Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

umudum ayrılıkta 2 kişinin suçu vardır demişsin haklısın suçluyum salaklık yaptım herşeyi ona feda ettim,gerekirse yurtdışına bile git beklerim dedim.askerde bekledim,her çarşıda yanındaydım ve askerlik dönüşü deporesyona girip sanki babasının ekonomık anlamda gücünün azalması benim suçummuş gibi ayrıldı.benimkisi en azından tek taraflıydı.

ayni benimde oyle hayatacim tek suçum ona çok deger vermekti , hersey tek tarafli
Ben onca mektup yazdim askerdeyken, hiç bir tane alamadim .annesine hiç tanimadigim gormedigim insana tel açtim istiyor diye hem kendisi hem annesi, ayriyeten annesi benden resimli mektup istedi onu da yaptim salak gibi. Suçum bunlar

ben de umuduma katılıyorum...

benim hatam ; bana verdikleriyle yetinmekti... halbuki en başta benim ilişki anlayışım bu dediğim şeylerden askerlik dönüşü ödünler verdiğim için o da beni çok sevme gereği hissetmedi... beni kaybetmekten korkmadı hiç... huzur değil ; huzursuzluk istedi... acı istedi ...

yolu açık olsun ; dilediklerini de yaşasın ne diyeyim... ben de kendi hatamdan derslerimi aldım... bana yaşattıkları ve öğrettikleri için de saolsun...

hakkimizda herseyin hayirlisini diliyorum hepimiz için kizlar, onlar uzulmuyorsa umrularinda olmuyorsak bizde o sekilde olmaliyiz
Onlara bu sarkiyi gonderelim yusuf guneyin askim asklarindan bulasin yerimseniben

canım bizde ikiside vardı ama size hep dıyordum duya sıkıştığında ağlıyor dıye o ağlamalarının bır nedeni vardı ama nedir anlamadım hala .bilmiyorum.
yanı herşey olsa bıle ilişkide inan bitirmek istedikten sonra ilişki bitirilebiliyor.

hakkimizda herseyin hayirlisini diliyorum hepimiz için kizlar, onlar uzulmuyorsa umrularinda olmuyorsak bizde o sekilde olmaliyiz
Onlara bu sarkiyi gonderelim yusuf guneyin askim asklarindan bulasin yerimseniben

kesinlikle ama çok merak ediyorum yazlıkta benim ve ortak arkadaşlarımızın yüzüne nasıl bakıcak?
o zaman üzülecek ozaman umrunda olacak .o yüzden yaz gelmeden ben rahat etmeyeceğim.

şarkıda süpermiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

EVET BÖCÜK KALEM KIRILDI HEPıMıZDE SUÇ VAR BEN KENDıMDEN ÖDÜN VERMEYE BAŞLADIĞIM AN AYRILIK ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI BEN SALAK GıBı REST ÇEKERKEN SENıN ıÇıN KAPANIRIM DEDıM SONRA ıSTEKLER BıTMEDı ŞıMDı SORUNSUZ NıŞANLISIYLA MUTLU OLSUN ÇOK AIYACAK BENı:1closedeyes:

ne hikmetse herkes ödün verince olmuş-tatlicadiarzu- bundan sonra acımak yok fırtınakinki bile arıyorsa günün birinde arıyacak bazlarımıznki pişman olacaklar ama biz olmıyacağız

firtinanin hikayesini unutum ben kizlar, tekrar mi aramaya baslamisti oglan durup dururken?

rüzgar özür dilese de dal kırıldı bir kere

Veda etmeyi bile beceremeden

yalnızlığı sırtına yükleyip gittin...

Belki son bir hamleyle herşey düzelebilirdi

Kestiğin dala sen basıyordun oysa

Söyledim...

Bakmadın bile

Ve sen kaybettin.

Acıtan

sözlermiydi yalnızlığın mı ?

ıçindeki çığlıkları duyuramamak mı yoksa ...

Dinle ...

Seni duyan biri var

Yüreğinin derinliklerine bak.

Rabbin sana darılmadı

O sana kaybettiğinden çok daha yakın..

Artık geri dönüş yok

dal kırıldı bir kere...

fırtınanınki evlendi geçenlerde aramış birde kitap göndermiş gıcık çocuk fırtınayla çıkarken evelenmiş birde kız onu iş toplantısında sanıyormuştu

inanmıyorum ya daha neler hiç anlamamış mı?
bıde yüzsüz hala arıyor.ne bu ya kendini ne sanıyor öldürmek geldi içimden bir anda
ay kim bilir neler yaşamıştır.evlenıcem dedıgın bitanem dediğin insan sen toplantıda zannederken evleniyor olaya bak ya.

aaa evet simdi hatirladim onunki bizimkinden kotu yaa kizlar, beterin beteri var hakikaten
ama odun simdi kiymetini nsl anliyor, tabii firtinanin yaptigini esinden bulamiyor ! pisman simdi ama pismanlik ne fayda eder, onca hayal kurdu kiz onunla. Umarim ii biri çikar karsisina artik

öldürmeye gerek o bulmuş cezasını ama fırtınamın canı yanmasa dah güzel olcak neyse her şerde hayır vardır

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hihoyyythihoyyythihoyyyt
pazartesi günüde salı günüde çalışmıyorum hihoyyythihoyyyt

Merhaba kızlar...O çenem benim şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim canım sana.Orda da bol bol eğlenirsiniz inş.böcüküde öp benim için :)
Ayrıca fotolarıda isterim ona göre :) Buraya eklemezsen bile msnden isterim :)

Bu arada Princessımında doğum günüsü kutlu olsun.Yeni yaşında başarı,aşk,mutluluk,sağlık ve huzur yakasını bırakmasın!

sağol canım.... princessimin doğumgünümüymüş ???
geçmişi okuyamamıştım....
iyiki söyledin

fıstığım iyiki doğdun delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…