatmaz.
Bencil sirf kendi menfaatini dusunen birisin, ama bundan sonra kesinlikle hakkimi helal etmiyorum yaptiklarim haram olsun sana. Bir gun oyle degersiz insanlarla karsilasicaksin ki o zaman benim duruma dusuceksin mehmet. Sirf maddi para için yaptigina inanamiyorum, daha dogrusu yaptigin bahane gayet normal sevmedigin insana daha çok kirmamak adina bu soylenir insana.
Insanlik yok sende !!!! Bir de hakkimi helal et diye yalvariyorsun, bunca çektigimin hesabini kim odeyecek bana ??

Saol canım valla tatilim biraz kötü geçsede güzel şeyler yaptım saçlarımı kestirdim kendimi hep yeniledim

hemde nasil parlakcim burda çogu biliyor neler oldugunu, geçmise baktiginda konusmalari gorursun ama çok uzun. Dun anladim ki maddi için ayrilan eski sevgilim beni hiç sevmemis, o kadar birseyler soyledimm ama kafasindakini hala uyguluyor

canım eğer maddi olarak biri sana yaklaşıyosa hiç üzülmene değmez o seni değil paranı sevmiş acıda olsa bu böyle ve üzülme canım erkekler için üzülmeye değmez ben bunu anladım ben neler çekiyorum akılsızlığıma yanıyorum inanıyorum bizide mutlu edecek biri kesinlikle karşımıza çıkıcak ben artık bu saatten sonra allah vermesinde aileme bişi olursa üzülürüm allah korusun

yok cnm maddi için yaklasmiyor kendisinde sorun var askerden geldi isi yok parasi yok diye hayatinda beni istemiyor, ben dedim ona sabir diye birsey var, hersey birden olmuyor.
Hem para için mi seviyorum seni diiye soylenip durdum, manevi lazim dedim bana maddi degil
bana IS+PARA=GELECEK
Tamam hakli ama bi insan sirf onun için terketmeli, o bi bahane o kadar yaninda oldum kizlar sahit konusmalarima
Simdi de boyle bi mail gondermek istiyorum içimdeki zehiri atmak istiyorum ama belki daha beter olur

canım bende aynı durumdayım askerdeyken neler yaptım neler.onun asker arkadaşları bıle vay be der haldeler.evli olanlar düşün benım kadar fedakarlık yapmadı.ve aynı durum yüzünden terkedildim.banada para lazım degildi yanımda olması lazımdı ama anlamadı.
bana benım yaşamamı veremezmış bılımum şey ama bılıyorumkı kalbındekı hersey bana aıt ılk kız arkadaşıyım onun o kımseyı sevemez derlerdı arkadaşları dogruymuş ben degıl onlar kazandı.keşke ama keşke farklı olsaydı ama napalım kısmet buymuş

ve haline şükret sükretki en azından adam gıbı bırakıp sözünün arkasında durdu benımkı gibi seviyorum evlenceğım kadınsın pişmanım dıye ağlanıp tam güvendiğin anda tam 1 ay sonra çekip gitmedi.

kızlar inanmayacaksın belki ama ben bır fal baktırmıştımdıya o fal dogru cıktı resmen.çok az değişimler var ama kadının anlattgı boyutta herşey.şok oluyorum.
ve kadın bana tekrar başlayacaksınız ve evlenceksınız demişti acaba dogru cıkarmı oda?

off hayatacim vallah anlamiyorum aklim almiyor anlam veremiyorum
sevmek bu mu ? onca sey yap ve karsiliginda da bunu al
yanlarinda oluyoruz maddi istemiyoruz neden ya bu kadar inatçilik
o zaman bi bahane, sevemedim diyemiyorlar

fala inanmam ben canim hersey allahtan ama girgir olsun diye baktiririm bazen evet çikiyor bazilari guzel bakar, hayat bu hic birsey belli olmuyor simdi ayrilirsin seneler sonra birlesirsin alninda yazildiysa hersey olur

msnde engelimi kaldirdim simdilik sirf iletimi gorsun diye soyle birsey yazdim

senin hayatinda olmayan birsey soyleyim mi ? INSANLIK

haklisin cnm yazmicagim yazarsam kiymetim de kalmaz, dun yalvariyordu ki hakkini helal et diye, beter olsun !

fala inanmam ben canim hersey allahtan ama girgir olsun diye baktiririm bazen evet çikiyor bazilari guzel bakar, hayat bu hic birsey belli olmuyor simdi ayrilirsin seneler sonra birlesirsin alninda yazildiysa hersey olur

ya bende ınanmıyordum bır arkadaşım görmem için götürdü.kadın baktı ayrılcaksınız şu tarıhte sen başkasıyla olmak isteyeceksin dedı evet aynı çocukla başlasammı dıye düşünüyorum.ablanın cocugu olcak dedı ablam hamile,bı operasyona gideceksin bakkallar gibi bsy müdüürn adında i n olcak dedi adı irfan.yazın başlayacaksınız dedı yazın görüşceğimiz yerler sayısız derecede cok 24ünde evlenceksiniz dedi bakalım.şimdi o aklıma geldide şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…