ya bende ınanmıyordum bır arkadaşım görmem için götürdü.kadın baktı ayrılcaksınız şu tarıhte sen başkasıyla olmak isteyeceksin dedı evet aynı çocukla başlasammı dıye düşünüyorum.ablanın cocugu olcak dedı ablam hamile,bı operasyona gideceksin bakkallar gibi bsy müdüürn adında i n olcak dedi adı irfan.yazın başlayacaksınız dedı yazın görüşceğimiz yerler sayısız derecede cok 24ünde evlenceksiniz dedi bakalım.şimdi o aklıma geldide şaşırdım.
günaydın canlarım,hepsi daha beter olsun,hakkımı helal etmiyorum asla
çikiyorsa hiç birsey belli olmaz cnm bende sasirdim, hakkinda hayirlisi olur insallah
bende asla ondan ondan olmasada ilerde doğacak kızından,özellile de ablasından ve annesinden çıksın acısı.[/QUOTE]
o kadarda yapma canım ondan çıksın diğerlerinin bi günahı yok yazıkk hem belki kızının annesi sen olursun öle deme hayat neler getirir bilinmezyerimseniben
bende asla ondan ondan olmasada ilerde doğacak kızından,özellile de ablasından ve annesinden çıksın acısı.[/QUOTE]
o kadarda yapma canım ondan çıksın diğerlerinin bi günahı yok yazıkk hem belki kızının annesi sen olursun öle deme hayat neler getirir bilinmezyerimseniben
bu ne empatidir tatlım yaaa... :içelim:
sonuna kadar katılıyorum... kızlar suçsuz insanların günahına girmeyin... bana kalsa ah da etmeyin derim ama siz bilirsiniz tabii...
oyle guzel seyler yazmissin ki bocugum gerçekten içim tuhaflasti ama hazmedemiyorum bi turlu, ben onun yaninda bile degilim su an ki çok olayim uzaktayim. Izine gitmem yakin isteseydi gorusurduk onunla ama neyse bundan sonra kendi bilir, sadece allaha havale ediyorum çok ofkeliyim ondan bu sozler cikti agzimdan ama rabbim herseyi goruyor o yuzden içim rahat mutlaka bir gun ayni seyi o da çekicek .
Firtinam hosgeldin, gordun gelismeleri cnm malesef boyle bitti benim durum
haklisiniz kizlar tobe edicegim, zaten rabbim herseyi goruyor..
ama yinede dunku dedigim sozlerde cani yansin, yansin derken hiç rahat olmasin
canım annesinden ve ablasından özellikle çıkmasını istiyorum ki ben onlara uygun bir gelin değilim diye yıllardır baskı yaptılar ve en sonunda kabul ettırdıler o yuzden onlardan cıkmasını istıyorum.ama kızı neden bılmıyorum ama özellikle kızı olursa birisinin onun bana yaşattıklarını yaşatmasını istiyorum günahı yok kızının ama böyle düşünmektende kendimi alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?