ben de umuduma katılıyorum...
benim hatam ; bana verdikleriyle yetinmekti... halbuki en başta benim ilişki anlayışım bu dediğim şeylerden askerlik dönüşü ödünler verdiğim için o da beni çok sevme gereği hissetmedi... beni kaybetmekten korkmadı hiç... huzur değil ; huzursuzluk istedi... acı istedi ...
yolu açık olsun ; dilediklerini de yaşasın ne diyeyim... ben de kendi hatamdan derslerimi aldım... bana yaşattıkları ve öğrettikleri için de saolsun...
hakkimizda herseyin hayirlisini diliyorum hepimiz için kizlar, onlar uzulmuyorsa umrularinda olmuyorsak bizde o sekilde olmaliyiz
Onlara bu sarkiyi gonderelim yusuf guneyin askim asklarindan bulasin yerimseniben
inanmıyorum ya daha neler hiç anlamamış mı?
bıde yüzsüz hala arıyor.ne bu ya kendini ne sanıyor öldürmek geldi içimden bir anda
ay kim bilir neler yaşamıştır.evlenıcem dedıgın bitanem dediğin insan sen toplantıda zannederken evleniyor olaya bak ya.
Merhaba kızlar...O çenem benim şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim canım sana.Orda da bol bol eğlenirsiniz inş.böcüküde öp benim için :)
Ayrıca fotolarıda isterim ona göre :) Buraya eklemezsen bile msnden isterim :)
Bu arada Princessımında doğum günüsü kutlu olsun.Yeni yaşında başarı,aşk,mutluluk,sağlık ve huzur yakasını bırakmasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?