Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya ne sevememesi o bana karım derdi hep 3 yıl geçti çok kez ayrıldık ama en son gelişinde çok ağlıyordu durup durup ağlıyordu hala sebebini çözemediğim bir ağlamaydı.merak ediyorum ve benım kafamdaki soru işaretleri çok var göya kişiliklerimiz farklıymış dogumgunumdede bunu çıkarttı ama yalan aklım almıyor artık.

çikiyorsa hiç birsey belli olmaz cnm bende sasirdim, hakkinda hayirlisi olur insallah

bence de hayatacim, hic birsey belli olmaz bakarsin gerçekten kismetin donup dolasir yine o çikar

Firtinam hosgeldin goruyorum seni

Bocugum msnim engellimi kaldirdim simdilik sirf iletiyi gorsun diye bak ne yazdim

sende hayatinda olmayan birseyi soyleyim mi ? INSANLIK !!!

gerçi umursamaz dun o kadar lafi umursamayan odun bu da dokunmaz !

selam kızlar....................
hepinize hayırlı cumalar............
yaratan rabbim görüyor zaten bırakın ah falan etmeyi................
hem ne derler beddu döner dolaşır beddua edeni bulur diye
tövbe edin rabbime havale edin.
geçmişi okuyordum bende..
gelişme omuş elacık cephesinde..
elacık artık bununla kal başkada bir şey yapma..

fırtınam kuşum hoşgeldin :)

bu arada elacik bence sil o iletini de... engeli de kaldırmışsın... eee nolacak ...şimdi o da sana cevap vermek isteyecek... aranızda hoş olmayan konuşmalar geçecek...

kızgınlığını ; öfkeni ; kırgınlığını anlıyorum ... bunu biliyorsun di mi ?

ama yapma ... bu kalan tüm herşeyi kötü anımsama bence... senin hayatındı bu ; aşkındı ; ilişkindi...
haketmesen de bitti sadece ... ama yaşanılan güzel günlerin hatrına yapma... pişmanlık da duyma...

onun seni hiç sevmediğini de düşünme... sadece senin kadar sevmemiş işte... hani diyorsun ya başında söyleseydi diye ... onların sevgi anlayışı bu işte canım... bizim elimizden değiştirmek gelmiyor işte...

erkekler hayatlarının belli dönemlerinde ( özellikle askerlik dönüşü) artık kendi hayatlarını yoluna koymak isterler ... onlar için en önemlisi odur... benim için de önemli olan hayatımı yoluna koymak ; geleceğimi garanti altına almak... senin için de bu böyledir eminim...

ama biz bunu yaparken ; sevgiye de yer verebiliyoruz... onlar bunu beceremiyorlar işte... bunun için kendini bu kadar hırpalama... çok zor biliyorum ama kabul et durumu... elinden başka birşey gelmez...

bundan sonra atacağın her adım onun senden daha da uzaklaşmasına neden olacak ; hatta yazacağın her kelime... bırak yokluğunu anlasın... bu arada da istediği gibi hayatını yoluna koysun... sonra dönmek ister mi bilemeyiz ; belki bir zaman sonra istemeyeceksin bile... bunları şimdi düşünme...

o geceler boyu ağlamak da geçecek canım... yaşadın azalacak acılar; biliyorsun... sadece tekrar iletişime geçtiğin ve yeniden umutlar bağladığın için böyle oldu...

şimdi toparlanman lazım ve başaracaksın ... bunu sen de ben de hepimiz de adımız gibi biliyoruz...

oyle guzel seyler yazmissin ki bocugum gerçekten içim tuhaflasti ama hazmedemiyorum bi turlu, ben onun yaninda bile degilim su an ki çok olayim uzaktayim. Izine gitmem yakin isteseydi gorusurduk onunla ama neyse bundan sonra kendi bilir, sadece allaha havale ediyorum çok ofkeliyim ondan bu sozler cikti agzimdan ama rabbim herseyi goruyor o yuzden içim rahat mutlaka bir gun ayni seyi o da çekicek .

Firtinam hosgeldin, gordun gelismeleri cnm malesef boyle bitti benim durum

[

öfkeli olduğun için böyle olduğunu biliyoruz... haklısın da elbet... sadece öfkeni başka şekillerde dışarı at... içinde kalmasın tabii...

bize yaz ; bize anlat ... onun tek kelime bile hissettiklerinle ilgili bir şey bilmesine fırsat verme... söyleyeceklerini söyledin ; cevabı da aldın... artık dönme arkana... bu kolay olmayacak tabii ama en azından o öyle bilsin... :teselli:

elacık böcük haklo hem ah etmeyelim bazen bende tutamayıp ediyorum arkasından tövbe et ve günahsızlara ne olur ah etme ben ona kızarken bile niaşnlısının canı yanmasın onun suçu yok derdim halada öyle ne anne babasının nede başkalarının suçu yok hem belkide bizler soğuttuk onları bunu bilemeyiz bence ayrılık varsa her iki kişidede suç varıdr

haklisiniz kizlar tobe edicegim, zaten rabbim herseyi goruyor..
ama yinede dunku dedigim sozlerde cani yansin, yansin derken hiç rahat olmasin

haklisiniz kizlar tobe edicegim, zaten rabbim herseyi goruyor..
ama yinede dunku dedigim sozlerde cani yansin, yansin derken hiç rahat olmasin

canı yansın tabii canım kaydirigubbakcemile3
senin canın yandığı kadar onun da yansın tabii... ama bu ah değil demi kızlar laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…